המצעד לא שמח המצעד מדרג שירים זה שרוב השירים הם שמחים לא אומר כלום
B b o n c h New member 3/9/06 #125 בטח שבמצעד שמח! גם הדר תמיד שמחה וכל השרשור הזה שמח!!! סתם, לא יודעת. קצת קשה לשמוע ת'שיר הזה עם הקדימון של "מקום שמיני... בלה בלה בלה בלה בלה"
בטח שבמצעד שמח! גם הדר תמיד שמחה וכל השרשור הזה שמח!!! סתם, לא יודעת. קצת קשה לשמוע ת'שיר הזה עם הקדימון של "מקום שמיני... בלה בלה בלה בלה בלה"
ח חרשני New member 3/9/06 #130 הדר שמחה כי... היא מה-מה-מת!!! חכיתי אולי זה יבוא... אבל לא הגבת. מה אעשה כדי שתעני לי ... את כל הזמן מתחמקת.. אני מתחיל לדאוג הדרי...
הדר שמחה כי... היא מה-מה-מת!!! חכיתי אולי זה יבוא... אבל לא הגבת. מה אעשה כדי שתעני לי ... את כל הזמן מתחמקת.. אני מתחיל לדאוג הדרי...
L limors2 Active member 3/9/06 #128 פיתחתי היום תאוריה.../images/Emo54.gif ההיא מהשיר של פאניק אט דה דיסקו? הזונה? זאת ריהנה. זהו.
L limors2 Active member 3/9/06 #132 גמני פיתחתי תאוריה.../images/Emo54.gif לא, אבל זה שיעשע אותי באותו רגע.
S ShukyD New member 3/9/06 #136 גם אני פיתחתי תיאוריה. האסלה היא עולם אחד גדול של חיידקים והמים באמצע זה האוקיינוס שלהם כל פעם כשמשתינים יש שטפונות וכשמחרבנים נופלים מטאורים כשמורידים את המים העולם מושמד ומתחיל מחדש וכל שניה שעוברת אצלנו זה אלף שנים שלהם
גם אני פיתחתי תיאוריה. האסלה היא עולם אחד גדול של חיידקים והמים באמצע זה האוקיינוס שלהם כל פעם כשמשתינים יש שטפונות וכשמחרבנים נופלים מטאורים כשמורידים את המים העולם מושמד ומתחיל מחדש וכל שניה שעוברת אצלנו זה אלף שנים שלהם
L limors2 Active member 3/9/06 #139 יש לי עוד אחת../images/Emo54.gif מצא תעסוקה אחרת מלבד ניתוח פעילותה של האסלה!
B b o n c h New member 3/9/06 #131 הדר? כבר חשבתי שאת מפרסמת את הפורום אני חיה באשליה האאא? וד"א - הג'ינגל שהושמע עכשיו, הוא חדש, כאילו הבסיס לג'ינגל לא אבל זה חידוש (מקווה שהבנתם חיחיחיחי)
הדר? כבר חשבתי שאת מפרסמת את הפורום אני חיה באשליה האאא? וד"א - הג'ינגל שהושמע עכשיו, הוא חדש, כאילו הבסיס לג'ינגל לא אבל זה חידוש (מקווה שהבנתם חיחיחיחי)
B b o n c h New member 3/9/06 #137 מעניין מה יקרה במקום הראשון הבינלאומי כשהדר תאלץ לברך את ריהנה בזכייה.... מקווה לסיפור ממש ממש ממש, אבל ממש מצחיק!
מעניין מה יקרה במקום הראשון הבינלאומי כשהדר תאלץ לברך את ריהנה בזכייה.... מקווה לסיפור ממש ממש ממש, אבל ממש מצחיק!