רק אני לא שמתי לב?
מ מרקס New member 25/6/06 #361 כנסו דחווווווווווווף!! כנסו!!! סתם.. רק רציתי להגיד לכם ש.. כל כך כיף לי לקשקש איתכם פה.. אתם מרימים לי ת'מצברוח בטירוף.. תודה..
כנסו דחווווווווווווף!! כנסו!!! סתם.. רק רציתי להגיד לכם ש.. כל כך כיף לי לקשקש איתכם פה.. אתם מרימים לי ת'מצברוח בטירוף.. תודה..
R RenanaD New member 25/6/06 #363 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo131.gif
E Euterpe New member 25/6/06 #367 הבהלת אותי לרגע! ../images/Emo3.gif גם לנו כיף לקשקש איתך פה אבל באמת כיף אני מתלהבת בבית שאני מדברת איתך תוך כדי [עזבי את זה שאפחד לא מאמין לי ] ושומעים שיש לך מצברוח טוב מצב רוח ססווווווודה
הבהלת אותי לרגע! ../images/Emo3.gif גם לנו כיף לקשקש איתך פה אבל באמת כיף אני מתלהבת בבית שאני מדברת איתך תוך כדי [עזבי את זה שאפחד לא מאמין לי ] ושומעים שיש לך מצברוח טוב מצב רוח ססווווווודה
R Rachel47 New member 25/6/06 #370 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח נבהלתי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif איזה חמודהההההההה את תיכנסי הרבה ואפפעם לא יהיה לך מצברוח רע שמחים לשעשע אותך
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחח נבהלתי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif איזה חמודהההההההה את תיכנסי הרבה ואפפעם לא יהיה לך מצברוח רע שמחים לשעשע אותך
R RJlake New member 25/6/06 #383 חיחיחיחי כבר חשבתי קרה משו..../images/Emo6.gif לנו מגה כיף שאת פה הדר!! את יודעת איזה מרטיט זה להגיד "כן הדר כתבה את זה בשרשור שהיה..."
חיחיחיחי כבר חשבתי קרה משו..../images/Emo6.gif לנו מגה כיף שאת פה הדר!! את יודעת איזה מרטיט זה להגיד "כן הדר כתבה את זה בשרשור שהיה..."
L limors2 Active member 25/6/06 #351 ../images/Emo41.gifמקום 6 ישראלי../images/Emo54.gif כמה עודף נשאר- הראל סקעת בחמישי כששמעתי את זה אמרתי "איכס". מאד בקול. והייתי באוטובוס. וכולם הסתכלו
../images/Emo41.gifמקום 6 ישראלי../images/Emo54.gif כמה עודף נשאר- הראל סקעת בחמישי כששמעתי את זה אמרתי "איכס". מאד בקול. והייתי באוטובוס. וכולם הסתכלו
S ShukyD New member 25/6/06 #362 הוא יפרח בשלל צבעיו או בשלל צבעי הקשת <ודגל הגאווה> אם יש סיבה אחת שאני שמח שעזבתי את כפר סבא, זה הוא. סתם, אין על כפר סבא
הוא יפרח בשלל צבעיו או בשלל צבעי הקשת <ודגל הגאווה> אם יש סיבה אחת שאני שמח שעזבתי את כפר סבא, זה הוא. סתם, אין על כפר סבא
R Rachel47 New member 25/6/06 #366 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאין לי בעיה עם ../images/Emo15.gif הקול שלו אבל השיר נוראי "צריך פה מילעעעה יותר גדולה " "את פה מולי..ואת יפה" נו בחיייאת מילים מפגרות לחן בוסרי בלעעע
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאין לי בעיה עם ../images/Emo15.gif הקול שלו אבל השיר נוראי "צריך פה מילעעעה יותר גדולה " "את פה מולי..ואת יפה" נו בחיייאת מילים מפגרות לחן בוסרי בלעעע
R Rachel47 New member 25/6/06 #358 ../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשיר ממש ממש איכס../images/Emo15.gif ממש אבל ועוד כזה שיר אחרי "ואת" הגאוני איזו ירידת ברמה ולמה הוא במקום 6 בגלל שזה סקעת תעשו לי טובה הוא יותר טוב מקליפה נו ברצינות
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifשיר ממש ממש איכס../images/Emo15.gif ממש אבל ועוד כזה שיר אחרי "ואת" הגאוני איזו ירידת ברמה ולמה הוא במקום 6 בגלל שזה סקעת תעשו לי טובה הוא יותר טוב מקליפה נו ברצינות
L limors2 Active member 25/6/06 #364 בדיוק!!../images/Emo54.gif אני עוד שנייה מכבה תרדיו אם השיר הזה לא יעלם. דיייייי:|:|:|
E Euterpe New member 25/6/06 #374 אתם רעים ../images/Emo10.gif וקליפה דפוק! ../images/Emo4.gif נכון שהוא ירד ברמה אבל הלחן יפה!! [המילים די טיפשיות, זה נכון.]
אתם רעים ../images/Emo10.gif וקליפה דפוק! ../images/Emo4.gif נכון שהוא ירד ברמה אבל הלחן יפה!! [המילים די טיפשיות, זה נכון.]