המצעד - שרשור "איך היה"

DarlingAdam

New member
המצעד - שרשור "איך היה"

כל מי שהיה במצעדים בחיפה וירושלים מוזמן ומוזמנת לחלוק חוויות ורשמים :)

יסמין 28

New member
אני חתיכת בת מזל

שאני מכירה א/נשים כל כך נפלאים כמוכם. קודם כל, אני פישלתי בגדול, ובגלל שהייתי תלויה בטרמפים הגעתי עם השלטים ממש רק לסוף של המצעד, אין לי מושג איך התאספתם, אם התאספתם, אני מאמינה שהסתדרתם ובכל זאת אני מתנצלת על הפשלה הענקית... היה לי כל כך לפגוש את כולכם. אדם - אתה הבחור הכי חמוד בעולם. ליטל המקסימה, עם הגופיה "אני בעצם בחור". טרנסמן שהיה היחיד שצעק סיסמאות ועשה קצת עניין במצעד. קלרנס ותומס, שסוף סוף הכרתי באופן רשמי, ואפילו לקחו משולש ורוד שנתתי להם. אורי, שהקפיד על לק תואם גם בידיים וגם ברגליים, וגם על שפתון תואם ללק! (אני שמה לב לדברים כאלה). וכמובן נורה ובטח עוד המון ששכחתי. התיישבנו בצל, ואני איבדתי איזה חבר/ה והלכתי לחפש וכשחזרתי כבר לא היו א/נשים ליד העץ. כל כך רציתי לדבר עם כולכם ולא הספקתי כלום חוץ מלהגיד שלום, אז יש לי תחושה של החמצה... אני מקווה שניפגש גם במצעד בתל אביב. יסמין

אורי 0

New member
הלק חדש, השפתון בן שנה

(זה אומר שלא יוצא לי להתלבש כל יום). (תודה על המחמאה!) היה כיף לפגוש את אלה שהיכרתי מקודם, ובעיקר את אלה שלא ראיתי קודם - אדם למשל. היה גם מי שאמר "מה צעדתם ביחד? למה לא אמרתם לי?" יש ערמות של טרנסג'נד'רים "סמויים" מסביב (בעיקר אצל הכובסות). חברה טובה שלי חיפשה אותי שעתיים, ניסתה לתפוס אותי בפלאפון ואני לא שמעתי שהיא מצלצלת. כשנפגשנו לא נשאר לנו הרבה זמן. חבל - רציתי להכיר אותה לכם. אחר כך היתה המסיבה של הכובסות. היה כיף, ותסמונת טורט עלו לבמה עם טלית-קטן ושרו ביידיש. וגם "אתמול היה לי דגדגן, היום יש לי זין קטן..." במונית השרות לת"א הסבירו לי את ההבדל בין דייק לבוץ'. הבחינה בסוף הסמסטר. להתראות בעוד שבוע. ואפשר גם לזרוח במפגשים בקפקא, ובמקומות אחרים.

יסמין 28

New member
השפתון שלי נמס ../images/Emo12.gif

בעליות של ירושלים פתחתי את תיק האיפור שלי כדי לחדש את השפתון, וגיליתי לחרדתי גוש בורדו נמוס כולו... מרחתי מה שניתן היה, והחזרתי אותו הביתה. הוא התקשה חזרה, אבל לא בצורתו המקורית... לא ידעתי ששפתון יודע לעשות את זה

וגם

השלטים שהבאתי נעלמו, כלומר, הם היו שם ואז לא. וראיתי את השלטים של יסמין במסיבה אח"כ. זה סתם יהיה עצוב אם זרקו את שלי:(

ליטל ו

New member
חמודה :)

היה ממש כיף לפגוש אותך! סחתיין על התלבושת הפמית! :) ומסכימה עם כל מה שאמרת לגבי האנשים :) טרנסמן, נהניתי לנסות לצעוק אתך דברים :) קלארנס, תומס - אני לא מאמינה שעד שכבר נפגשנו לא החלפנו יותר משתי מילים. חתולת בית המרקחת - לא ידעתי שאת כזאת יפה :) ולמי שאני לא מכירה עם שלט ה"גם את לא נולדת עם ציצים" - הידד :)

../images/Emo9.gif

השקעתי לכבוד המצעד שמתי ליפסטיק והתאמתי את החולצה לכתום החדש של הפורום .... עם כל השמש שהסתתרתי ממנה והרעש באמת לא יצא לי להכיר כמעט אף אחד. (לך כבר יצא לי להגיד שלום באיזה מצעד לפני כמה שנים) אולי שבוע הבא אפשר לברוח לאיזה בית קפה ולעשות מפגש קטן במקום להתיבש בשמש (או סתם פינה מוצלת טיפה רחוק מכל הרעש).

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

מגניב :) תזכירי לי? אני גרועה בשמות, זוכרת סיפורים... להפגש מחוץ למצעד במקום שקט ומוצל נשמע נפלא, אם כי אני קרוב לוודאי לא אוכל להשאר יותר מכמה דקות ביום שישי.

transman

New member
מה עם פארק הירקון?

מוצל, בקרבת ההפנינג (טוב, זה לא חכמה), אפשר למצוא פינה שקטה, רק קפה נצטרך להביא מהבית.

transman

New member
אופס

אם הדיון ביניכן לא היה מיועד לציבור וסתם התפרצתי אליו, אז סליחה.

לא אופס

זה מה שהתכוונתי, לדבר עם מישהי שאני כבר מכירה זה אני יכולה לבד... הבעיה היא כל מי שהיה ובכלל לא ידעתי ששיך . ונשרפתי בראש בין השערות ונורא כואב לי.

ליטל ו

New member
נשמע נהדר :)

ולא אופס בכלל :) וחתולה - מסכנונת :( גם אני מגיע שרופה למהדרין :/

יסמין 28

New member
כמובן שכחתי מישהי...

את עדן המקסימה, שידעה בעל פה את כל המילים של "נערת הרוק"...

Eden Arazi

New member
לא את כל המלים

בעיקר את ה "מממממממממממממ......בת *ונה"
וגם לי היה מאד נחמד לפגוש אותך (סוף סוף) חבל שלא הצלחתי לפגוש את אדם, טרנסמן ועוד שהיו שם. אולי ביום שישי הקרוב בתל-אביב!?. עדן

טל קר

New member
אני הולכת כבר הרבה שנים לת"א, אז

בפרספקטיבה השוואתית, ירושלים נראה לי קצר ודל קצת. כלומר הקטע האהוב עלי זה לא ההפנינג אלא הצעידה, התחושה שממלאים את הרחובות, האנשים שמסתכלים מהחלונות ותומכים מהצד, ובירושלים, בהשוואה לת"א, מהאספקט הזה, זה היה קצת כמו קבוצה של אנשים שהולכת במקרה לאותו כיוון P: בהתחלה זה היה גרוע יותר, היו כ"כ מעט, עד שהרגשתי שיש עיתונאי לכל צועד, אבל אחרי זה זה נראה כבר טוב יותר. בגלל שידיד שלי כל הזמן פגש אנשים מוכרים לו לא בדיוק צעדנו בצורה מסודרת. מה שכן, חלק מהזמן היינו מאחורי קבוצה עם שלט שצעקה סיסמאות בשפה זרה ממוצא לטיני והיה לזה הרבה סקס אפיל P: פגשתי את הפרצופים המוכרים מכביסה, כמה נשים שאני מכירה מצמחוטבעונות, ואת חלק מכותבי הפורום שזה היה ממש כיף :) לצערי בגלל הצורך לחזור בשלושה אוטובוסים הביתה, נאלצתי לעזוב עשר דקות אחרי שהגעתי והתיישבתי (וגם ככה הגעתי בפוקס לאוטובוס האחרון), אז חוץ משלום שלום, ולראות שאכן הכותבים עושים רושם טוב גם במציאות (נעים להכיר!) יצא לי לדבר קצת יותר לעומק רק עם ליטל ו כשהתאחדנו על האוטובוס האחרון מתחנה מרכזית ת"א הביתה :) להתראות בת"א!

טל קר

New member
(נ.ב. אם הייתי פוגשת יותר מכותבי

הפורום, זה היה יותר כיף (במיוחד כשיש אנשים שכבר היו במצעד, רק שלא ידעתי שהם זה הם), לתשומת לב לשבוע הבא P:)

ליטל ו

New member
../images/Emo13.gif

רציתי באמת להגיד לך תודה על העידוד והכל, זה היה ממש מתוק :) אגב - הבחור המקסים שישב לידינו באוטובוס הצליח איכשהו לפרש את השיחה שלנו כאילו אנחנו שונאות קווירז, ונתן לי הרצאה על כמה שאלוהים שמח שיש אנשים כמותינו וכמה שאנחנו מקרבות את ביאת המשיח <L>.

למעלה