המצעד - שרשור "איך היה"

יו

אי כזה סתום יכלתי לצלם את השלטים שלי אוף:( אני לא יודע להסביר מה היה על השלטים, אבל על החולצה היה מקדימה כזה The Binary Gender System Sucks ומאחורה - גם אני מתחזה(כשהמתחזה מנוקד)

קלארנס

New member
אגב,

שלא תחשוב שלא שמנו לב שהתחמקת מלהגיד איך היה לך במצעד
(דודה פולנייה)

יסמין 28

New member
אני בעד

ואני בעד שניפגש בירושלים, כדי שכולןם יוכלו להיות שם. אני גם אכין שלטים חדשים למצעד בתל אביב... והפעם אגיע בזמן להתכנסות... אני גרה לא רחוק...

eleberth

New member
אני האיתי בחיפה והיה נורא כיף

רק חבל שאבא מעצבן לא היה יכול להסיע אותי אז האיתי צריכה לוותר על השמלה שכל כך רציתי לבוא בה....בעעעעעע בקיצור אני אהיה גם בתל אביב אז קדימה אנשי תבוא בהמוניכם אני ממש אשמח לפגוש אתכם

ליטל ו

New member
../images/Emo10.gif

חבל, חסרת לי במצעד (למרות שזה בסדר, את יודעת :) ). מה קורה? לא שמעתי ממך כבר יובלות.

קלארנס

New member
אה, כן ../images/Emo5.gif

המצעד היה קצת מאכזב למען האמת. רוח החג פסחה עלי ורוב הזמן לא ממש הבנתי מה אני עושה עם כל האנשים האלה בחום הזה בעיר הזאת ומסלול הצעידה היה קצת משונה, קצת אתרי בנייה פה קצת חומות משם, בלי קהל וכלום (אם כי אמא אמרה שזה נראה שמח בטלויזיה). וההוא עם השלט של החזיר הוורוד שעברתי לידו והוא בדיוק נח, ואז ראה אותי אז קם מהכיסא והתחיל ללכת אלי וצעק "בחור! תסתכל הנה!" ופחדתי וכישבנו על הדשא ליד השירותים, בהפנינג, עברו כמה נערים עם הרבה ג'ל בשיער ואמרו "איכס, הנה אומואים! איכס, זה לסביות!! לא, זה הומואים!! איכס, מה זה?!?!" לא התחשק לי להיות עם כביסה שחורה ואותכם איבדתי בדרך (בתחילת הדרך
) אבל שמחתי לראות את כולם, ושימח אותי שיש קבוצה טרנזיט יסמין, התלאי היה נורא מוצלח מקווה לראות את כולכם בת"א הפעם מוכן נפשית חדור מוטיבציה ורוח ספורטיבית
אתם מקסימים

FreakOnALeash

New member
lol, אני קראתי 'חג הפסחא'

אני אולי אהיה בת"א, אבל אני צריך עזרה...מישהו מוכן לפנות אלי במסרים פרטיים?

ליטל ו

New member
אוי :(

כן, המצעד עצמו לא היה משהו גם בעיני, והאווירה לא הרגישה לי מקבלת או גאה... או נעימה... :( עבר הרבה זמן מאז הרגשתי כל כך... היה לי חבל שלא צעדת איתנו, אבל הנחתי שסתם לא התאים לך. האמת שאני שמחה שרצית, כי היי, אולי זה יעבוד יותר טוב בתל אביב? :) האנשים שהיו אליך מגעילים הם פיכסה, וראויים להיות bitchslapped עם פונפונים של מעודדות או משהו. ארג, האמת שאני כועס מדי בשביל להמציא דברים חמודים ולא כואבים כעונש. <חיבוק>

אבל

היה דווקא נחמד לצחוק על הערסים הקטנים ולהותיר אותם בבלבול שלהם. אוף. לא מצליח לכתוב. אני יושב מול המסך כבר חצי שעה, באמת. היה לי מאוד נחמד להכיר אתכםן, ולקבל חיבוקים קטנים של התחלה, אפילו שהייתי בעיקר נבוך. אממ, אני הייתי עם קלארנס רוב הזמן, כך שהחוויות שלנו די דומות, וגם אני מנצל אותו כי אין לי השראה למילים. זהו. תל אביב, היר איי קאם. (ואני אומר שנפגש ביום חמישי בערב להכין שלטים)

יסמין 28

New member
נשמע לי מצויין

להיפגש ולהכין שלטים אני גם תורמת את ביתי וביתה של מאיה לצורך העניין, אך אליה וקוץ בה, אנחנו לא יכולות ביום חמישי בערב (אירוע מטעם העבודה של מאיה. עם בני ובנות זוג. למרות שזו לא פעם ראשונה שאני נפגשת עם אנשים מהעבודה של מאיה, אני משקשקת). אז אם אתם/ן רוצים/ות להיפגש אצלנו, זה יכול להיות ביום רביעי. אם לא כמובן שלא ניעלב...

יסמין 28

New member
בסדר. אז סוכם.

מחר בערב (סביבות שעה שבע אם נוח לכם, אם לא אז אחרי, רק לא יותר מדי מאוחר...) טרנסמן, אנא ראה הזמנה זו כאישית, לאור ניסיונך העשיר בציורי שלטים. לכתובת שלי אפשר לפנות אליי במסר פרטי.

transman

New member
המצרכים - מה להביא?

מה להביא? אני חושב שעדיף בריסטול (או אולי בד או פלסטיק) על קרטון ביצוע, בגלל היכולת שלו לספוג טלטולים ולהתעגל זמנית, כלומר נקודת החיבור למקלות לא תהיה הנקודה החלשה. אני חושב שהכי נוח להחזיק שלט עם מקלות (מה שהבאתי אז היו באורך מטר וחצי ממחלקת הגינון בהום סנטר), אבל אשמח לא להיות זה שמביא אותם, אבל רק בגלל ענין האופניים. אשמח מצד שני, להביא צבעים, רק תגידו לי אילו (לא הכל אוכל למצוא). מה לגבי סלוטייפ (אם משתמשים בבריסטול, כדי לחבר למקלות, אם יהיו)? מה לגבי מסמרים (קרטון ביצוע, מקלות, כנ"ל)? מה מצב המכחולים? ולא לשכוח מים ומצב רוח טוב!

למעלה