המצעד - שרשור "איך היה"

ליטל ו

New member
את השיחה?

לא נורא מרתק... משהו כזה: איש: רציתי להגיד לך, שאלוהים שונא את כל ההומואים, בגלל זה הוא עשה את סדום ועמורה, בשביל לחסל את כולם. אני: אני לא רוצה להיות חלק מהשיחה הזאת. תעזוב אותי בשקט, בבקשה. איש: ועכשיו הם כולם... אני לא יודע איך יבוא המשיח ככה. ורציתי להגיד לך שאת וזאת שישבת פה איתה, כל הכבוד לכן שאתן שונאות אותם. אני (מופתעת-משועשעת-מעוצבנת-מטורטרת): לא ברור לי מאיפה הגעת למסקנה שאני שונאת הומואים. אני הומו בעצמי. איש (לא לוקח ברצינות): מה הכוונה את הומו - את בחור? אני: כן. איש (בוחן את הגוף שלי בחשדנות): לא, את אישה, אני יודע. אני: אולי. אתה כל כך בטוח? איש (מהסס, בוחן שוב): אני הייתי נשוי לחב"דניקית, אבל היא עזבה אותי כשנכנסתי לכלא. את רוצה, נלך לאכול משהו ביחד? אני: בטח התכוונת להגיד רוצEה. (תודה לקלרנס על הדרך לנקד :) ) איש (צוחק במבוכה): לא, לא. (מסתכל שוב לראות אם אני עובדת עליו) אלוהים, הוא יודע מה את באמת. אני (שוקלת): אם זה נכון, מה שהוא יודע הרבה יותר מורכב ממה שאתה מבין. איש: את אישה, אלא אם כן את אומרת שאת הומו בזה שאת נמשכת לגברים. וכו'. בסוף הוא ירד, תודה לאל. היו לי הרבה יותר מדי שיחות כאלה, רק שרובן היו עם אנשים קהילה :(

ליטל ו

New member
שאני לא יודעת להקליד ניקוד כאן

וחוץ מזה, אני רוצה לכתוב כמו אבריל!

טל קר

New member
זה זה שביקש מאיתנו כדור נגד

כאב ראש? הוא כנראה הצליח לשמוע מילה כן עשר לא P:

קלארנס

New member
הקבוצה שהיתה לפניכם

היתה קבוצה של הומואים איטלקיים נגד הכיבוש והם צעדו עם שלט MAKE LOVE - YOUR ONLY OCCUPATION ובאמת, סקס אפיל

ליטל ו

New member
<חיבוקים לכל>

היה לי כיף לפגוש אתכם :) גם לי היתה תחושה של החמצה שלא יצא לנו לדבר יותר, אבל כל אחד/ת/? מכם עשה לי כל כך שמח לפגוש! <חיבוקים אישיים ולכולם ביחד> :) הציקו לי ממש הרבה היום, בעיקר בגלל החולצה - אתם יודעים, ערסים עם איומים למכות והצעות ידידותיות לאונס, אבל בעיקר המון אנשי קהילה כואבים ששאלו שאלות ואף לא אחד שלקח לתשומת לב את התשובות. אז כן, הגעתי הביתה די עגומה. אבל באמת שהיתה כאן פואנטה אופטימית איפשהו... כן - שיצא לי לפגוש אתכם, ושזה *כל כך* חשוב בעיני מה שאנחנו עושים, הקהילה המתגבשת שלנו! כל כך כל כך כל כך טוב ומשמעותי וחשוב. אז באמת תודה לכולכם, אישית.

ליטל ו

New member
זה אנחנו. ככה זה מתחיל :)

או ליתר דיוק ומתוך כבוד לכל מי שבאמת היו הראשונים - ממשיך :)

DarlingAdam

New member
יש לי הצעה -

מפגש פורום. בשעה יותר הגיונית, ביום יותר נוח... אולי בת"א שזה יותר נוח לרובכם, אבל אז אני לא יכול להגיע :( או אם אתם רוצים, בירושלים, אבל בלי מצעד והפנינג אלא סתם קבוצה (קטנה, כנראה :) ) של אנשים נפגשת ומדברים. מאחר ובאמת רציתי לדבר יותר עם כמה אנשים ובסוף יצא שכולם נמלטו מיד אחרי המצעד או פשוט הלכו לאיבוד בהמון. דעות? הצעות?

אורי 0

New member
../images/Emo45.gif

בירושלים המעטירה. (אבל אז אני כנראה לא אהיה לבוש, מצד שני גם בת"א יכול להיות כך). חכם ויפה: אני חושב, שאם אתה מביא שלטים, אתה גם אחראי לדאוג להם. אחד השלטים שלך ניצפה אצל יסמין. השני נשאר בנקודה שבה היו כל השלטים. אני הלכתי משם בסביבות שלוש וכשחזרתי, אחרי עשרים דקות בערך, לא היה אף אחד, השלטים היו זרוקים, ושלך לא היה ביניהם. חבל- גם מפני שהשלטים שלך היו עשויים מהחומר הנכון (כזה שלא מתפורר). אבל בעיקר מפני שהשקעת בהם. לא נורא, לאט לאט לומדים. בעוד שמונים שנה, כשהנינים שלך ישאלו אותך על ההופעה הפומבית הראשונה של הטרנסים...

אממ

אני יודע, כלומר, לא רציתי אותם בחזרה או משהו. סתם תהיתי לאן הם נעלמו, והייתי מבואס שאף אחד לא התלהב מהציור היפה שלי(גם על החולצה) (אוף)

ליטל ו

New member
אז

ספר לנו מה היה עליהם, ונתלהב :) מכל מקרה חבל לי שלא יצא לי לפגוש אותך (או שיצא ואני לא יודעת שזה אתה).

למעלה