המשחק החדש שלי - המשך! D:

Serf SaN

New member
המשחק החדש שלי - המשך! D:

טוב, אז בואו אני אזכיר לכם קצת.. אני נותן תמונה, ואתם צריכים לגלות איזו דמות/חפץ נמצאים בה.
נ.ב - נקווה שהפעם זה יהיה קצת יותר מאתגר! ^^ ואנשים, אם יש לכם רעיונות בראש, או אסוציאציות מהירות, אנא רשמו אותם...זה ימלא ויוסיף קצת לשרשור שלנו
(כן, זה מופנה במיוחד אליך מילי. XD)

Serf SaN

New member
יאפ D:

בעיקרון זה רק בוקומון..אבל נימון נתקע בצד. ^^"

Serf SaN

New member
אה..XD

אוקי, פשוט לא זכרתי מי זה קאיזר גריימון..@@ פרוניטר לא אחת האהובות עלי. ^^" בכל מקרה, לא..אפילו לא קרוב. XD

נשמת חיה, גריימון קיסרי.

אני חושב שזה היה השם שלו בעברית. בכל-אופן, זה באמת נראה כמו נשמה, אבל אני לא יודע איזו.

Serf SaN

New member
אוקי, עכשיו זה נשמע יותר מוכר..

אבל למה בדיג'ימון הימיצו כתוב שקאיזר גריימון זה טאקויה עם השילוב של נשמות האש, קרח, רוח, אמדה ועץ. אבל הנשמת חיה שלו זה ויטרמון. או שהחליפו את זה בגרסא המדובבת? @@; בכל מקרה..זה לא זה ולא זה.

Serf SaN

New member
מה?! ני לא מבין..

בדיג'י-פורט כתוב בכלל בשמות האמריקאים, שסוף סוף נשמעים לי יותר מוכרים.. יש את BurningGreymon, גריימון בוער, ויש את EmperorGreymon, שאני אפילו לא יודע איך לתרגם את זה לעברית. @@ תסבירו את עצמכם! >O<

Serf SaN

New member
אוקי..ישבתי לתומי וראיתי את כל

הקבצים בתיקיית הסרטי דיג'ימון שלי..וגיליתי שזה לא מה שחשבתי שזה. XD אני מתכוון למה שבתמונה. אבל אני יודע עכשיו מה זה באמת.. אז איגניס, תסביר לי בדיוק למה התכוונת..

Ignisu

New member
אוקיי.

ההתפתחויות של טאקויה: אגנימון(Agnimon)/אגונימון(Agnuimon) - נשמת האדם. וריטראמון(Vritramon)/ ברנינג גריימון(BurningGreymon) - נשמת החיה. ארדאמון (Ardhamon)/אלדאמון (Aldamon) - נשמת האדם והחיה. לשלב הזה קוראים Advanced. קאיזאר גריימון (Kaiser Greymon) /אמפרור גריימון (Emperor Greymon) - נשמת האדם והחיה של אש, רקח, רוח, אדמה, ועץ. לשלב הזה קוראים Zeta. ואחר כך יש את סוסאנומון, אבל הוא של כולם. X: אבל זה ספיריט, נכון?

למעלה