המשחק החדש שלי - המשך! D:

Serf SaN

New member
בערך..הממ..

כי התמונה לקוחה ממשהו שאמרת.. אבל היא בעצם לא מה שאמרת. X: מסובך אה?..לא היית צריך לשאול. XD

Ignisu

New member
Oם"

אממ... אני התכוונתי כאילו... הספיריט עצמו. לפני שמישהו התפתח איתה. נגיד, כשטאקויה ראה בפעם הראשונה את של אגנימון, או שיוצא הדיג'יקוד של מישהו עם ספיריט. X:

Ignisu

New member
יש לקאיזאר גריימון רק אחד.

X: תראה, יש כמה שלבים לדיג'ימוני הייברד. צ'יילד, למשל פלאמון. בן אדם, אגנימון. חיה, וריטראמון. אדוונסד, ארדאמון. זטא, מה שאני מדבר עליו, קאיזאר גריימון. ואולטימייט, סוסאנומון. אני לא מוצא תמונה של זה, אז אני אביא LCD מהדי-סקאנר. http://dukey.digimonhimitsu.com/D-Scanner/Pictures/Z-fire.bmp

Serf SaN

New member
מצטער לאכזב אותך, אבל אתה חי

בחלומות. א', מה 'תה מביא לי את כל הבולשיט הזה? כאילו אני לא מבין מילה אחת מפרוניטר. שתדע לך, קאיזר גריימון נוצר ע"י שילוב של נשמות האדם והחיה של אש, רוח, קרח, אדמה ועץ. לא משום בולשיט שמגיע מהדי-סקאנר. אנחנו מדברים פה על הסדרה, לא על המשחקים. אז דיי לערבב. אתה טועה, זה לא זה ולא זה. יאללה..נקסט.. אנשים, תעלו רעיונות.

Ignisu

New member
ארג.

תראה, הצורה של הנשמה הזאת לא הופיעה בסדרה. יש לכל דיג'ימון הייברד נשמה. זאת נשמת הזטא, זהו. אה, ולא אמרת בשום מקום שזה רק על הסדרה. ננסה משהו אחר, הנשמה של וריטראמון? X:

Wolf GiRL™

New member
סוף סוף הצלחתי להבין את פרונטיר....

ואתה בא ומבלבל אותי שוב? תן לי סימוכין על מה שאתה אומר, וחוץ מזה, רק שתדע רוב הדיונים פה הם על הסדרה וקשורים אליה, לא כולנו מכירים את מה שקורה במשחקי המחשב.

Ignisu

New member
את האמת,

זה בטאמאגוצ'י, אבל לא משנה. מה זאת אומרת "סימוכין"? סרף, זאת נשמה בכלל?

Wolf GiRL™

New member
עברית אתה יודע?

סימוכין, זאת אומרת שתביא לי מקורות שאומרים את זה, שזה אמיתי, שזה לא משהו שהמצאת. קפיש?

Ignisu

New member
מקור שזטא ספיריטס קיימות?

הבאתי מקודם LCD של זה. ואם הבאתי את זה מ"File Island", זה אמיתי. פייל איילנד - אתר עם מידע על כל הווי פטים/דיג'יוויסים שיצאו. http://dukey.digimonhimitsu.com/D-Scanner/evo-home.htm תלחצו שם על "A Hybrid Spirits (6) + Z Hybrid Spirits (2) + Susanoomon Spirit (1)", שם יש LCD של הזטא ספיריטס. זה מהדי-סקאנר גירסא 3 נראה לי, זה אמיתי. תשאלו גם ב-WTW/נט אוושן אם אתם רוצים. =/

Wolf GiRL™

New member
Whatever

בפעם הבאה תיצמד לקאנון של הסדרה, לא כולנו מכירים את הכל הבאזז מסביב. סבבה?

Serf SaN

New member
ואגב, איגניס..תחשוב רגע.

אם זה תמונות מהסדרה, איך בדיוק אתה חושב שמשהו שאתה מביא מהמשחקים יכול להיות נכון?.. במיוחד דבר שלא היה בסדרה. X:

Ignisu

New member
אני ראיתי תמונה של זה.

בצבע מלא, כמו כל הספיריטס. אני פשוט לא מוצא אותה שוב.

או או! אני יודע! פיק מי פיק מי!

בואו נתלה אותו מהקרסוליים ונחבוט לו בביצים עד שנשמע אותן מתפקעות! ואז נוכל לזרוק אותו לאגם כשהקרסוליים עוד קשורים והוא מרוח במזון דגים! ואז נשאיר אותו שם למות בייסורים ולהיאכל על-ידי דגי זהב! D:

למעלה