... אתה עלוב.
ר רייסטלין מאגר New member 2/7/06 #51 זה היה בעדך ._. הם כאילו היו אמורים לראות איך הם נראים ושהם מגזימים ._.
ר רייסטלין מאגר New member 2/7/06 #34 רק אל תהרגי אותו../images/Emo3.gif וסרף, אל תענה על שאלות. איגניסו, אל תשאל שאלות. כל המשחק זה לזהות את הדמות, לא? אוי, אתם הורגים אותי.
רק אל תהרגי אותו../images/Emo3.gif וסרף, אל תענה על שאלות. איגניסו, אל תשאל שאלות. כל המשחק זה לזהות את הדמות, לא? אוי, אתם הורגים אותי.
S Serf SaN New member 2/7/06 #42 נופ לשניכם.. אני אם כבר הייתי חושב על ההתחלה שזאת הטירה של סראפימון או משהו. X:
W Wolf GiRL™ New member 2/7/06 #41 יופי.... עכשיו הפורום הזה יהפוך לפורום רוחות רפאים. וחוץ מזה הוא חדש, מותר לי לענות אותו
S Serf SaN New member 2/7/06 #48 טוב, דיי!! תפסיקו!!!1 אני דורש מכם לחזור לאון טופיק מיד ועכשיו!.. לא להרוס לי את הדיון היאפה. מי שרוצה, שיזוז ימינה, וישרשר שאלות לגבי התמונה.
טוב, דיי!! תפסיקו!!!1 אני דורש מכם לחזור לאון טופיק מיד ועכשיו!.. לא להרוס לי את הדיון היאפה. מי שרוצה, שיזוז ימינה, וישרשר שאלות לגבי התמונה.
S Serf SaN New member 2/7/06 #61 AND WE HAVE A WINNER! כל הכבוד מילי! D: כן! אז זאת הייתה הנשמה של קאבוטרימון מתכתי, שנעצרה בדיוק בזמן שהיא עפה למעלה, בזמן שהיא עוזרת ליצור את מגנה גרורומון! ובקיצור, בהתפתחות של קוג'י למגנה גרורומון. XD
AND WE HAVE A WINNER! כל הכבוד מילי! D: כן! אז זאת הייתה הנשמה של קאבוטרימון מתכתי, שנעצרה בדיוק בזמן שהיא עפה למעלה, בזמן שהיא עוזרת ליצור את מגנה גרורומון! ובקיצור, בהתפתחות של קוג'י למגנה גרורומון. XD