המשחק החדש שלי - המשך! D:

קורורו

New member
אז טיקיי?

אתה נותן לי פה רמזים סותרים

Serf SaN

New member
לא XDD

נראה לי שאת פשוט לא מבינה את הרמזים שלי באותה הדרך שאני מבין. XD או שאני לא מסביר את עצמי כמו שצריך.. עזבי, תמשיכי! XD

קורורו

New member
XDDD אוקיי!

זה דיג'יכלי שיוצא ממנו אור ודיג'יביצה? נו, ההתחלה של תהליך הדיג'יגדילה (אלוהים, כמה "דיג'י")

Serf SaN

New member
XDDDDDDDD

לא לא XP תמשיכי עם התיאוריה על ילד שמחזיק דיג'יכלי XDD

Serf SaN

New member
שניהם לא. XDD

אל תשכחו שהיו הרבה דיג'יגורלים בעונה השניה. P:

אם זה אחד מהדיג'יגורלים מסביב לעולם

אני חונק אותך. איך זה נראה לכם בכלל כמו ילד? מה שאמור להיות האצבעות, הזיזים האלה בצד שמאל, נורא בולטים! זה כאילו הדיג'יגורלים גידלו ציפורניים! זו דיג'יביצת החברות?!

Serf SaN

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

לא לא..זה לא אף אחד מרחבי העולם. XP אתם פשוט קורעים אותי XD אני גם הייתי מתחרפן אם היו נותנים לי אותם! בגלל זה לא הכנסתי למשחק תמונה שלהם! D:

אז כמה דיג'יגורלים כבר יש?

זה לא יולי, לא קודי, לא קן, אלה לא טיקיי וקארי, לא דיוויס... זה הדיג'יגורל השביעי הסודי שנשאר על רצפת חדר העריכה?!

קורורו

New member
אבל אבל מייקל!

הוא בא עם מימי (זו מימי?) באותו פרק של דיג'יביצת הכנות!

לי נראה שסרף עובד עלינו../images/Emo3.gif

זה בכלל לא נראה כמו שום דיג'יגורל. אני לא רוצה לזרוק סתם ניחושים לאוויר, כי זה יהיה אידיוטי, אבל אני ממש לא מצליח לזהות את התמונה.

Serf SaN

New member
חעחעחעחע.

היא דווקא צדקה. 3: כל הכבוד! דווקא חשבתי שזה יהיה לכם יותר קל..XD~ התמונה של מימי מחזיקה את הדיג'יכלי לשמיים, עם בגדי החורף הירוקים שלה, חקוקים - לפחות אצלי - מאוד חזק בראש. P: וחשבתם על כל הדיג'יגורלים בעונה השנייה, חוץ מאלה של העונה הראשונה! XDD נה נה נה 3: אולי דווקא יצאו לי הפעם תמונות יותר מאתגרות! בוהאהאהא. XD

למעלה