חח. נימון. פעם הבאה תביא משהו הגיוני יותר.
ט טומויו האחת New member 4/7/06 #143 אני יודעת שזה נהייה מטריד מצידי... אבל גאטומון...? ^__^;;;;; מה, זה באמת נראה לי י_י;
S Serf SaN New member 4/7/06 #144 חחח..לא P: גאטומון היתה עושה פרצופים יותר עצבניים כאלה. D: יאללה, תני עוד ניחושים. ^^ (לפני שאני צריך ללכת ללמוד למתמטיקה..)
חחח..לא P: גאטומון היתה עושה פרצופים יותר עצבניים כאלה. D: יאללה, תני עוד ניחושים. ^^ (לפני שאני צריך ללכת ללמוד למתמטיקה..)
S Serf SaN New member 5/7/06 #155 לא.. הם הירבו להשתמש בעיניים האלו יותר לקראת העונות האחרונות. (שלישית ורביעית..)
D Digi Lista New member 5/7/06 #156 שרשור חדש... השרשור הזה במילא ארוך מאוד אז אני חושבת שבמקום להקפיץ מלאכותית עדיף שתפתחו חדש
S Serf SaN New member 5/7/06 #158 נמאס לי! טוב. נמאס לי. אתם חייבים לפתור את התמונה הסתומה הזאת! >< ואז אני אפתח כתום חדש. זה כבר לא קופץ ._. יאללה, רמזים. הוא מהעונה הרביעית. הוא צהוב. יש לו מכנסיים אדומים. קדימה קדימה%$@#
נמאס לי! טוב. נמאס לי. אתם חייבים לפתור את התמונה הסתומה הזאת! >< ואז אני אפתח כתום חדש. זה כבר לא קופץ ._. יאללה, רמזים. הוא מהעונה הרביעית. הוא צהוב. יש לו מכנסיים אדומים. קדימה קדימה%$@#
S Serf SaN New member 5/7/06 #160 מה מה מה? X: נו. רק תגידי ת'תשובה. >< טוב. נמאס לי. הלכתי לישון. ג'ה נה. ><