המשחק- מה הוא חושב?!

אורי חושב ש... 2

איזה מזל שהבאתי את האחיות הקטנות שלי לפחות מישהו מנשק אותי... חחעחע אושרי חולה עליך <-- אני לא רק חושבת אני בטוחה חעחחע

בר תני נק' רציני:

אורנית:"רק בזהירות על האוזן..." בר2:"איזה מזל שהבאתי את האחיות הקטנות שלי לפחות מישהו מנשק אותי..." אדווה:"יאא איזה כיף.. אפשר עוד מישהי מקדימה?!?! " נוי:"הלו, לא צריך להגזים.."

סיכום!!

אורנית:"רק בזהירות על האוזן"+"חבל שבר לא פה"-->10 נק'!! בר2:"איזה מזל שהבאתי את האחיות הקטנות שלי לפחות מישהו מנשק אותי"-->חלש...!2 נק' אדווה:"יא איזה כייף...אפשר עוד מישהי מקדימה?!?!"-->חח...אני מתנדבת
7 נק' נוי:"הלו לא צריך להגזים"-->4 נק' ממממ...אני חושבת שאפשר להמשיך

OoנויoO

New member
../images/Emo9.gifאושרי חושב ש:

הלו לא צריך להגזיםם! חח טוב לא מצחיק סתם הבאתי את זה (משעמום)

אדווה נכון בחתימה שלך יש גאמני רוקד

ת בלה בלה בהל שעות ביממה....?! אז איזה פורום זה?!

סים נק'+ סיבוב שלישי!

למצטרפים=> אתם צריכים לרשום מה מי שאני אומרת חושב או אומר?! עד עכשיו מצב הנק' שלנו הוא כזה: אדווה=> 10 נק' בר=>7 נק' אורנית(אני)=>14 נק' נוי=>4 נק' והסיבוב הזה=> אדם!!! מה הוא חושב החתיך המושלם שלי?! הנה התמונה=>=>=> *תודה למי שצילם מאחורי הקלעים של המצעד*

אני חושבת שהמושלם שלי חושב ש...

"ככה גבר צריך לעמוד!... ב=ס=ט=י=י=ל=!" חח מה הקשר?1 בירה נשר! בכל מצב הוא הגבר ש=ל=י...! ועוד משו: " אני מקווה שאורנית תראה ת'תמונה הזאתי...!" תגובה: כל עוד זאת תמונה שלך אהובי אני יראה...אעאאאעאעאע...!גבר-גבר שלי!

OoנויoO

New member
אממ...אדם אומר

"קבלו קבלו תיופי שבי...!!" <למרות שנאי מעדיפה יותר את אושרי אין בעיות עם אדם... חחח גם הוא נחמד>

למעלה