המשחק- מה הוא חושב?!

אני רוצה אני רוצההההה

מה זה פה?! שתי מצלמות ברגע אחד?! אוי אני מבוקש או מה?! חה חה אושרי תאכל ת'לב!!! חחחח [מי שלא הבין שתי מצלמות.. זאת שרואים שמצלמת בתמונה וזאת שצילמה את זאת שמצלמת... עקבתם?1 חחח סתם]

לבר סיכום המשפטים...

אז מה בר?! המשחק הולך לנו אע?!.. חח ב'קשה סיכום של כל המשפטים לסיבוב הזה!.. אורנית:"מה זאתי נדחפת מאחורה?" לורן:"יאוו סופסוף מישהי באה אליי ולא אל אושרי אוו.. נו כבר מה היא לא יודעת להפעיל מצלמה?? כבר כואבות לי השיניים מהחיוך הזההה!" אדווה:נו צלמי כבר...אני נרדם פה! בר:"יוו אני צריך להזמין אותה לדייט כי אושרי כבר יצא ל-2 דייטים ואני צריך לעקוף את שרון שיצא ל... אהה 12 דייטים טוב אז אם אני אזמין אותה אז יהיה לי 13 דייטים ואז אני אעקוף את שרון ו..... אני אהיה מקום ראשון חעחעח שרון אכלת אותה כי אני הולך עכשיו לדפוק דייט ואני יכול להגיד לה שאני בן 15 כי הגובה שלי נראה ככה יופי מי גדול?! אדם גדול יוהו שיחקתי אותה!!!!"....(בר זה משפט?אלוהים!) אלינה:"אז מה, את באה לפה הרבה?" במשלה כחולה (סורי, אנ'לא יודעת ת'שם):מה זה פה?! שתי מצלמות ברגע אחד?! אוי אני מבוקש או מה?! חה חה אושרי תאכל ת'לב!!!

רגע בר צריכה לתת ניקוד...

אבל המשחק עבר לעמוד השלישי משום מה!!!...תגידו מה אין שיתוף פעולה?!... ו...גאמני אהבתי ת'משחק!!!

ALinuuushkA

New member
כה..שמתי לב

מוזר וגם כשמגיבים הוא לא עולה מדוע ולמה? אני כל פעם מחפשת אותו

למעלה