המשך דיון שלי עם חבר הפורום, בפרטי.

G ove rn or

New member
הודעתך נרשמה. אני יכול לבשר לך כי

אבדת את הזכות להכנע. לא אקח שבויים...

העין

New member
מר אלוגיה יקר...

כן אני חייב לציין בזמן ששהיתי בעולם החילוני שבו אנשים משתדלים תמיד לשלוט על יצריהם ולעולם לא פוגעים בחבריהם ותמיד מתנסחים באופן פילוסופי בזמן קניות בסופר, ממתינים בסובלנות בתור, ומנהלים שיח תרבותי המעורר השתאות והערכה עד אין קץ, ידידי איגרא רמא תתעורר הרי מה זה נקרא ניהול דיון האם ניהול דיון זה להסכים לדעותיך האם ניהול דיון הוא לא להשמיע דעות אמוניות, היה סריוזי וכנה עם עצמך ועשה אינטרוספקציה פנימית האם אתה באמת חושב שאתה מסוגל להזדהות ולהבין את האדם המאמין מבלי ללעוג לו, כי באופן סיסטמטי כל דעה אמונית המועלת בפורום דינה נחרץ מראש ללעג ולבוז מאת האגנוסטים שבפורום, מתי תכירו בעובדה ותכבדו אנשים המאמינים בטלאולוגיה ובאוקזיונליזם עד עכשיו נתקלנו במיזנתרופיה וחוסר רגישות. אני עדיין מקווה שאיתך כן ניתן לנהל דיון ולרדת מהעלבות אישיות. אם תהית מה הקשר של תחילת הדברים לסופם נסה להפעיל מעט סרקזם...

שקר גס.

אף אחד לא ילעג ל"דעות אמוניות" שתעלה, אם לא תטען בצורה שקרית שאתה יכול להוכיח את זה מדעית.

G ove rn or

New member
"הזין" יקר, איני מתענין באמונותיך.

החלטת להאמין? תנחומי! השאלה היא האם אתה מסוגל להראות שההזיה הנוירופסיכואלקטוכימית אשר לה אתה סוגד, ואשר לא מסבירה לך דבר, קיימת גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך. ס"ה הנחת דעתנו באשר ליכלתך לצרף חלקי דיבר ליחידה סינטקטית תקינה לכאורה, אולם, שכחת לצקת תוכן לתוכה. האמונה היהודית המשתקפת בפורום זה, אינה יהודית כלל, אלא כנענית/עכו"מית/פאגאנית (ואני מתנצל בפני הפאגאנים ללא מרכאות, אשר לפחות עבדו את הטבע המרשים, על כי היהודים מוציאים להם שם רע). ככלל, היהדות מעולם לא היתה אפולוגטית (מתגוננת בדרך של לוחמה ווכחנית). הענין נולד אצל נוצרים ויובא לארץ ע"י מקימי מנוף/שופר/ערכים/נטעים/שבע-נט, ואכן תמצא articles מתורגמים נושאי רעיונות זהים, ואולי אפילו קיים שתוף פעולה והחלפת חומר בין מסיונרים יהודים למסיונרים נוצרים. אם בעבר היה לארגונים אלה סכוי השרדות מסוים, ואולי אפילו מעט השגים בציד נשמות, הרי המצב השתנה עם הופעת האינטרנט והתפשטותו. זו מהפכה גדולה יותר ממהפכת הדפוס. כל המידע מצוי בהשג יד כל אחד, ב- mouse click, וזמינות המידע מאפשרת הפיכה מיידית של כל אבן תחתיה הם רומשים, והפרכה מידית של כל טענותיהם. זמננו הקצוב עלי אדמות מחיבים אותנו לחקור את עולמנו הממשי. את הענינים האימטריאליים (מונח מוצלח במיוחד, עקב העקיצה שבכפל המשמעות) שאי אפשר לחקור, ואשר מצויים במחוזות הלימבו, טריטוריות בהן ניתן לטעון _הכל_, ובכלל זה _גם_ טענות אמונה יהודית - אנו משאירים לך ולבני-מינך. אתה רשאי לכתוב בפאניקה ואבדן עשתונות, כל מה שתחפוץ, כל עוד אתה מאיית את שמי ומבטאו כהלכה, גם בסיוטיך, כאשר אתה נלפת, נעור בזעקה רסוקה, מפרכס, שטוף זיעה קרה: Governor. נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאינה יותר מאשר swapped variable, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

העין

New member
לאחר התייעצות עם רופא...

ושהצגתי לו את הודעותיך הוא הסביר לי שבעיתך נקראת מלנכוליה אינוולוציונית, בדרך כלל זה מופיע במהלך גיל העמידה אך כנראה שאצלך זה הקדים וכדאי שתבדוק את עצמך על ידי אלקטרואנצפלוגרף כדי לבדוק מדוע אתה מגיב כמו אדם בעל גלוסולליה לטענות רציונליות (מילמול חסר פשר) ובכלל לאחר ניתוח מעמיק של הודעותיך הסביר לי הרופא שכנראה אתה סובל גם אקולליה(חזרה על דברי אחרים במקום ניהול שיחה נורמלית). והבולט ביותר אצלך זה אקסהיביציוניזם- דחף בלתי נשלט להחשף בפומבי.

G ove rn or

New member
אין לנו אלא להסיק כי הכרותך העמוקה

עם המונחים הקליניים באה בעקבות אשפוז ממושך במוסד מתאים בו נהוגה גם תראפיה ע"י שיחה גלויה בין מטפל למטופל על בעיותיו...

העין

New member
קליפת המוח...

קליפת המוח הינה שיכבה של חומר בעל גוון אפור המכסה את רוב המוח וקליפה זו היא האחראית לפעולות המנטליות של למידה זיכרון וחשיבה, למה הבאתי זאת אתם בטח מנחשים נכונה, גוברנור. טיפש בדבר אחד טעית, הייתי במוסדות מתאימים אך ע"פ רמת המידע אני הייתי הרופא ואתה המטופל, מה שכחת את כל הדיאגנוזות שערכתי לך כפוי טובה שכמותך ... יודע מה יותר אל תבוא אליי לטיפול לך לדוקטור אחטופלוסגעראטופה שהתלוננת בפני שטיפולו לא היה מסור כפי ששלי היה...תודה שגרמתי לך לצחוק גם בלי כדורים...

G ove rn or

New member
טוף, אולי אמנה לך סוס שיבעל אותך

באחוריך להרגעתך. אני זקוק לתשומת לבך, וכדי שתוכל להתרכז, אני מבקשך להרפות לרגע מאמתך האינפנטילית הלפותה תדיר בידך ולענות על שאלתי: האם אתה יכול להראות לנו כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה אתה משועבד קיימת גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך? כל שנדרש היא תשובה פשוטה: "כן", או "לא"...

העין

New member
חשיבה קונקרטית....

זו עוד אחת מהאפשרויות שגורמות למצבך... מונח זה מתאר מצב שבו אדם נמצא בחשיבה מוגבלת ואין לו את היכולת לראות או לחשוב באופן מופשט, מצב זה מעיד על פגיעה מוחית או סיכוזופרניה. לגבי הסוס לא ארד לרמה שבה אתה נמצא, אני מתמלא שמחה לאן הורדתי אותך ואפשר לומר עליך את הביטוי "נגמר לו הסוס" דהינו לא נשאר לו כלום - יצא בחוסר כל. ועלי אפשר לומר הוא על הסוס דהיינו הצליח יפה וכעת אני מציע לך לעשות את שנת הסוס, ממס' סוכה כו- כינוי לשינה קצרה וקלה לפני השבת.

G ove rn or

New member
טוף, צער בע"ח על הסוס, או שמא הוא

נהנה ואתה אינך חסר, או שמא אתה נהנה והוא אינו חסר, או שמא שניכם נהנים, מעשה סמביוזה... מכל מקום, אני זקוק לתשומת לבך, וכדי שתוכל להתרכז, אני מבקשך להרפות לרגע מאמתך האינפנטילית הלפותה תדיר בידך ולענות על שאלתי: האם אתה יכול להראות לנו כי ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית לה אתה משועבד קיימת גם מחוץ לספוג אשר בין שתי אזניך? כל שנדרש היא תשובה פשוטה: "כן", או "לא". נכון שעד היום לא נתקלת במישהו שהדגים לך את אפסותך ואת חסר-התכלית שבחייך? זה מטריף. אני מודה. חיים כל כך תובעניים, תוך השתדלות כל כך עקרה לשאת חן בעיני הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית, המצויה רק בין אזניך, שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזניך, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. ואתה מכנה את כל המצביעים על ארח חייך המטופש והמבוזבז בתאר מופרעים...

G ove rn or

New member
נו, בקבוק שמח (שככל הנראה אינו צהוב

לטפה המרה) הציף את הפורום ב"מחקרים" ממכוני ה"מחקר" המהוללים מנוף/שופר/נטעים/ערכים/שבע-נט, בלא כוונת אמת לעורר דיון. הרי היה יכול ליטול מאמר אחד של מכוני ה"מחקר" המהוללים ולהציגו לויכוח, אולם לא זאת עשה. ומכיוון שהציף - הגבתי בהתאם. אדרבא, אני מועיד אותו ואותך להציג לדיון מאמר אחד בכל פעם. האם ברור לך ההבדל בין acrosticals לבין "קודים"?

אבולוציה עובדה ולא תיאוריה

כאן. אידיוט אתה מבצע cut and paste קטטוני בלי להבין מה שאתה מעתיק. ז'אק מונו לפי הציטוט תומך באבולוציה. turren מדבר על ניאו-דרוויניזם (זה לא אבולוציה, אידיוט שכמוך). כל השאר הם מיעוט מבוטל בקהילה.

G ove rn or

New member
בס"ד. אי"ה. בע"ה. חבל"ז. "תאורית"

הבריאה אינה מסבירה דבר, ולא תצלח לדבר, זולת לצור עימה על פי צלוחית http://www.tau.ac.il/humanities/philos/segel/hanoch1-evo.html --- אחים יקרים בואו ניפול לזרועותיה האהובות של ההזיה הנוירופסיכואלקטרוכימית שאין הוכחות לקיומה מחוץ לספוג שבין שתי אזני בקבוק שמח, שלא נגלתה מעולם לאיש, בלי לקבל שום תמורה בעין בעולם זה, ובלי הוכחות שתהיה תמורה כלשהי בעולם אחר. בואו אחים יקרים ההזיה אוהבת אתכם!

עמלק

New member
בקבוק יקר ומציפן

האם יש לך קישורים לאוניברסיטאות בעולם שאומרות בפה מלא ותוך שימוש בכלים מדעיים כי האבולוציה אינה נכונה? האם יש לך קישורים למקום שבו מפורסמים כל הציטוטים שהבאת? האם אתה יודע באיזה קונטקסט נאמרו הדברים הללו? האם אתה מבין משהו בתורות המדעיות (הרבות) שנוגעות לאבולוציה? נראה לי שכל שאתה יודע לעשות הוא Cut&Paste...

למעלה