המשך פרקי השבוע

pink panther 8

New member
איזה פרקקקקק../images/Emo2.gif../images/Emo8.gif

חולה על האוס איזה רגיש ונחמד ואיך שבסוף הוא ניסה ללכת והשיר שהתנגן"YOU CANT ALWAYS GET WHAT YOU WANT...." די די איזה פרק עצוב!!
אבל האוס היה בהתחלה ואמצע הורס בחבל על הזמן!!!!!!
ציניות יצאה מדגרה ע השאלות התעניינות הייתר
אין אין עליו מחכה כבר לאפריל יאללה שיעבור הזמן מהר או שישדרו את האוס עונה שנייה מוקדם יותר חחח

lorien

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif זה פשוט נורא.

טני לט מאמינה שזה נגמר......אויח. איזה פרק יפייפה...... אבל אני לא רוצה שסטייסי תהיה! היא טיפשה!!!! ומסכנה קמרון..... אוף.

Augustus Hill

New member
אחלה סיום עונה

רק אותי סטייסי מעצבנת? לדעתי היא מיותרת... הירידות של האוס על צ'ייס הורגות אותי, הוא לא עוזב אותו בשקט
לא יודע מה איתכם אבל אני כבר בדרך להשיג את העונה השניה..

פרק מקסים

הקטע בחדר שהיה ללא הסכמתו והכל היה די מלחיץ. וחבל שלא עשו איזה קליף האנגר כזה לסוף העונה, אבל היה באמת חמוד.:)

Tal2012

New member
וואי הקטע עם המזרק

שהחולה התנגד , האוס הסתובב ובשנייה תקע לו את זה ברגל חחח אני גם צרחתי עם החולה. ממש נבהלתי
מטורף ההאוס הזה

pink panther 8

New member
זה היה החלק שאני הכי אהבתי

כי כל הרופאים שלו פתאום התנגדו לו ואז סטייסי ביקשה ובום הוא שם ת'מזרק... איזה קטע עצוב עם קמרון שהיא אמרה לו שהוא לא יודע לאהוב אותה אבל אחרים הוא כן יואו הוא ידע שזה נכון... אני מקווה שהוא יחזור בו ויהיה עם קמרון! למזלו בהוא פגע בוריד אחר זה לא היה טוב!!

Tinty

New member
קליף האנגר? הסיום היה מדהים...

קליף-האנגר בסוף העונה לא מתאים לסדרות פרוצדורליות (כמו 'האוס', אבל גם כמו CSI וL&O), שמציגות עלילה מרכזית שונה בכל פרק. חוצמזה, מה הטעם בסיום מותח ומבאס כשהסיום היה כל כך טוב ומרגש?

לדעתי הוא לא היה צריך להגיד כן או

לא, פשוט היו צריכים להראות אותו לא אומר כלום, ואז כל הצופים היו שואלים את עצמם מה באמת קרה והייתה יותר ציפיה לעונה הבאה.

Galaxy Girl

New member
פרק מאוד מאוד מרגש!!

אני במקום סטייסי הייתי מתנפלת עליו XDD מה זה נבהלתי שהוא תקע לו ת'מזרק...אבל מגיע לו
אני לא יכולה לחכות לעונה השנייה!!

../images/Emo10.gif אוף ניגמר פרק מדהים!!!

סטייסי והאוס ניראים לי ממש מתאימים... אני לא מבינה איך היא מעדיפה בעל חננה על פניו.. אני ממש אוהבת את הרגעים המעטים שהאוס משתנה לכמה שניות וניהיה פחות קר.. אוףף עכשיו לחכות עד אפריל

למעלה