המשך צנזורה בישראל VS הומור אמריקאי

זוהר פ

New member
איזה פרק/ים לא שודרו בארץ ?

לא המאוחרים שישודרו בקרוב איך קראו לפילוט (זה שכנראה מסבירים בו איך החדירו לקרטמן גשוש לתחת) ומה לא שודר בגלל הצנזורה ?

frodo

New member
שידרו אותו

לפני איזה שבועיים כשהתחילו לשדר את הפרקים מההתחלה, בחמישה לאחד בבוקר.. לא כזה פרק טוב.. סקוט טנרמן חייב למות.. פרק גאוני בטירוף.. הכי טוב שלהם.. פרק 501

Carpet Crawler

New member
אז ככה...

הפרק הראשון (או ליתר דיוק הפרק הראשון באורך מלא) נקרא "Cartman Gets an Anal Probe". ובעניין פרקים שצונזרו בימי השידורים בערוץ 2 זה מה שלפחות אני יודע: פרק מס´ 4 בסדרה, "Big Gay Al´s Big Gay Boat Ride", נפסל בהתחלה לשידור ע"י הרשות השניה עקב בדיחה/הערה על השואה. כשהעונה הראשונה שודרה שוב לאחר מכן הוחלט בכל זאת לשדר את הפרק. אך פרק אחר, "Pink Eye", מס´ 7 בסדרה, נפסל לשידור גם בסיבוב השני מאחר ובחג ההלואין בו הוא מתרחש הפרק קרטמן בחר להתחפש לאדולף היטלר. הבנתי שבשידורים החוזרים בביפ אין אף שיקולים דומים לאלה של ערוץ 2 (למרות שהערוץ הוא בבעלות קשת זכיינית הערוץ) ואף פרק לא נפסל לשידור. יכול להיות, אבל לא יודע... אין לי ביפ. זוחל השטיח, לא שולל.

IC4

New member
אחא אין לך *ביפ* what kinda man r u

אני דוגל בפוליסת הלשדר את כל פרקי הסדרה כמובן אף אחד לא מכריח אף יהודי להעלב ולהפגע מהסדרה שנועדה לצופיה ואוהביה האמיתיים ולכן אי שידור אחד מהפרקים או קטע ממנו הוא פגיעה בתרבות הסאותפארק! מה הלאה? מישהו יחליט בשבילנו מה אנחנו אמורים לדעת ו המשפט "ואהבת לרעך כמוך" יצונזר ל"ואהבת כמוך" אין הלאה! ignorance must be stopped!!!

בסדר אבל......../images/Emo46.gif

לפעמים יש גבול!!! אתה יודע שלא זכיתי להכיר רבע מהמשפחה שלי בגלל השואה? אתה יודע איזה טראומה עבר מי שהיה בשואה??? סבתא שלי התיתמה כשהייתה בת 7 הורעבה כמעט למוות ועברה הרבה השפלות וכאב ואחר כך קם מישהו ומספר על זה בדיחה.. אתה חושב שזה יצחיק אותה?! אתה חושב שזה יצחיק אותי?! למרות שעדין... אף אחד לא מכריח אותנו לצפות בזה לדעתי לפני פרקים עם קטעים בנושא צריך להודיע בתחילת הפרק ומי שלא נראה לו שלא יצפה הרי צריך להתחשב ולכבד את אלה שהנושא פוגע בהם וצריך להתחשב גם בכאלה שכנראה לו יותר מדי מענין אותם הסבל שעברנו מה לעשות... תנסו לפחות להבין את השיקול של ערוץ 22!!! זה לא דוקא... יש להם סיבה מוצדקת

man in heaven

New member
שכחת את ההודעה

שיש בתחילת כל פרק ? אנשים אמורים להבין שיהיו גם דברים שאולי יזעזעו אותם

IC4

New member
צודק לגמרי

ואם זה לא מספיק אז מקסימום הערוץ המשדר את אותו פרק יכול לקחת טיפה אבל ממש טיפה יוזמה ולרשום בנוסף לפתיחה שבפרק זה יהיה הומור שחור על השואה או משהו פחות ישיר אבל ברור מספיק.... ידוע לכל שהשואה זה נושא כאוב אבל צופי סאותפארק לדעתי צריכים להיות אנשים בעלי תפיסה שלצחוק על משהו לוא דווקא מקניט מהערך הרציני של אותו נושא (לפעמים כן כי זה ביקורת אבל כשמדברים על שואה אז מן הסתם...) ולכן הומור על יהודים ושחורים הוא הומור לגיטימי לכל דבר. בעיה של מדינת ישראל שיש לה קשר כזה חמור עם השואה. אבל זה לא צריך לבוא כנגד האנשים שרוצים להנות מהסדרה. מצד שני גם ככה כל אחד יכול להוריד את הסדרה מהאינטרנט ולכן אין להתבכין על זה ספציפית ... פשוט דיברנו פה על אופן יותר כללי

לא הבנתם...

שיורדים על יהודים... ממש אין לי בעיה זה מצחיק... אחרי הכל הם עוד יותר יורדים על עצמם הרי כל פרק הוא פארודיה על נושא אחר אז תמיד יורדים על משהו אבל השואה זה נושא כבד מדי! ברור שסבתא שלי לא רואה סאות´ פארק אבל אני כן... ואם חס וחלילה קרוב משפחה שלכם ימות מסרטן ויעשו על זה בדיחה תאמינו לי שזה לא ממש יצחיק אתכם ויפגע בכם אני יודעת שסך הכל אני לא אמורה לקחת את זה יותר מדי ברצינות אבל אני רק מנסה להראות לכם שערוץ 2 לא עושה לכם דוקא יש להם סיבה מוצדקת לא אמרתי שאני בעד שלא ישדרו פרק בגלל כמה שניות כאלו אבל רק שתבינו שזה לא סתם ותבינו גם את הצד שלי ושוב יש דרכים לראות פרקים כמו להוריד באינטרנט ולדעתי בפרק שיש בו נושא כזה כבד ההודעה בהתחלה לא מספיקה לא יקרה להם כלום אם הם יוסיפו שבאותו פרק יש הומור שחור על השואה אבל יקרה הרבה לאוכלוסיה שהנושא הזה כן כואב לה לי אישית פחות כל פעם שאני רואה איזה קטע כזה אני פשוט אומרת לעצמי שאני לא אתן לכמה מטומטמים לדכא אותי ואני שמה עליהם זין אבל בכל זאת לדעתי זה מראה על זלזול מסוים הסדרה הייתה מצליחה גם בלי שהיו יורדים על השואה לדעתי זה מיותר

גל את צודקת לגמרי

מי שכתב שערוץ שתיים דפוקים ...אז יש לי לומר לך עוד דבר: הבנת מה שאנחנו מנסות להגיד לך?!?!!?!?!? אני לא רוצה לדבר בצורה לא טובה כי אחרת יהיפו אותי מהפורום אז תידע שאני מזה מקללת אותך עכשיו (חחחחחחחחח) נ.ב תכניס קצת לשכל למה שלא נראה לי שיש לך ...מוח

גם את צודקת לגמרי ../images/Emo8.gif

עוד מעט תגיד לי שאתה מאלה שצוחקים בזמן הצפירה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק הקול הזה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כולם בשקט! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז מה אם 6,000,000 אנשים נרצחו וזה לזכרם. כמובן שזה בציניות!!!

IC4

New member
אני משוכנע שהיו יהודים שצחקו על זה

בשואה עצמה בגטאות צחקו על המצב (או ש"רשימת שינדלר" משקר??) ומה מצחיק בצפירה? זה רק מטריד מה שמצחיק עם כבר זה ההכרח שבדבר כלומר אתה בכיהת ג´ ופתאום יש צפירה וכולם משתתקים ועומדים ולא מבינים אפילו למה ממש... אז זה משעשע אבל בגיל בוגר יותר זה רק מטריד ומוציא מריכוז מן הסתם. אבל אנחנו די סוטים מהנושא שלנו - SP !

מוצדקת או לא מוצדקת...

בדיחות שואה הן דיין מהמצחיקות שיש בשוק, אפילו שהן מזעזעות. ומה, אחרי אסון ורסאי לא נפלת מצחוק מהבדיחה שאמרה שבהזמנה היה כתוב "האוכל עלינו, האולם עליכם"? או אחרי אסון התאומים? גם בדיחות על יצחק רבין קיימות וגם הן דופקות מצחוק. כן, כן, תאמיני או לא, הומור שחור זה דבר שכיח ואפילו בריא. ד"א, לדעתי, בסאות´פארק משתמשים בנושא השואה כדי להעביר סאטירה (כמו שהם משתמשים בכל נושא אחר שנכנס לפרקים שלהם) וזה מה שעושה אותם כאלה גאונים. ואם את טוענת שאת כל כך נעלבת מסדרות שצוחקות על השואה, אז: 1. וואו את רגישה, לא רוצה לשבת לידך בסרט בנות. 2. מה עם "בעל זבוב" שלקח גם הוא את נושא מלחה"ע 2 והשתמש בו כדי לשים מראה מול פנינו? מלבד זה, זה שמראים את קרטמן בתור היטלר לא פוגע באף אחד, כי היטלר הוא כן דמות הסטורית והוא מזוהה עם עוד דברים חוץ מהשואה. כמו לדוגמא זה שהוא היה בנאדם חולני, סוטה מין ומגלומן (בערך כמו כל מנהיגי העולם המטורפים), או באמת מלחה"ע 2. ואם משווים את קרטמן להיטלר זה רק כדי להבהיר לצופים ולמעריצים את דמותו המורכבת של קרטמן, שהוא בנאדם דפוק, אין מה לעשות. וכהוכחה, הפרק על המחזה של "הלן קלר", שהוא עוצם עיניים ומנסה לראות דברים בדמיונו. הדברים שהוא רואה הם די מזעזעים, והוא אומר "לא, הכל כרגיל..." אז זהו. אוי, סליחה אם פגעתי בך, ד"א , ע"י העלאת שמו של היטלר. אני יודעת שכל המחזות הקשים עולים לך שוב. תתמודדי.

סליחה!!!!!!../images/Emo52.gif

אני דוגל בפוליסת הלשדר את כל פרקי הסדרה כמובן אף אחד לא מכריח אף יהודי להעלב ולהפגע מהסדרה שנועדה לצופיה ואוהביה האמיתיים ולכן אי שידור אחד מהפרקים או קטע ממנו הוא פגיעה בתרבות הסאותפארק! אני מאוד מאוד מצטערת!!!!!!!!!!! אבל אתה סתום! הו נציב אותך ככה...אמ היו לוקחים לך את כל המשפחה ועוד 6 מיליון אנשים שהם יהודים בדיוק כמוך שמים אותם באיזה חור מסריח רוצחים את כולם בדרכים נוראיות ואתה הייתה נשאר לבד בעולם? הייתה רוצה שמישהו יצחק על מה שקרה לך?!?!?! להזכיר לך מי שעשו את השואה היו רוצחים!!!! אתה אוהב רוצחים? לא נראה לי כדי לך לבקש סליחה!!!!!!!1 ומהר@

IC4

New member
כאילו excuse me ?

כאילו כאן פורום סאותפארק כאילו תוציאי את החול מהוג´יינה שלך ? כאילו לכי לפורום אחר כשזה נוגע בנושא טראגי וכאילו סאותפארק לא אמור להעציב ? היי בואו נפסול את פרק 601 כי הוא פוגע בכל מי שנולד שונה (freaks) בואו נפסל את כל הפרקים שטימי נמצא בהם (mentally challenged) בואו נוציא את כל הפרקים שבהם קרטמן קורא לקייל יהודי או קייל קורא לקרטמן שמן... מה שאת עשית זה לקחת דברים שאני אמרתי וקישרת אותם לדברים שלך...כלומר לא השארת אותם בהקשרם המקורי... ואגב גם לא שמת מרכאות אז לא הבנתי אם אני רשמתי את זה או לא
ואז הבנתי שכן הפכת אותי לחובב רוצחים בעוד שאני מנסה להצטייר בדמותי האמיתית של חובב מושבע של סאותפארק

כאילו תסתום...

אם אתה חושב שזה שצוחקים על זה שאתה שמן זה אותו דבר כמו שיצחקו על זה שרצחו את העם שלך אז... אני ממש מרחמת עליך ואולי זה לא קשור להקשר המקורי אבל נפתח דרך זה דיון חדש שלדעתי הפורום היה זקוק לו כי כל מה שקרה בפורום עד עכשיו היה: "היי אני חדש ואני מעריץ מספר 1 של סאות´ פאר´ק" "ואוו איזה פרק גדול היה היום" "הפרק של היום הוא..." ועוד כל מני שרשורים של שאלה תשובה שאלה תשובה וכל הקטע של פורומים זה הדיונים... מה שכאן היה ממש עלוב אז עד שסוף סוף יש כאן קצת אקשן אתה פוסל את זה אני לא מחפשת ריבים... אבל זכותי להביע את דעתי ושאף אחד לא יקח שום דבר ממה שכתבתי בהודעות יותר מדי ברצינות

Cartman

New member
טוב באמת....

קודם כל, זה שאת אומרת למישהו לסתום זה כבר מוריד מערך הדיון, אז תרדי מהעץ שעלית עליו ותפסיקי להתלהב מעצמך. מניסיון, אני יכול להגיד לך שמישהו שצוחקים עליו שהוא שמן יפגע באותה צורה כמו שיצחקו על רצח עם לעם שלו. סאות פארק היא תוכנית סאטירה חברתית, משמע, היא עושה צחוק מהחברה. קשה לי להאמין שיש שם אפילו סצינה אחת שלא פוגעת במישהו. אז פעם היא פוגעת בך ופעם היא פוגעת במישהו אחר. תקלטי, ככה זה בסאות פרק. וגם, בכל הפעמים שראיתי שהם צחקו על השואה, זה לא היה על היהודים. הם לא אמרו בשום מקום "יהודים מתו, בוא נעשה מהם צחוק!". הם צוחקים על החברה שלנו. למשל בפרק עם ביג גיי אל, השדרן במשחק הפוטבול מעיר הערה על השואה. במקרה הזה, למשל, הם לא צוחקים על השואה, אלא על אנשים חסרי טקט ופליטות פה מסוכנות. בפרק שבו קארטמן מתחפש להיטלר, הם בעצם צוחקים על מערכת החינוך המחורבנת שממנה יוצאים ילדים שחושבים שהיטלר מגניב, וכמה שהם עוורים, שכשהם מנסים לתקן את העוול, הם עושים עוד עוולת בדרך (המנהלת מכינה לקארטמן במקום התחפושת של היטלר, תחפושת של רוח רפאים, שנראית כמו הלבוש של הקו קלוס קלן). אז את מבינה? סאות פארק לא צוחקת על השואה, או על שמנים, או על אוטיסטים, אלו רק אמצעים כדי להעביר מסרים חשובים. נכון, אולי לפעמים הם עושים את זה בצורה בוטה מדי, אבל בגלל זה זה סאות פארק, ואם לא היו אומרים את הדברים האלה בצורה בוטה, לא היו שומעים אותם.

מה זהההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא יודעת מה סדר העדיפויות שלך אבל אצלי זה: א. להגן על חברה ב. להוריד מכרך הדיון ולפי מה שכתבת בשבילך זה יהיה אותו דבר אם תסבול מבעית משקל או שהמשפחה שלך תרצח. יש לך ערכים מוזרים ביותר... ואני לא יודעת אם קראת את מה שכתבתי לפני אבל אתה חוזר בדיוק על מה שכתבתי רק במילים אחרות!(בהקשר לזה שכל הסדרה היא בעצם פרודיה... אז תמיד יש אוכלוסיה מסוימת שנפגעת) וזה שכתבתי לו "כאילו תסתום" אתה לא צריך להפגע זה היה רק אמצעי להעביר מסר! (פחחחחחח) אני לא מבינה מה אתם מנסים להוכיח לי?! שאנשים לא צריכים להפגע מזה? עובדה שיש כאלה שזה כן פוגע בהם! אז זה לא משנה מה הסיבות... וערוץ 2 התחשב באוכלוסיה הזאת... איזה ערוץ רשע באמת... איך הם יכלו לעשות דבר כזה?! GROW UP!!!! ושוב זה לא שאין דרכים לראות את הפרק...

Cartman

New member
בולשיט...

מה שאני אומר זה, שעם יש אוכלוסיה כלשהי שבאמת נפגעת מהדברים האלה, אז כנראה שעדיף שהם לא יראו סאות פארק, כי זו סדרה פשוט מתוחכמת מדי בשבילם. זו גם הסיבה שתקעו את זה בשתיים בלילה תמיד כשזה היה בערוץ שתיים. אנשים צריכים להבין שתוכניות שמשודרות בשעות כאלה הן בעלות תוכן חזק. ואני לא מבין מה ההבדל בין זה שאני אעלב כי מפלים אותי בגלל שאני שמן או בגלל שאני יהודי. אנשתים מתו בעבר וימשיכו למות. פעם אלה יהודים ופעם אלו מיעוטים אחרים. הדרך הכי טובה להתמודד עם זה היא הומור.

מה אתם עד כדי כך סתומים?!?!

טוב.... אני מתחילה בכך שכל מי שחושב שלרדת על השואה בסאות פארק זה בסדר... פשוט בן אדם דפוק...אין לכם respect?לא לדבר אל האנשים המתים... אבל גם לעם שלכם!! אתם צריכים להתבגר קצת הרבה! יש דברים שאפשר לרדת עליהם ויש דברים שאסור... אתם צריכים לדעת להבדיל בין השניים. אז לסיכום תיתבגרו תיתבגרו ו... תיתבגרו! (אתם גם צריכים להתחיל להקשיב לפיסטוקית ול עדיף למות בסתיו... כי הם יודעות על מה הם מדברות)

למעלה