המשך צנזורה בישראל VS הומור אמריקאי

man in heaven

New member
לדעתי בכלל לא היה

צריך לצנזר שום דבר. למען האמת, כשהשדרן אמר את המשפט הזה, בנוסף לזעזוע הקטע הזה עורר בי חיוך קטן. קוראים לזה הומור שחור, ואם יש אנשים שלא מסוגלים לצחוק מהומור שחור אז שישימו לב להודעה בתחילת כל פרק.

hospital_food

New member
אבל מה לעשות

שאנחנו חיים במדינה חשוכה מי שלא זוכר , לפני שנתיים הורידו תוכנית סאטירה(המחשוף 2000) בגלל שהם לקחו את דגל ישראל וגזרו אותו. סאטריה קלה אי אפשר לעשות כאן כמו שצריך אז בדיחות על השואה בערוץ2? כן בטח...

star lili

New member
חשבתי שאחד מהם יהודי

אחד מהיוצרים, לא זוכרת מי (נראה לי שסטון...?) בכל אופן, אם כל קבוצה שהם יורדים עלייה באמת תעלב ותחרים את הסידרה- לא היו משדרים אותה בשום מקום בעולם וחוצמיזה, הכל שם גם מלא בהומור עצמי וטונה ציניות, אז זה באמת טפשי לקחת את זה ללב אבל, הי- גם להפגע משטויות זו זכות

hospital_food

New member
תראי...

קודם כל אני ממש לא בעד שהיה צריך לצנזר בארץ את הפרק הזה ואני מאוד אוהב הומור שחור אבל, נכון בסאותפארק שוחטים המון פרות קדושות, אבל יש הבדל עצום למשל בין איזו ירידה על הומואים לבין ירידה על השואה. למשל הומו יושב לראות סאותפארק ורואה איך יורדים על ה"הקבוצה" שלו, אני מאמין שהוא יקח את זה בקלות, ומקסימום הוא קצת יפגע. אבל אם ישב ניצול שואה או בן של ניצול שואה לראות את הפרק המדובר...תסכימו איתי שזה יהיה להם קשה. אז צריכים להתחשב

IC4

New member
אתה חושב שאנשים שהשואה השפיעה עליהם

הם מסוג הצופים של סדרה כל כך קלילה ואנטי רצינית? ההתחשבות היא בעצם באנשים שגם ככה לא צופים בסאותפארק ולכן היא רק מונעת משהו טוב ולא מונעת משהו רע אבל יכול בהחלט להיות שאני טועה.

Starwindov

New member
זה עוד צעד.. בתוכנית שלי..

..להשתלט על העולם!!!!! אה, ואני גם אוהב south park..

IC4

New member
המשך צנזורה בישראל VS הומור אמריקאי

גם בסימפסונים היה פרק שבארט הרס את המכונית של היטלר ונלסון מאנץ אמר לו "הרסת את המכונית של היטלר! מה הוא אי פעם עשה לך ?!" (ואז הכניס אגרוף בבטנו) גם בסיינפלד לא אחת דיברו על היטלר ונושא השואה... ג´ורג´ הוא כמו היטלר בימיו האחרונים בבונקר, ג´רי מתעלס עם חברתו ברשימת שינדלר...ועוד... אז למה אם קרטמן מתחפש להיטלר זה כבר נחסם לצפייה? זה לא שמחנכים שהיטלר היה אדם טוב...הם רק צוחקים (ויורדים על קרטמן
)

IC4

New member
ועוד משהו על סיינפלד

[בלי קשר לזה ששני האנשים עם האיברי מין הזכריים הגדולים בצורה מהממת ניהלנו את פורום סיינפלד] יש פרק שהוא כל הזמן אומר בטעות ירידות על אינדיאנים.. עכשיו המצב עם האינדיאנים לא הכי כיפי ודי רגיש בארצות הברית (מי שזוכר את הסרטון שטריי עשה שמראה אמריקאים באים לארצות הברית ויורים באינדיאנים)... האם גם אותו היה צריך לפסול משידור? (אני רואה אנשים בכיכר רבין עם תמונות של ג´רי סיינפלד כקצין SS)

לסיכום השירשור

מה שבאמת מפריע לי מכל העינין פה זה לא שסאות´ פארק אמרו משהו שאיכשהו ירד על השואה, כי אחרי הכל זאת סטירה מה שמפריע לי פה זה שבן אדם יהודי , אומר שזה בסדר לצחוק על רצח 6000000 יהודיםן ולמה? בגלל אמונה! תאמינו לי אם לא היה את כל הבולשיט האלו דל דת ואמונה העולם הזה היה נראה בהרבהההההה יותר טוב!! אני אישית לא מאמינה באלוהים , אבל נולדתי יהודיה בארץ ישראל ואני גאה להיות מה שאני! טוב קצת נשחפתי אבל נראה לי שהבנתם מה כוונת ההודעה הזאת.... דניאל

IC4

New member
אם רק יותר לי

לא הבנתי מה שאת אומרת וגם לא הבנתי מי אמר פה "מותר לצחוק על רצח 6000000 יהודים" ?? ולא הבנתי מה ז"א שמותר לעשות זאת בגלל אמונה? ולא ברור לי ממש מה הרעיון בלהיות יהודי בלי להאמין באלוהים... אבל זה כבר לא בעיה שלי

ההודעה האחרונה

זאת ההודעה האחרונה שלי בשירשור הזה תחפשו את ה"אקשן" שלכם במקום אחר אני רק הענה על הקשר של יהודות בלי להאמין באלוהים נולדתי יהודיה , האמנתי באלוהים כשהייתי קטנה כי ככה חינכו אותי, יותר מאוחר בחיים שלי הבנתי שאין דבר כזה אלוהים ושזאת סתם המצאה מאוד מפגרת של כמה דוסים, ושאף 1 לא צריך לחיות תחת חוקים טיפשיים כמו אסור לנסוע בשבת אסור לאכול בשר עם חלב אסור לאכול חזיר וכל המאכלים האלו ממש טעימים! חזיר זה 1 הדברים הכי טעימים שיש! נולדתי יהודיה , ואני לא יכולה לקום יום 1 בבוקר ולהחליט שאני לא, בגלל שאני לא מאמינה באלוהים!!!!!! מבין?!

IC4

New member
מאטריקסיישן- לסיכומו של ענין!

אם רק יותר לי לסכם את הדיון הזה ע"י הצהרה וצעקה: זה שאני יכול לצחוק על משהו לא מוריד מרמת ההערכה שלי לעומק ולכאב שטמון בו. <זאת היא גדולתו של צופה סאותפארק.
> [אגב למה היה לי חלום שאני מגלה במשחק קלפים שמאט וטריי הומואים?! ובחלום צנזרתי את האיברים שלהם ע"י כף ידי
]

למעלה