המשך, צעדי הממשלה לקראת רפורמה משפטית

jsphs

Well-known member
זו כלל לא השאלה???. תשובה לכך ברורה כשמש.
תגיד, אתה רציני? קודם כתבת: "משפט הוא מקצוע פרשני השואל למה התכוון המחוקק"
ואני כתבתי, מה שכתבתי כשברור לכל מי שגר בישראל שהרב בפרלמנט אומר ל- deep state : בשום מקום בעולם לא יכול בעולם לא יכול לקום שופט\ת בבוקר ולשאול את עצמו האם 17% אחוזי מע"מ זה סביר או שעדיף שהיו קובעים 15% מע"מ. העילה הזו נשארה מאות שנים בדין האנגלי לדוגמאות כמו: יום אחד קם פקיד תעבורה בעיר ומורה לצבוע את כל המדרכות בוורוד ומוסיף מקרא שכל מי שחונה בוורד חייב לשים תמונה של הפקיד על החלון.
זו דוגמא לפעולה ששום רשות שלטונית לא היתה מקבלת. אהרון ברק לקח את הסבירות והפך אותה למפלצת. טובי המשפטנים גם הסבירו למה כשיש כל כך הרבה עילות אחרות המשפטנים התאהבו בעילה הזו. בניגוד לעילות אחרות, סבירות לא צריך לנמק ברציו של פס"ד. די לכתוב לא סביר ובזה נגמר העניין.

ה שאלה היא האם החותמים על מגילת העצמאות וייסדו מדינה "יהודית ודמוקרטית" והכנסת שחוקקה את חוק יסוד החקיקה התכוונו לכך שיום אחד תחוקק הכנסת חוק שהממשלה והשרים יכולו לפעול בחוסר סבירות ביחס לביצוע חובותיהם החוקיות או בהחלטות שונות ע"י הגבלת הבקרה של בית המשפט. אני חושב שהתשובה לכך ברורה

כבן למשפחה כזו אני מודיע לך חד משמעית כי המציאות הפוכה. כל מי שמקדם "עליונות יהודית" ומשטר פאשיסטי הוא הבהמה המבזה את כל החללים שנפלו על הקמת מדינה יהודית ודמוקרטית.
במגילת העצמאות המילה יהודי על הטיותיה השונות נמצאת יותר מ- 20 פעם. המילה "דמוקרטיה" לא מופיע ולו פעם אחת.
מה שאומר שמגילת העצמאות שאינה חוקה והיא אפילו לא חוק יסוד רואה בערך העליון שלה את הערך היהודי. אם היה חשוב לאבות המייסדים לכונן מדינה דמוקרטית הם ידעו מספיק טוב עברית על מנת לכתוב זאת.

במדרג כפי שהוא קיים כיום. אין חוקה בישראל. חוקי יסוד ע"פ פס"ד של ביהמ"ש מאז אהרון ברק הם במדרג העולה על חוקים רגילים ומאפשר את פסילתם בשל סתירתם של חוקי יסוד. בדיוק בגלל זה בא לעולם חוק היסוד ישראל מדינת הלאום של העם היהודי שנתקבל ברב של 62 מול 55 לאחר דיונים מעמיקים. כנסת ישראל מורה כריבון לבתי המשפט בחוק יסוד מאוחר ומעודכן כי כשבוחנים חוק רגיל יש לראות בראש ובראשונה האם החוק מתאים לחוק יסוד הלאום המאוחר על פני חוקי יסוד חופש העיסוק וכבוד האדם המוקדמים. חוק מאוחר תמיד גובר על המוקדם כי מודע לו. יש לציין שעד כה, ביהמ"ש נמנע להשתמש בחוק יסוד הלאום שהכנסת חוקקה.

אתה הרי לא באמת קורא את העתירות אז מהאתה מבין מהחיים שלך?

מסתבר שלא, בוודאי לא כפי שחוקקו בעבר חוקי יסוד. וככל שמחוקקים חוקי יסוד לא כהצעות חוק ממשלתיות, בחטף , ללא שום שינוי נוסח כתוצאה מדיונים , ללא הסכמה רחבה ותמיכה רחבה מגורמי מקצוע כך הכף נוטה שהחוק אומנם בכותרתו חוק יסוד, אך הוא לא באמת כזה והכנסת עושה שימוש לרעה ביכולתה לחוקק חוק יסוד .

אין על זה וויכוח, תמיד יש פעם ראשונה , אגב לדעתי זה לא חייב להיות המקרה. מכיוון שכולם מסכימים , גם היועצת של הכנסת אן תקרא את כל מה שכתבה, כי התיקון של הנבצרות הוא פרסונאלי, בית המשפט יעשה בדיוק כפי שעשה בחוק טבריה - יקבע כי התיקון יכנס לתוקף בכנסת הבאה.

והנה קפץ לך הכהניסט ועכשיו הכל ברור זה נאמר על שכמותיך כאשר שללו מהם הזכות להיבחר לכנסת

מטרותיה ומעשיה של המערערת הם באופן ברור גזעניים: ליבוי היצרים השיטתי על יסוד לאומי-אתני המביא איבה ומדנים ומעמיק תהום, קריאה לשלילה אלימה של זכויות, לביזוי שיטתי ומכוון של חלקי אוכלוסייה מוגדרים, המאובחנים לפי יסוד לאומי-אתני, ולהשפלתם באופן הדומה להחריד לגרועות שבדוגמאות בהן התנסה העם היהודי (למשל השואה) - כל אלה די בהם, לאור החומר הרב שהוגש לנו, כדי לבסס את המסקנה בדבר ההסתה לגזענות. עוצמת פעולתה של המערערת בכל צורותיה, הקיצוניות שבהצגת הנושאים ובמעשים המתלווים אליהם והעיוות החמור של אופייה של המדינה ושל משטרה הנובעים מכך, כל אלה מקנים למטרות ולמעשים את החומרה המפליגה, שדי בה כדי לבסס החלטתה של ועדת הבחירות המרכזית
תגיד, אתה שפוי? כתבתי שלתפיסתי את המציאות, אדמת השומרון ויהודה לא שונות מאדמות באר שבע הופך אותי לכהניסט?
כשאבותיי חיו בהרי השומרון ויהודה הם היוו את מירב העם היהודי. כשלאבותיי היה חוק כתוב האינדואירופים עוד היו שבטים ללא כתב. הם הקריבו בני אדם ובעלי חיים לרוחות השמיים. מה הופך לשיטתך, את יו"ש לשטח שיש לנקות ממנו אתנית את היהודים?

האם הנשק שבן גוריון השמיד באלטנלנה ויועד לקרבות על ירושלים העתיקה ולא הגיע לקרב והחלק העתיק של ירושלים נפל בידי האויב האם עובדה זו ברמה העקרונית הופכת את הר הבית לשטח שרק כהניסטים כמהים אליו? כי אם כן, כ- 85% מהיהודים כהניסטים.

מה ברמה העקרונית משנה העובדה כי הצלחנו לשחרר את באר שבע במלחמת העצמאות אבל לא את בית אלה? אם מהלך הקרבות והעדפות של בן גוריון היו אחרות יתכן ובמקום הממשל האש"פי בבית אלה (רמאללה) דהיום - בית אלה היתה עוד עיר יהודית משגשגת כ- 15 ק"מ מצפון לירושלים. האם זה היה הופך את באר שבע ללא לגיטימית ברמה התודעתית?

אני נוסע לקנות מצרכים לשבת, במרכז ביג בעיר, כף רגלי לא תדרוך. בשישי שעבר יצא ומוצרי חלב קניתי יותר מתוצרת שטראוס. לא ארכוש מוצרים של שטראוס היום גם אם יהיו זולים משמעותית ממוצרים של יצרנים אחרים.

היה שלום ולא להתראות.

משקיע88

Well-known member
כל אחד רשאי לדמיין מציאות משלו. בתמונה שאני מדמיין ועל אחריותי בלבד, לא היה שום "עם יהודי" לפני חורבן הבית השני. היו מגוון שבטים שעד לגלות אשור התארגנו בשתי מסגרות מדיניות - ישראל ויהודה. לא הייתה שם דת, אלא זבח קורבנות מול פסלי אלילים, כולל בבית יהוה בירושלים אבל כמובן שגם במקדשי דן, בית אל, שילה, בית שמש, באר שבע ואלפנטינה שבמצריים (ייב). הם לא הכירו טקסטים קדושים משותפים, חגים שאינם חקלאיים, או כללי מזון כשר. הם האמינו בכל ליבם בפוליתאיזם, לכל עם ושבט יש אלים משלהם, אבל שלנו חזק יותר ואכזר יותר. כתבו ודיברו בשפה הכנענית העתיקה והשתמשו בכתב הצידוני. ככל חברת אנשים הם פיתחו במשך השנים מיתוסים מדומיינים ברובם. המציאו בנוסף ליהוה גם היסטוריה שרובה מופרך, כמו סיפורי רומלוס ורומוס בתרבות הרומאית, אודיסאוס בייוונית או סיפורי שומר ואכד כמו סיפור המבול ומגדל בבל. משה רבנו ויציאת מצריים מציאותיים בעיני כמו אתונו של בלעם בן בעור או הנחש המדבר בגן העדן. השימוש במיתוסים עתיקים איננו מצדיק מעשי רצח ותועבה.

jsphs

Well-known member
כל אחד רשאי לדמיין מציאות משלו. בתמונה שאני מדמיין ועל אחריותי בלבד, לא היה שום "עם יהודי" לפני חורבן הבית השני. היו מגוון שבטים שעד לגלות אשור התארגנו בשתי מסגרות מדיניות - ישראל ויהודה. לא הייתה שם דת, אלא זבח קורבנות מול פסלי אלילים, כולל בבית יהוה בירושלים אבל כמובן שגם במקדשי דן, בית אל, שילה, בית שמש, באר שבע ואלפנטינה שבמצריים (ייב). הם לא הכירו טקסטים קדושים משותפים, חגים שאינם חקלאיים, או כללי מזון כשר. הם האמינו בכל ליבם בפוליתאיזם, לכל עם ושבט יש אלים משלהם, אבל שלנו חזק יותר ואכזר יותר. כתבו ודיברו בשפה הכנענית העתיקה והשתמשו בכתב הצידוני. ככל חברת אנשים הם פיתחו במשך השנים מיתוסים מדומיינים ברובם. המציאו בנוסף ליהוה גם היסטוריה שרובה מופרך, כמו סיפורי רומלוס ורומוס בתרבות הרומאית, אודיסאוס בייוונית או סיפורי שומר ואכד כמו סיפור המבול ומגדל בבל. משה רבנו ויציאת מצריים מציאותיים בעיני כמו אתונו של בלעם בן בעור או הנחש המדבר בגן העדן. השימוש במיתוסים עתיקים איננו מצדיק מעשי רצח ותועבה.
משקיע, זכותך להאמין במה שאתה רוצה.

אגב, במחקר יש הבדל בין התפיסה ה"תל אביבית" וגודל הממלכה היהודית אל מול השומרון אל מול האסכולה "הירושלמית".

יש אסכולה שטוענת שכל עניין הערים בשומרון ויהודה הוא בכלל תולדה של Bronze age collapse שלאחר שנת 1177 לפנה"ס.

הכל בסדר.

אגב, חזרתי מקניות. פגשתי שכן לשעבר, ליד המקררים בסופר, מסתבר ששטראוס הקטינו את הלוגו מאוד. הוא חיפש לוודא שהוא לא קונה חומוס של שטראוס. הוא מגיע ממשפחה גדולה וגם לו הרבה ילדים להאכיל. לשבת מבשלים אצלו ברוחב יד. דגים, בשר, עופות, ......שטראוס לטעמי עשו שגיאה שהרגיזו את הצבור הימני על ידי פרסום שלא יפרסמו בערוץ 14. מבלי לפרסם שום דבר המתחרים שלהם ימכרו יותר. לימין משפחות גדולות יותר. ילדים ובטח בני נוער אוכלים יותר ממבוגרים. חברה בורסאית שמתחילה כאלו מלחמות זה על הגב של בעלי המניות מהמיעוט, קרנות הפנסיה שקונות אג"ח וגם מניות והעובדים.

משקיע88

Well-known member
אני אסיר תודה לך על ההכרה בזכויותי. בשטח כנען היו ערים רבות עוד לפני המשבר. ראה מכתבי אלעמרנה. גם יריחו קיימת עוד מהאלף התשיעי לפני הספירה, הרבה לפני בריאת העולם...

jsphs

Well-known member
אני אסיר תודה
אין צורך בסרקאזם.
לך על ההכרה בזכויותי. בשטח כנען היו ערים רבות עוד לפני המשבר. ראה מכתבי אלעמרנה. גם יריחו קיימת עוד מהאלף התשיעי לפני הספירה, הרבה לפני בריאת העולם...
יריחו היא העיר הראשונה בהיסטוריה. ההערכה כרגע היא שלאורך ערוץ נהר הירדן היה דגן לרב. לא היה ניתן לסחוב אותו. הוא נאגר בממגורות שלמה שלעתיד להיות העיר יריחו.

לעניין בריאת העולם. יום מתחלף רק ברדת השמש, עד היום הרביעי לא היתה שמש ולכן נכון להבין את המילה יום כתקופה. לא האופן שבו אנחנו מפרשים זאת ביומיום שלנו. כלומר רק בעידן הרבעוני השמש נוצרה. האם זה אומר שהשמש שלנו היא שמש דור III לאור הברזל, החמצן, הפחמן שקיימים במערכת השמש. כל אחד שיבין מה שהוא מבין. השמש שלנו תכלה את המימן בדיוק באופן שזה קורה בפצצות מימן - שלוב של לחץ גרביטציוני אל מול דחייה של פרוטוני הגרעין. לאחר מכן השמש תכלה את ההליום וכך הלאה. בדיוק כמו שלימדו בבית ספר התיכון. בעוד זמן נצטרך לנדוד לפלטות מרוחקות בשל עליה ב- irradiance של השמש לאורך חייה. מי יודע אם בעוד כמה אלפי שנים יהיו מושבות על המאדים ומשם כנראה לירח אירופה של צדק בגלל כמויות המים שיש בו. ולאחר מכן כנראה לטיטאן של כוכב לכת שבתאי בשל ריכוזי המתאן שיש בפני השטח. מים, כימיקלים מבוססי פחמן ואנרגיה אומר שניתן לעשות כל מה שרוצים. כמובן שהשמש חיה בקבועי זמן של מיליארדים (שמש עם מסה אופיינית כמו במערכת שלנו), כמובן שיש שמשות שחיות בקבועי זמן של מיליוני שנים והן מכלות את האנרגיה מהר יותר. המסע לפלטות וירחים מרוחקים יקרה להערכתי מהר יותר מאיזה שנוי בשמש לאור התקדמות הטכנולוגיה האנושית. עד כאן, מסע קצר לבריאת העולם.

נערך לאחרונה ב:

משקיע88

Well-known member
נו שוין. הערבוביה בין סיפורי המקרא, כיפה אדומה, הנזל וגרטל וקוסמולוגיה מודרנית מקסימה בעיני. כשהשמש תהיה ננס לבן בעוד איזה 4 מיליארד שנה נבדוק מה נעשה. אני רושם לי ביומן.

jsphs

Well-known member
נו שוין. הערבוביה בין סיפורי המקרא, כיפה אדומה, הנזל וגרטל וקוסמולוגיה מודרנית מקסימה בעיני. כשהשמש תהיה ננס לבן בעוד איזה 4 מיליארד שנה נבדוק מה נעשה. אני רושם לי ביומן.
חשבתי שהפסקנו עם הסרקאזם,

לפחות יאמר לזכותך שאתה לא מגדף כמו DNA פגום TBY,

לגוף העניין, כבר בעוד מיליארד שנה ה- irradiance של השמש יהיה כזה שלא יהיה ניתן לחיות על הכוכב הלכת הכחול ויתכן ויפסיק להיות כחול.

לדעתי, אנחנו רחוקים במאות שנים עד אלפים ממסע לעולמות רחוקים. כן אני מכיר את Voyager מסוף שנות ה- 70 אבל לא זה מה שאני מדבר עליו.

קבצים מצורפים

• 1691144032208.png
    1691144032208.png
    KB 164.5 · צפיות: 1

משקיע88

Well-known member
חשבתי שהפסקנו עם הסרקאזם,

לפחות יאמר לזכותך שאתה לא מגדף כמו DNA פגום TBY,

לגוף העניין, כבר בעוד מיליארד שנה ה- irradiance של השמש יהיה כזה שלא יהיה ניתן לחיות על הכוכב הלכת הכחול ויתכן ויפסיק להיות כחול.

לדעתי, אנחנו רחוקים במאות שנים עד אלפים ממסע לעולמות רחוקים. כן אני מכיר את Voyager מסוף שנות ה- 70 אבל לא זה מה שאני מדבר עליו.
בוא נסכם. בלי ניבול פה ובלי תנאים על אופי הכתיבה. גם אני יכול להגיד בלי הזיות משיחיות ושיח אמוני, אבל זו זכותך. לעניין כדור הארץ ועתידו, בוא נרחיק לקץ הגלקסיה כולה, אחרי שתתמזג עם אנדרומדה. לא יישארו כוכבים בכלל אלא שרידי חורים שחורים אפלים המתכלים בקרינת הוקינג. די מזכיר לי את הממשלה הנוכחית.

jsphs

Well-known member
בוא נסכם. בלי ניבול פה ובלי תנאים על אופי הכתיבה. גם אני יכול להגיד בלי הזיות משיחיות ושיח אמוני, אבל זו זכותך. לעניין כדור הארץ ועתידו, בוא נרחיק לקץ הגלקסיה כולה, אחרי שתתמזג עם אנדרומדה. לא יישארו כוכבים בכלל אלא שרידי חורים שחורים אפלים המתכלים בקרינת הוקינג. די מזכיר לי את הממשלה הנוכחית.
בוא תעבור על השרשור הקודם (לינק בתחילת הפוסט) ותראה מי היה הראשון שהתחיל לגדף. אני או DNA פגום TBY. תעבור שורה שורה ותראה.

דווקא, ברגע שאנדרומדה תגיעה אל מרכז המסה המשותף לה ולשביל החלב וזה יקרה כנראה בעוד כ- 4 מיליארד שנים. כוכבי לכת יקרעו מהמערכת שלהם וימשיכו ככוכבי לכת קפואים עד שיגיעו למערכת שמש\ות אחרת. בגלל הריק הבינכוכבי הסימולציות מראות שרב השמשות ומערכותיהן לא תתנגשה ולאחר זמן יווצר סדר חדש בגלקסיה גדולה יותר.

נערך לאחרונה ב:

משקיע88

Well-known member
בוא תעבור על השרשור הקודם (לינק בתחילת הפוסט) ותראה מי היה הראשון שהתחיל לגדף. אני או DNA פגום TBY. תעבור שורה שורה ותראה.

דווקא, ברגע שאנדרומדה תגיעה אל מרכז המסה המשותף לה ולשביל החלב וזה יקרה כנראה בעוד כ- 4 מיליארד שנים. כוכבי לכת יקרעו מהמערכת שלהם וימשיכו ככוכבי לכת קפואים עד שיגיעו למערכת שמש\ות אחרת. בגלל הריק הבינכוכבי הסימולציות מראות שרב השמשות ומערכותיהן לא תתנגשה ולאחר זמן יווצר סדר חדש בגלקסיה גדולה יותר.
אכן כך הם פני הדברים. אבל לא פתרנו את עניין קץ החורים השחורים. זה אולי ייקח כמה טריליוני שנה, אולי מליארדים של טריליונים, אבל זה הרף עיין לעומת הנצח.
קשה השינה בלילות. מה יהיה?

jsphs

Well-known member
לפני כן יש לדון בהתנגשות של כוכבי ניוטרונים בחורים שחורים B-) ותוצאת ההתנגשות.

לשימחתי אני ישן טוב בלילה.

משקיע88

Well-known member
לפני כן יש לדון בהתנגשות של כוכבי ניוטרונים בחורים שחורים B-) ותוצאת ההתנגשות.

לשימחתי אני ישן טוב בלילה.
את זה ימדדו בLIGO, אולי כבר מדדו. התוצאה בכול מקרה היא פרץ ענק של גלי גרביטציה. לא מפריע במיוחד למי שישן, השאלה היא אם יקום.

jsphs

Well-known member
את זה ימדדו בLIGO, אולי כבר מדדו. התוצאה בכול מקרה היא פרץ ענק של גלי גרביטציה. לא מפריע במיוחד למי שישן, השאלה היא אם יקום.
לטעמי תלוי במרחק מהארוע. אם יקרה נניח בצבר שלא בקבוצה המקומית אני מעריך ללא חשוב כי R^2 יהיה מספיק גדול על מנת שקרינת הגאמה גם אם באורכי גל מאוד קצרים תתבדר במידה מספקת שאולי נוכל למדוד את ההשפעה אבל לא ממש נרגיש בה לרעה.

משקיע88

Well-known member
לטעמי תלוי במרחק מהארוע. אם יקרה נניח בצבר שלא בקבוצה המקומית אני מעריך ללא חשוב כי R^2 יהיה מספיק גדול על מנת שקרינת הגאמה גם אם באורכי גל מאוד קצרים תתבדר במידה מספקת שאולי נוכל למדוד את ההשפעה אבל לא ממש נרגיש בה לרעה.
אין לנו שום וויכוח בנושא הזה. נדודי השינה שלי הם בתחום הפוליטי שבו תומכי KKK לובשים את גלימותיהם ומפרסמים תרגומים מגרמנית של שנות השלושים.

jsphs

Well-known member
אין לנו שום וויכוח בנושא הזה. נדודי השינה שלי הם בתחום הפוליטי שבו תומכי KKK לובשים את גלימותיהם ומפרסמים תרגומים מגרמנית של שנות השלושים.
אילו תומכי KKK מגרמניה משנות ה- 30? האם היו KKK בגרמניה של שנות ה- 30?

מציע לך להקשיב להרצאה של עו"ד שהצליח למנוע הצפה של ארץ ישראל בחסות בג"ץ באנשים ללא אישור משרד הפנים:

עילת הסבירות היא קשקוש, מפריע להגמוניה שהכנסת מחוקקת. איך העזה לכונן תיקון בחוק יסוד השפיטה?

אם נאמין לדברי העיתונאי ברדוגו, בדיון בבג"ץ אתמול, אם היו שמים קלפי בקרב שלושת שופטי העליון היו מקבלים שני פתקים של הרשימה הערבית המאוחדת ופתק אחד של מר"ץ.

הבעיה היא לא בחוקים. הבעיה היא בזהות האנושית או ה- DNA הפסיכולוגי של הקבוצה שמושלת במדינה. למען הסר ספק, אני לא מאמין שהממשלה מושלת. היא חסרת סמכויות. הממשלה היא על תקן הקוף של העבריינים. היא לבושה בשמלות ומלמלות אבל היא לא מקבלת את ההחלטות. את ההחלטות ללא לשאת באחריות להן מקבל הבג"ץ כבר 30 שנה.

זה לב הבעיה.

אתה לא נשמע לי אדם צעיר, אם אתה לא רוצה שהנכדים שלך יצטרכו לברוח מישראל בגלל המדיניות של בג"ץ זה הזמן להחליף קוד ב- stack.

הצבור הרחב חש בחושיו את הסכנה הרבה יותר טוב ממדושני העונג (מאיונים 1-3 של החברה הישראלית) שלא מבינים מה קורה ממזרח לכביש 6. יצא לי לדבר בתקופת אוסלו עם יהודי לא צעיר שנולד במדינת ערב ודובר כמה ניבים של ערבית. הוא אמר אחד לאחד מה יקרה. איך הערבים רואים את הקרנת החולשה של רבין, פרס וברק. הוא ידע להגיד מראש שיהיה כאן מרחץ דמים.

נערך לאחרונה ב:

משקיע88

Well-known member
אילו תומכי KKK מגרמניה משנות ה- 30? האם היו KKK הגרמניה של שנות ה- 30?

מציע לך להקשיב להרצאה של עו"ד שהצליח למנוע הצפה של ארץ ישראל בחסות בג"ץ באנשים ללא אישור משרד הפנים:

עילת הסבירות היא קשקוש, מפריע להגמוניה שהכנסת מחוקקת. איך העזה לכונן תיקון בחוק יסוד השפיטה?

אם נאמין לדברי העיתונאי ברדוגו, בדיון בבג"ץ אתמול, אם היו שמים קלפי בקרב שלושת שופטי העליון היו מקבלים שני פתקים של הרשימה הערבית המאוחדת ופתק אחד של מר"ץ.

הבעיה היא לא בחוקים. הבעיה היא בזהות האנושית או ה- DNA הפסיכולוגי של הקבוצה שמושלת במדינה. למען הסר ספק, אני לא מאמין שהממשלה מושלת. היא חסרת סמכויות. הממשלה היא על תקן הקוף של העבריינים. היא לבושה בשמלות ומלמלות אבל היא לא מקבלת את ההחלטות. את ההחלטות ללא לשאת באחריות להן מקבל הבג"ץ כבר 30 שנה.

זה לב הבעיה.

אתה לא נשמע לי אדם צעיר, אם אתה לא רוצה שהנכדים שלך יצטרכו לברוח מישראל בגלל המדיניות של בג"ץ זה הזמן להחליף קוד ב- stack.

הצבור הרחב חש בחושיו את הסכנה הרבה יותר טוב ממדושני העונג (מאיונים 1-3 של החברה הישראלית) שלא מבינים מה קורה ממזרח לכביש 6. יצא לי לדבר בתקופת אוסלו עם יהודי לא צעיר שנולד במדינת ערב ודובר כמה ניבים של ערבית. הוא אמר אחד לאחד מה יקרה. איך הערבים רואים את הקרנת החולשה של רבין, פרס וברק. הוא ידע להגיד מראש שיהיה כאן מרחץ דמים.
מה לא ברור? KKK=Kessef+Kavod+ Koah. המאמרים בגרמנית משנות השלושים הם על תורת הקוואנטים. דיראק, איינשטיין וכו'

jsphs

Well-known member
מה לא ברור? KKK=Kessef+Kavod+ Koah. המאמרים בגרמנית משנות השלושים הם על תורת הקוואנטים. דיראק, איינשטיין וכו'
כח + כבוד + כסף, אדוני מדבר על שופטי בג"ץ כולל אישתו של אהרון ברק שמהר מאוד הפכה להיות שופטת? אולי הילדים המאוד מוצלחים של השופטים שקבלו התמחות זה אצל זה או זו?

תורת הקוונטים זה לא פרופ היזנברג לבהמשך ל- black body radiation של פלנאק?

משקיע88

Well-known member
כח + כבוד + כסף, אדוני מדבר על שופטי בג"ץ כולל אישתו של אהרון ברק שמהר מאוד הפכה להיות שופטת? אולי הילדים המאוד מוצלחים של השופטים שקבלו התמחות זה אצל זה או זו?

תורת הקוונטים זה לא פרופ היזנברג לבהמשך ל- black body radiation של פלנאק?
זה שנות העשרים המאוחרות. כל הבעיה של ברק ואשתו היא שהם יהודים. אסור לסמוך על הגזע הזה, ואנחנו הארים הטהורים לא ניתן להם לחיות בארצנו.

jsphs

Well-known member
זה שנות העשרים המאוחרות. כל הבעיה של ברק ואשתו היא שהם יהודים. אסור לסמוך על הגזע הזה, ואנחנו הארים הטהורים לא ניתן להם לחיות בארצנו.

אתה מדבר על עצמך? כי לי ברור שאני מורכב מהרבה מאוד DNA מזרח תיכוני. בוא נאמר זאת כך, קשה לפספס את האף היהודי שלי. יש לי הרבה מקום למשקפיים :).

משקיע88

Well-known member
אתה מדבר על עצמך? כי לי ברור שאני מורכב מהרבה מאוד DNA מזרח תיכוני. בוא נאמר זאת כך, קשה לפספס את האף היהודי שלי. יש לי הרבה מקום למשקפיים :).
רשמנו את פרטיך. זה יטופל במחלקת קיצוץ אפים בראשות בן גביר. (הארים מקורם באיראן ואפם ארוך...)

למעלה