המשך, צעדי הממשלה לקראת רפורמה משפטית

jsphs

Well-known member
רשמנו את פרטיך. זה יטופל במחלקת קיצוץ אפים בראשות בן גביר. (הארים מקורם באיראן ואפם ארוך...)
לא ראיתי במצע שלהם כל התיחסות לאפים ארוכים. אולי הבעיה שאתה ארי טהור לפי דבריך?

רק למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם הינדו ארופים. בין אם מקורם בפרס (יש גם לאומים שאינם הינדו אירופים באירן של היום וכל קבוצה ביחידות של מיליונים) או בקבוצה שעברה את הים השחור אל אירופה של ימינו.

ברמה האישית, בחורות בלונדיניות, שטניות, אדמוניות נראות מאוד נחמד בעיני, אתה מוזמן גם לטפל בזה.

משקיע88

Well-known member
לא ראיתי במצע שלהם כל התיחסות לאפים ארוכים. אולי הבעיה שאתה ארי טהור לפי דבריך?

רק למען הסר ספק, אין לי שום בעיה עם הינדו ארופים. בין אם מקורם בפרס (יש גם לאומים שאינם הינדו אירופים באירן של היום וכל קבוצה ביחידות של מיליונים) או בקבוצה שעברה את הים השחור אל אירופה של ימינו.

ברמה האישית, בחורות בלונדיניות, שטניות, אדמוניות נראות מאוד נחמד בעיני, אתה מוזמן גם לטפל בזה.
בבעיות האלה מטפלים במספרה. בגזענות ושנאת האחר קשה לטפל. כנראה שנגזר עלינו שגורלנו ייקבע בידי אחרים, כמו בגרמניה, או שנקרוס כמו לבנון. נתנחם רק שבפרפורי הגסיסה האחרונים נשמיד את כל העולם בגרעין.

jsphs

Well-known member
בבעיות האלה מטפלים במספרה. בגזענות ושנאת האחר קשה לטפל. כנראה שנגזר עלינו שגורלנו ייקבע בידי אחרים, כמו בגרמניה, או שנקרוס כמו לבנון. נתנחם רק שבפרפורי הגסיסה האחרונים נשמיד את כל העולם בגרעין.
מספרה? אין לי יותר מדי שיער, פעם היה לי, לא עוד. לא תעזור מספרה.

למה שנשמיד את העולם במשהו שמדינת ישראל מאוד עמומה אם הוא בכלל קיים? ולמה שנשמיד את העולם בכלל? מי חושב במושגים הללו? בסה"כ רפורמה של כמה חוקים שמגבילים את כוחו של השליט העליון בג"ץ. בוא נרגע קצת.

לגוף העניין, רב הראשים טווח ההרס שלהם הוא בקילומטרים ביחס ל- ground zero. מי שישב במקלט ממש ב- ground zero אבל ראש הנפץ יופעל בגובה לקבלת אפקט מקסימלי מאוד סביר שיצא חי מהארוע. יש באינטרנט הרצאה מעניינת של פרופ' עם מבטא רוסי שלא מסוגל לאמר משפט אחד נכון תחבירית בעברית אבל הסימולציות שהוא מציג נהדרות.

משקיע88

Well-known member
מספרה? אין לי יותר מדי שיער, פעם היה לי, לא עוד. לא תעזור מספרה.

למה שנשמיד את העולם במשהו שמדינת ישראל מאוד עמומה אם הוא בכלל קיים? ולמה שנשמיד את העולם בכלל? מי חושב במושגים הללו? בסה"כ רפורמה של כמה חוקים שמגבילים את כוחו של השליט העליון בג"ץ. בוא נרגע קצת.

לגוף העניין, רב הראשים טווח ההרס שלהם הוא בקילומטרים ביחס ל- ground zero. מי שישב במקלט ממש ב- ground zero אבל ראש הנפץ יופעל בגובה לקבלת אפקט מקסימלי מאוד סביר שיצא חי מהארוע. יש באינטרנט הרצאה מעניינת של פרופ' עם מבטא רוסי שלא מסוגל לאמר משפט אחד נכון תחבירית בעברית אבל הסימולציות שהוא מציג נהדרות.
בשביל מה הלכו למרד הגדול ברומאים? כולה הם רצו מקדש קטן לביבי אופס... לקיסר. משעשע שאתה מייחס רציונליות לאלה שידם על הכפתור. צריך לפגוע רק במוסקבה והשאר יתנהל לבד. המספרה לא בשבילך אלא להפוך את כולן לבלונדיניות.

jsphs

Well-known member
בשביל מה הלכו למרד הגדול ברומאים? כולה הם רצו מקדש קטן לביבי אופס... לקיסר. משעשע שאתה מייחס רציונליות לאלה שידם על הכפתור. צריך לפגוע רק במוסקבה והשאר יתנהל לבד.
תגיד אתה שפוי?

מוסקבה? מה לנו ומוסקבה? מה הם עשו לנו?

כן, אני מאמין שהפיקוד העליון בישראל שפוי. בלי קשר לכפתור באם קיים או לאו.

ביבי, אתה מבין שברגע שהוא יוחלף, הימין יתחיל למשול בלי קשר למה הגמוניה הישנה מנגנת?

משקיע88

Well-known member
תגיד אתה שפוי?

מוסקבה? מה לנו ומוסקבה? מה הם עשו לנו?

כן, אני מאמין שהפיקוד העליון בישראל שפוי. בלי קשר לכפתור באם קיים או לאו.

ביבי, אתה מבין שברגע שהוא יוחלף, הימין יתחיל למשול בלי קשר למה הגמוניה הישנה מנגנת?
הכפתור קיים אם שואלים את וענונו ואת מתכנני הצוללות בגרמניה. אני די שפוי, תודה על הדאגה. מי שבשלטון היום שפוי כמו מועמר קדאפי ואדולף היקר שלנו.

jsphs

Well-known member
הכפתור קיים אם שואלים את וענונו ואת מתכנני הצוללות בגרמניה. אני די שפוי, תודה על הדאגה. מי שבשלטון היום שפוי כמו מועמר קדאפי ואדולף היקר שלנו.
חולק על דעתך.

חוץ מזה, הממשלה לא בשלטון. אפילו הכנסת לא מוסמכת לכונן חוקי יסוד. רק בג"ץ יחליט אם סביר, מידתי, נאור,...

ואגב, מי זה אדולף שאתה כה מתגעגע אליו?

קולונל מועמר קדאפי, היה מספיק שפוי לקבל החלטות סבירות כמו למסור את הנשק הגרעיני שהוא פיתח לאמריקאים בתמימות שזה מה שיציל את שלטונו.

לילה טוב, יום עבודה מחר.

למעלה