המשמעויות מאחורי השירים

Incubus Creep

New member
../images/Emo99.gif

שמעתי את השיר הזה עכשיו פעם ראשונה, ופאק, איזה שיר מדהים! עכשיו אני בטוחה אקנה את הדיסק שלוXD

oshriti123

New member
קאסי,

של פלייליף.. מישהו הסביר כאן לא מזמן שהשיר נכתב על מישהי מהטבח בתיכון קולומבין בשם קאסי, שהבנאדם בא אליה ושאל אותה אם היא מאמינה באלוהים.. היא אמרה שכן והוא ירה בה. כשיודעים את הסיפור השיר די מצמרר... "All heads are bowed in silence To remember her last sentence She answered him knowing what would happen Her last words still hanging in the air In the air Do you believe in God Written on the bullet Say yes to pull the trigger Do you believe in God Written on the bullet And Rachel pulled the trigger" לא עולים לי כרגע עוד שירים.. אבל אחלה רעיון לשירשור

כי זה נכתב על שתי בנות, קאסי ורייצ'ל, שבטבח

שבטבח שהיה בקולומביין קרה להם את אותו הדבר

Chemical Venom

New member
אמממ יש כמה..

השיר של BB Had Enough שנכתב על החבר להקה שפיטרו אותו ואז הוא תבע את הלהקה!.. יש עוד כמה שירים שאני יודע שיש להם סיפור אבל אני מנסה להיזכר איזה...

sha na na revol

New member
זה מזכיר לי עכשיו,

אני רואה פרקים ישנים של כוכב נולד ואיזה מתחרה אמר : "אני מתחבר לשיר בשלושה מובנים אם אתה מבין למה אני מתכוון: מילים לחן וסיפור"
.

Ellabll

New member
...

Ramshackle של Beck נכתב על הומלסים No Distance Left To Run של Blur נכתב על ג'אסטין פרישמן אחרי שהיא ודיימון נפרדו, כמו כן רוב האלבום 13, שהוא אלבום מדהים ונוגע, Tender גם כן נכתב עליה וכשהיא שמעה אותו היא בכתה והתעצבנה על עצמה שהיא בוכה,Coffee & TV גם נכתב עליה. Beetlebum זה על הרואין, כנ"ל Bugman שזה יותר בכללי על סמים, Song 2 כנ"ל Charmless Man נכתב בהקדשה חיננית לברט אנדרסון (האקס של ג'אסטין פרישמן לפני דיימון) Girls & Boys יורד על כל תרבות של חבילות הנסיעות, על כל ההמון הבריטי ששוטף את יוון וקפריסין בקיץ. Far Out זה בעצם אלכס (חולה האסטרולוגיה) משנן שמות של כוכבי לכת. Movin' On על כל מה שמגעיל את דיימון בתרבות המוזיקה. 1984 של דיוויד בואי נכתב על הספר 1984 של ג'ורג' אורוול. Sorted For E's & Wizz של Pulp זה על תרבות הרייבים והמסיבות טבע שהייתה באנגליה בסוף שנות ה80 תחילת ה90. A Little Soul נכתב על אבא של ג'ארוויס כמעיין מונולוג בין ג'ארוויס לאבא שלו, הקליפ מדהים. everybody's telling me you look like me but please don't turn into me. You look like me but you're not like me I hope. I have run away from the one thing that I ever made. Now I only wish that I could show you - wish I could show a little soul. The Bends של Radiohead זה על לגלות מי החברים האמיתיים שלך, But who are my real friends? Have they all got the bends? Am I really sinking this low? 2+2=5 של רדיוהד גם כן נכתב על הספר 1984. הוריי! Sail To The Moon נכתב לבן של ת'ום יורק. We Suck Young Blood זה על אכילת בשר. Under The Bridge של Red Hot Chili Peppers נכתב על עיסקת סמים שבמהלכה אנת'וני נורה ועל כמה הוא אוהב את לוס אנג'לס. Snow ((Hey Oh)) זה על סמים So Young של Suede זה על להיות צעיר ולהסניף הרבה הרואין. chase the dragon זה ביטוי להסנפת הרואין. The Living Dead גם על סמים, High Rising גם, טוב לא נתיל עם מה נכתב שם על סמים זה לא יגמר... Simon זה על חבר שלמד עם ברט שהתאבד, ואיך למרות שהוא דיבר על כך שהוא רוצה ושהוא במצב רע אף אחד לא עזר. My Dark Star על החברה של ברט אחרי ג'אסטין. Watching Me Fall של The Cure נכתב על אחת מהבגידות של רוברט באישתו, כנ"ל M, כנ"ל Strange Attraction, כנ"ל The 13th עם הקליפ ההזוי של רוברט יושב על מיטה בבגדי סטן קרועים ושאר חברי הלהקה מחופשים לנשים מתפרפרים לידו, From The Edge Of The Deep Green Sea כנ"ל... So What? הוא מקריא כל מיני מצבעים מהעיתן המקומי והוראות שימות של תכשירים ושטויות שהיו באולפן, משעשע ביותר. Killing An Arab זה על הספר "הזר", Charlotte Sometimes גם נכתב על ספר שאני לא זוכרת את השם שלו The Figurehead נכתב כאשר על הסט צילומים של הקליפ שרלוט סמטיימז (שהיה באיזה אחוזה שהייתה בית משוגעים או ווטאבר) מצא רוברט גולגולת והתחיל לדבר אליה ולהתוודות אליה וכך נוצר The Figurehead. Three Imaginary Boys על חלום. Lovesong נכתב כמתנת חתונה לאישתו של רוברט, אחד השרים הכי יפים שנכתבו אי פעם. Lullaby זה גם חלום. The Lovecats זה על מחשבה הזוי שהתרוצצה בראשו הזעום של רוברט כפנטזיה משונה על חתולה שנכנסת להריות וממליטה ומישהו מכניס את הגורים לשק ומשליך אותם לנהר. גאוני Screw זה על אל.אס.די, Mr. Pink Eyes על סמים, Numb על סמים, Open נכתב כאילו מנקודת המבט של מרי (אישתו) ועל אלכוהול, End נכתב בנקודת שבירה של רוברט כשהוא שקל להפסיק ליצור מוזיקה ולעבוד עם הקיור. Line Up של אלסטיקה נכתב על כל מה שג'אסטין פרישמן שנאה בתרבות המוזיקה בזמנו, ולכן היא גם ביקשה מהמתופף לעשות קולות של "הקאה" בפתיחה. Not If You Were The Last Junkie On Earth של The Dandy Warhols נכתב ללהקה The Brian Jonestown Massacre שהיו חברים קרובים עד שהסמים הפרידו בינהם. +- הרבה חרא אחר. Standing In The Way Of Control של The Gossip נכתב על תרבות ההומו-לסבית האמריקאית I'm Waiting for the Man של The Velvet Underground זה על הכיצד תעשה עיסקת סמים בניו יורק. טוב חלאס

Ellabll

New member
+

The Blood של The Cure נכתב אחרי שרוברט שתה יותר מידי מאיזה מקשה פורטוגזי שהמדבקה עליו הייתה של מריה הקדושה מחזיקה תינוק או משהו כזה, וזה היה משקה הזייתי ורוברט החליט שהוא רקדנית פלמנקו. רוברט תרקוד לי סלסה!

Runt

New member
אוי, לקח לי זמן להתגבר עליו

אני זוכרת שיש בו איזה 50 עמודים שרק חופרים על התפיסות שבספר וזה כמעט הרג אותי.

יו נכון!!../images/Emo192.gif

כשווינסטון קורא את הספר ההוא? גאד, זה היה מייאש. עד שסיימתי את הפרק הראשון אני כזה שמחה ואז אני קולטת שיש עוד פרק חחח.

Runt

New member
באמת?

חשבתי שאת CE מאט כתב בשביל מישהו שהוא מכיר שנאנסה... זאת אומרת, עכשיו שאני חושבת על זה השם מתאים, אבל פעם ראשונה שאני שומעת על זה

Ellabll

New member
נזכרתי בעוד 2

Better Man של פרל ג'אם נכתב על אבא של אדי. וAirbg של רדיוהד זה על תאונת דרכים, פעם תום עבר אחת ומאז הוא חרד לשלומו על הגלגלים

Shot To Pieces

New member
afterbirth - תגידו לי אם זה נכון....

של fromfirst to last תמיד היה נשמע לי כאילו זה על כל העניין שסוני נמסר לאימוץ... אולי בגלל השורה שם "i was born to be given away". זה נכון?

למעלה