המשמעויות מאחורי השירים

אזמה עם יש לו אף גדול?../images/Emo7.gif

הוא עדייין יפההההה~!@#$

Let it Bleed

New member
לי גם היה בראש כל הזמן שמסרו אותו לאימוץ../images/Emo217.gif

ולא הבנתי אם זה מהשיר או אם קראתי את זה איפהשהו.

Frankielover7

New member
השיר הראשון שעלה לי לראש

זה Winter by bayside כל השיר הזה כתוב בוודאות על התאונה שקרתה להם [באוקטובר 31,2005] אחרי שהם עזבו את ההופעה שלהם,הם התנגשו במשאית קרח[אניחושבת] ואז המכונית ירדה מהכביש והתהפכה. המתופף(john 'beatz' holohan) נהרג באותה התאונה, וזה נכתב עליו. הנה חלק מהשיר... Should we still set his plate? Should we still save his chair? Should we still buy him gifts? And if we don't, did we not care? It makes you think about the life you've led, Shit you've done, things you've said. And it's grounding, grounding. I've been feeling three feet tall this month, hardly indestructible. But the snow melts, and the rhythm still goes on. An angel got his wings, And we'll hold our heads up knowing that he's fine. We'd all be lucky to have a love like that in a lifetime. Friends stay side by side, In life and death you've always stole my heart, You'll always mean so much to me, it's hard to believe this These nights in vans, These nights in bars, Don't mean a thing with empty hearts, with empty hearts. .. Friends stay side by side, In life and death you've always stole my heart, You've always meant so much to me, it's hard to believe So much to me, it's hard to believe So much to me, it's hard to believe this. זהכזהשירעצוב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אמאל'ה..

לא קראתי את השיר אבל עצם הנושא של השיר וההסבר שלו שכתבת זה כבר עצוב מפחיד.. ככה לאבד חבר להקה - ובנאדם בכלל. ועוד ככה סתם באמצע החיים.

elknetld2kil

New member
זה בהחלט נשמע ככה

אשכרה הזלתי דמעה עכשיו... הייתי רוצה לדעת על מי הם כתבו את Masterpiece, כי יש כל כך הרבה אנשים שאני יכול לשייך להם את השיר הזה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif bayside

ניראה לי חחח כתוב ווינטר ביי בייסיד. אז כנראה שזה שלהם XD

Rose131

New member
אההההההההההה

יש את shine on you crazy diamond של פינק פלויד שנכתב על ה.. איך קוראים לו? סיד?
לא?

Shot To Pieces

New member
../images/Emo45.gif

כי היו לו הפרעות נפשיות או משהו. או שאח שלי ממציא לי דברים.

Rose131

New member
סיד וישס זה לא הסקס פיסטולס?../images/Emo12.gif

אמ. אני חושבת שזה סיד בארט או משהו כזה

SainTonix

New member
Hold On של GC

נכתב על גל ההתאבדויות בארה"ב, מעריצה של הלהקה התאבדה והיו בטוחים שזה בגלל השירים של גוד שארלוט או משהו, אז נכתב השיר הולד און כאילו נגד כל התופעה הזאת.. עוד שירים שמזכירים לי כל מיני דברים כשאני שומע אותם.. יש את Emotionaless של גוד שארלוט, שהוא שיר אקוסטי שאני ממש אוהב שהם שרים לאבא שלהם, כשהם היו קטנים אבא שלהם עזב את הבית והשאיר את המשפחה במצב כלכלי ירוד וכאלה.. אז השיר הזה מספר את הסיפור שלהם.. ויש את Dear Mr. President של פינק, שזה ממש כמו מכתב שהיא כותב לג'ורג' בוש.. ממש מגניב, על כל מיני דברים שהוא אמר בזמן שהוא נשיא, והיא ממש קוטלת אותו על דברים שהוא אמר.. כמו : "What kind of father might hate his daughter if she was gay" (חח תורגם משמיעה, אין לי כוח לחפש איך כותבים בדיוק) בכל אופן, אחד השירים עם הכי הרבה מסרים ששמעתי.. ואין לי עוד דוגמאות

Rose131

New member
כן, עוד כמה של GC נכתבו על האבא

גם complicated וpredictable אאל"ט, לא?ויש אליו התייחסות בlittle things^^

למעלה