המת שחזר לחיים!! ומספר מה היה לו!!(וידיאו קצר

מת לא יכול לחזור לחיים

כשאנו מתים אנחנו מתפוררים ונאכלים ע"י התולעים כך יהיה גורלי וכך יהיה גם גורלך. צר לי שנאלצת כך לשמוע את האמת

natan7

New member
חחח

חופשי אחי.. אם היית רואה את הסרטון של המת שחזר לחיים (אחרי 17 דקות של מוות שנקבע ע"י צוות מד"א) היית רואה שהוא אמר עליך 2 דברים: 1. שאתה מטומטם 2. שלא כדאי שתראה את מה שהוא ראה

MrAnderson

New member
נו...ואתה מאמין בסיפורים של קופי אדם.

כל אחד והסיפור שלו.

עוד פעם הוויכוח של דת נגד אבולוציה? ../images/Emo6.gif

1. מה זה קשור לעניין שהועלה כאן בפורום? 2. אני לא מבין גדול באבולוציה, אני כן יודע שמדובר בתורה שיש בה המון חורים, אבל גם הרבה הגיון. לפחות תגיד דברים קשורים לעניין ולא חסרי משמעות

אין פלא שברחת מהפורומים אתאיזם וחופש

בפורום כמו זה שכאן לא תתקל בצחוקים רמים לנוכח השטויות שאתה מציג כאן. כאן כולם שומעים ואומרים בלבם "אמן"

MrAnderson

New member
תגיד לי....

שאלת את עצמך פעם.... למה אתה מתאמץ להכפיש את הימצאות הבורא. תיהיה כן אם עצמך ותשאל את השאלה הזאת...למה זה בוער לך כל כך בפנים?

אני סבור שהדתות הן המחלה של האנושות

הן מעודדות מלחמות, בורות ופרימיטיביות. היהדות לא שונה מכלל הדתות

MrAnderson

New member
הבנתי...מכיר את זה טוב מאוד.

אתה צודק דתות כן מעוררות מלחמות(לא מעודדות). אבל אם אתה באמת חוקר ומבין את המציאות הזו אתה מבין גם למה זה קורה דווקא ככה ומה פשר המלחמות האלו. ואז אתה מבין שלמלחמות האלה חייב להיות מקום במציאות הזו.(נקווה שנתפתח כבר לעולם בלי מלחמה). יהדות לא מעודדת מלחמה. לגבי הבורות והפרימיטיביות. אם בן אדם אינפנטיל יקח את התורה ויקרא בא, הוא ירא את האינפנטיליות של עצמו. אם בן אדם טיפש יקרא ירא את הטיפשות שלו. אדם חכם שיבוא ויקרא, ירא חוכמה. ולסיכום. על תיתן ליהודים להרוס לך את היהדות ולא לומדים דת מדתיים,רק מאנשי אמת.

עדיף להתעלם מהמציאות

ולחיות בעולמות של כשפים, ניסים, אגדות וקברי צדיקים. זה הרבה יותר מעניין

MrAnderson

New member
כדי לקרוא עד הסוף...

חזרתי עכשיו משיעור בקבלה... אתה יודע מה הרב אמר שם... שאם אתה מאמין בניסים אז יש בך פגם. מה אתה חושב שמשה בא לעם ישראל הוא באמת עשה להם קסמים עם מטא? אני ינסה להסביר את עומק הדברים מפי אותו רב. הרב הוא אריק נווה(לשעבר מדען ופיזיקאי). התורה מוצפנת. לא רק ההצפנות של הדילוגי האוטיות שאתה בטח מכיר. אלה הרבה מעבר לכך. זה לא אומר שמה שכתוב בפשט לא נכון. אלה שלדברים יש עומק רוחני. כשאלוקים אמר למשה ללכת לעם ישראל משה ביקש סימן. שיקשיבו לו. אלוקים שואל אותו מה יש לך ביד.(בשביל מה השאלות הטריויאליות האלו,הרי מין הסתם אלוקים יודע יותר טוב ממנו מה יש לו ביד). אז כשאלוקים שואל שאלות הוא רוצה לעורר באותו בן אדם מחשבה מסויימת. אז משה ענה יש לי מטא ביד(מטא-מלשון הטאיה,הוא יכול לאטות את המציאות לכיוון מסויים) אז אלוקים אומר לו תזרוק את המטא והוא יהפוך לנחש(נחש....ראינו איפה שהוא בתורה עוד נחש לא? בבראשית. זה אותו נחש. זה לא שבאמת בא נחש(זוחל) לחווה ודברים כאלה. נחש מלשון לנחש. כשאדם זונח את ההוראות של אלוקים הוא מנחש את הדרכו בעולם הזה. הוא משתמש בחמשת החושים שלו וברציונל שלו כדי להבין מה קורה פה בעולם. אז חזרה למשה...כשהוא זורק את המטא(כשהוא מפסיק לכוון את המציאות ולהראות שיש מאוחרי הכל מציאות רוחנית אז זה הופך לנחש. אבל פרעה בא עליו ואומר לו...."מה אתה עושה צחוק כל ילד בביה"ס לחרטומים יודע להפוך מטא לנחש. החרטומים זה אנשי המדע של היום(זה לא אומר שהמדענים רעים ודברים כאלה, להכל יש חלק במציאות הזו). אז החרטומים באו וגם הפכו מטא לנחש....אבל אז הנחש של משה בלע את הנחש של החרטומים. חז"ל אומרים שאפשר להגיע בהסברים דרך טומאה עד עולם האצילות!(טומאה זה לא פיחסה,מעגיל ודברים כאלה. זה החמור,הגשמיות וביומנו אפשר להגיד המדע-חוסר ברוחניות).אבל בסופו של דבר המדע הגיע לדרגה שקשה להסביר את הדברים רק דרך החומר. כי טאוריית הקוואנטים הפכה את עולם המדע ואי אפשר להתעלם מין הרוחניות יותר.... לכן המטא של משה בלע את המטא של החרטומים...כי דרך רוחניות אתה יכול להסביר הכל.... אני רק מקווה שהעברתי את הדברים בצורה המדוייקת ביותר מפי הרב אריק נווה(אדם מאוד חכם) זהו ידידי...מקווה שנהנת. אבל זה רק הסבר קטן למה שקורה בספר התורה. הכל מוצפן בשפה קבלית.

ליבליך

New member
איך תיאוריית הקוונטים קשורה לרוחניות

תיאוריית הקוונטים טוענת שברמה התוך-אטומית התנהגות החלקיקים היא הסתברותית, ולא ניתן לדעת את המיקום והתנע של חלקיק מסויים במדויק, אלא רק בקירוב (עד כדי מספר קבוע קטן מאוד, שנקרא "קבוע פלאנק"). זה לא מורגש מעבר לרמה האטומית, כי כשמדובר בכמות כל כך גדולה של חלקיקים, ההסתברות להתנהגות "מקרית" ששונה ממה שאנחנו מכירים כל כך זניחה, עד כדי כך שאין סיכוי אמיתי שהיא תקרה בכל תקופת קיומו של היקום. אני מתנצל בפני מי שמתמצא יותר ממני בפיזיקה על ההסבר השטחי-משהו. איפה אתה רואה כאן רוחניות? הכל חומר, מקריות, והסתברות... אין איזו "רוח" שקובעת מה יקרה, אלא רק כללי ההסתברות.

masorti

New member
מזל שהתנצלת...

כי באמת לא כדאי שתביע דעה נחרצת על נושא שאינך מבין בו. ומה הקשר בין קוונטים לתיאולוגיה?.... גדול ורחב מיני ים. רק דוגמא פשוטה... העובדה שתורת הקוונטים מאשרת לראשונה את אפשרות הבריאה יש-מאין (בסתירה לחוקי השימור). כללי ההסתברות הם רק דרך מתמטית לתאר את כמות אי-הידיעה שלנו. אנחנו יודעים שקוביה הוגנת תיפול על הספרה 5 בהסתברות ששית. אבל אנחנו לא יודעים מה יקרה לה בהטלה הבאה. אילו היה העולם דטרמיניסטי, יכולת להתחכם ולטעון שאילו הכרנו את כל הכוחות המיקרוסקופיים המשפיעים על הקוביה (תנועת היד, משטח פני הקוביה, הרוח) היינו יכולים לפתור את משוואות התנועה ולחשב איך תיפול הקוביה. אבל תורת הקוונטים מלמדת אותנו שאפילו אם נדע הכול עדיין הפרמטרים מוגדרים רק עד לגודל מסוים. בקיצור, אינך יודע ולעולם לא תדע מדוע נפלה הקוביה על הספרה 4 ולא על הספרה 5 בהטלה השלישית. פשוט אין לך שום מנגנון סיבתי המסביר מדוע ואיך הקוביה "בחרה" ליפול כך ולא אחרת. למעשה הקוביה עצמה "לא יודעת" מדוע נפלה כך ולא אחרת. (שלא לדבר על החתול של שרדינגר שכנראה אינו יודע בעצמו האם הוא חי או מת.) לומר "חוקי ההסתברות" זה פשוט ניסוח פומפוזי של האמירה "אין לי מושג, ולכל היותר אני יכול לומר משהו על הנפילה הממוצעת". אתה באמת לא מבין איך יכולה להיכנס לכאן יישות תודעתית שיש הקוראים לה אל?

ליבליך

New member
אז האל כפוף לחוקי ההסתברות?

אם אנחנו יודעים לומר משהו על התוצאה הממוצעת, אחרי הרבה הטלות של הקוביה, זה אומר שגם אם אנחנו לא יכולים לדעת איך תיפול הקוביה בפעם הבאה, אנחנו עדיין יודעים "משהו". אנחנו יודעים שהנפילה לא תלויה באיזה שהוא גורם חיצוני, אלא שהיא מקרית - פעם כך ופעם אחרת, ואנחנו אפילו יודעים לומר מהו הסיכוי לכל אפשרות. הקוביה בפירוש לא נופלת לפי איך שמתחשק לאלוהים - אלא אם כן רצונו של אלוהים הוא כל כך מוגבל שהוא לא מצליח לרצות שהיא תיפול אחרת מכפי שקובעים חוקי ההסתברות.

masorti

New member
שוב לא הבנת...

אין דבר כזה "היא מקרית". האמירה הזו היא רק ניסוח של כמות אי-הידע שלך על מה שקורה. האל אינו "כפוף לחוקי ההסתברות". חוקי ההסתברות שאתה מכיר בסיטואציה מסוימת הם הביטוי המתמטי להסדרים שהאל קבע עבור אותה סיטואציה. עקרונית האל יכול לארגן שהקוביה תיפול 50 מיליון פעם ברציפות על אותה סיפרה, אבל אין זה ממנהגו לחרוג מחוקי הטבע. בפעמים הנדירות מאוד שזה קורה - הדבר מכונה בשם "נס". (ולא כל הניסים הם חריגה בוטה מחוקי הטבע, אלא רק תת-קבוצה שלהם)

MrAnderson

New member
עזוב אותך מהסתברות...

תאוריית המיטרים - גרעין האטום מורכב מ4 מיתרים(גלים בתדר מסויים) זאת אומרת כל המציאות החומרית שאתה רואה זה בעצם גל. ויותר נכון מחשבה. אלוקים לא היה צריך לברוא אטומים,אלקטרונים,פרוטונים בשביל לייצג את המציאות הזו! כל מה שצריך לברוא זה מחשבה!(אני חושב שראית את הסרט מטריקס-שהוא נכתב דרך אגב על ידי שתי יהודים שלמדו קבלה בשביל להבין את הרעיון).

למעלה