הן טופ מודלס,ואנחנו?!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך

randu

New member
הן טופ מודלס,ואנחנו?!../images/Emo199.gif

טוב,אנחנו פורום טופ מודל,מן הסתם שחשוב לנו איך אנחנו נראים! (אם לא,אז תזרמו!!) קיצר,נראה לי שמתאים לזה שרשור חדש,כי זה שאלון חשוב. (לדעתי) מקסימום שרשרוני. אז ככה:
משקל:
גובה:
צבע שיער:
סוג שיער:
אורך שיער:
צבע עיניים:
מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?
אתה פוטוגני לדעתך?
אתה אוהב איך שאתה נראה?
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)?
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?
אם בא לכם,צרפו תמונה!
תודו,תודו שהיה מגניב.

archer girl

New member
אני ../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif

משקל: 47\48 לא זוכרת כ"כ טוב. גובה: 1.66. צבע שיער: חום. סוג שיער: גלי ודק. אורך שיער: עד אמצע הגב בערך
צבע עיניים: כחול- אפור- ירוק. מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? לא יותר מדי. אתה פוטוגני לדעתך? לא בדיוק ><" אתה אוהב איך שאתה נראה? לא כ"כ
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? העניים אני מניחה. מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? את כל השאר
. אם בא לכם,צרפו תמונה! אבל לא באלי :X

SummerNightCity

New member
גם, ברור. ../images/Emo3.gif

משקל: באמת צריך לרדת קצת.
גובה: 1.65 אולי טיפה יותר. צבע שיער: חום. סוג שיער: גלי. אורך שיער: יש כמה, הכי ארוך עד החזה. צבע עיניים: ירוק- חום. מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? כן.
אתה פוטוגני לדעתך? לפעמים. אתה אוהב איך שאתה נראה? כן. מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? הכל.
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? לא יודעת. אם בא לכם,צרפו תמונה!

randu

New member
נו טובב!

משקל:
גובה: 1.64
צבע שיער: הממ..חום מוזר זכה.
סוג שיער: עלוב למדיי. אני חייב לעשות משהו איתו,אבל אני לא מאלה שמפציצים בתסרוקות,אז זה יראה מוזר לכולם אם אני אעשה משהו איתו.
אורך שיער: קצר.
צבע עיניים: חום-ירוק,אני מת לעדשות כחולות.
מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? אומרים לי שאני ילד יפה,לא שאני נראה טוב.
אתה פוטוגני לדעתך? כשאני נראה טוב באותה שנייה,אז אני בטוח בעצמי,אז אני כה פוטוגני
,אבל אם אני נראה כמו סאדאם אחרי מלחמה,אז לא.
אתה אוהב איך שאתה נראה? ממש לא.גוף לשנות הכל. פנים סבבה למדי,חוץ משיער.
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? פנים.
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? כל השאר.
אם בא לכם,צרפו תמונה! ממש לא!

randu

New member
צודקת,את גבוהה יותר.../images/Emo199.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

MeetLofe

New member
אני! ../images/Emo109.gif

משקל:58 גובה:1.75 צבע שיער:חום סוג שיער:קוצניP: אורך שיער:עומד גבוהP: צבע עיניים:חום מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?מחמיאים. אתה פוטוגני לדעתך?לא ממש אתה אוהב איך שאתה נראה?לפעמים מה אתה הכי אוהב בך (במראה)?הכל סביר כזה אין משהו שאני אוהב במיוחד מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?לחיים אם בא לכם,צרפו תמונה!

אוקי..

משקל: עדיף שלא.. בעע.. גובה: 1.58 צבע שיער: חום-שטני סוג שיער: חלק מאוד אורך שיער: ארוך עד התחת צבע עיניים: חום כהה מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? לא אתה פוטוגני לדעתך? לא אתה אוהב איך שאתה נראה? ככה ככה.. מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? שיער מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? אמ.. בטן וכאלה אם בא לכם,צרפו תמונה!

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo9.gif

משקל: 60><" גובה: 174. צבע שיער: סוג של גינגי. סוג שיער: מתולתל. אורך שיער:עד הציצי בערך. צבע עיניים:כחולות. מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?: אמ,דהה P: אתה פוטוגני לדעתך? דיי.. אתה אוהב איך שאתה נראה? בטח. מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? את העניים שלי ואת הרגליים שלי
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? אממ..לודעת.כלום בערך.יש לי כף רגל אחת יותר רחבה זה לא משהו שאני פחות אוהבת,זה פשוט נורא מציק לי עם נעליים.גם השיער שלי דליל מידי אבל שיה..

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

משקל: וואלה אין לי שמץ
גובה: 156.9. מה, אני באמת מודדת! צבע שיער: בלונדיני, שכבר מתחיל להיות שטני, ומשם הדרך לחום מתחילה להיות קצרה מדי
סוג שיער: מתולתל-גלי, איך שמתחשק לו
אורך שיער: עד מתחת לחזה צבע עיניים: ירוק-כחול-אפור מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? לא הרבה, אבל יש
אתה פוטוגני לדעתך? לפעמים. אתה אוהב איך שאתה נראה? כן
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? את העיניים. מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? לוידעת
אם בא לכם,צרפו תמונה! טוב בפעם הראשונה אני באמת מסכימה, אבל רק כי זו התמונה האהובה עליי
זה מהמחנה קיץ שנה שעברה

למעלה