הן טופ מודלס,ואנחנו?!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

משקל: אממ.. לא יודע בדיוק... אבל 55..56..בערך.. גובה: נמוכצ'יק
צבע שיער: שטני סוג שיער: קוצים אורך שיער: קצר! צבע עיניים: דבש! מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? כן.. אתה פוטוגני לדעתך? יש ימים ויש ימים..חח.. אתה אוהב איך שאתה נראה?כן מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? פנים.. מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? את האף.. אם בא לכם,צרפו תמונה! סבבה

randu

New member
שלילי../images/Emo199.gif...כאילו..

תיארתי אותך שלילי יותר,אבל הפתעת.

randu

New member
חכה..לא ניסחתי את זה טוב.../images/Emo199.gif

זה לא שאתה שלילי פחות, זה שאתה טוב יותר, ואתה נמוכצ'יק,והולך לך בכדורסל אחי? **נשבע לכם,נשבע לכם בחיי שזו הפעם הראשונה שאני מדבר ככה.. "אחי"..פעם ראשונה,אני מנסה להיראות מאגניב.|בנדנה.|, אני לא מאלה שכל מילה שנייה שלהם זה "אחי" או "גבר".. אני מהרגילים..**

חחחח.. מה הקשר?!../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif

בגלל שאני משתמש ב
זה אומר שהולך לי בכדורסל?! חחחח.. ממש לא
אני סתם אוהב את האמטיקון הזה
גם אני שונא את ה"אחי""גבר" זה מעצבןן..חח..

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo210.gif

משקל:49 גובה:מטר 62 צבע שיער:חום כהה סוג שיער:גלי אורך שיער:קצת אחרי אמצע הכתף צבע עיניים:חום מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?בערך אתה פוטוגני לדעתך?כן אתה אוהב איך שאתה נראה?בערך מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? השפתיים מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?הבטן אם בא לכם,צרפו תמונה!

בJדJה

New member
אני

משקל:46-47.5 נו אני שמנה די]: גובה:1.62 אבל נראה לי שאני יותר כי זה המטר של הביצפר והוא מעפן צבע שיער:חום כהה סוג שיער:הוא היה פעם חלק גולשש ועכשיו הוא תלתלי ביביליס]]: אורך שיער:בערך עד החזה בערך חחחח צבע עיניים:חום כהה מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?אמ די אתה פוטוגני לדעתך?לא אתה אוהב איך שאתה נראה?בערך מה אתה הכי אוהב בך (במראה)?את העין חחחח מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?את האף חחחחחח אם בא לכם,צרפו תמונה! לייק נוטטט

Dark Force

New member
אניאני../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

משקל: 54 גובה: 1.81 צבע שיער: שחור סוג שיער: חלק אורך שיער: המממ לא ארוך לא קצר. צבע עיניים: חום מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? אין הנחתום מעיד על עיסתו. אתה פוטוגני לדעתך? ל-א. אתה אוהב איך שאתה נראה? בעיקרון, כן. מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? עיניים, למרות שהן לא כחולות
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? אף,שפתיים. אם בא לכם,צרפו תמונה!

למעלה