הן טופ מודלס,ואנחנו?!

• פותח הנושא randu
  • פורסם בתאריך
אניייי../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

משקל: 61 גובה: 1.79 צבע שיער: שחור סוג שיער: ארוך יחסית חלק בכללית ואחרי מקלחת מתנפח מעט הוא סורר כזה חחח אורך שיער: נו ארוך צבע עיניים: חום דבש מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?: חה אני
נו בטח.... שלא אתה פוטוגני לדעתך?: לא אתה אוהב איך שאתה נראה?:אני מתאים לעצמי מה אתה הכי אוהב בך (במראה)?:את העיניים מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?:תאף אם בא לכם,צרפו תמונה!:אחרכך מבטיח!

mmmbam

New member
אני, כי משעמם לי.

משקל: האמת היא שאין לי שמץ
גובה: כנ"ל...
צבע שיער: חום סוג שיער: גלי אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים צבע עיניים: ירוקות-חומות מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? המ, לא בדיוק... אתה פוטוגני לדעתך? לא אתה אוהב איך שאתה נראה? בערך מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? העיניים מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? הלחיים אם בא לכם,צרפו תמונה! התמונות מהמצלמה שלי לא עולות בתפוז

Fergie7

New member
I'm back

משקל: 45 בערך. גובה: 1.65 צבע שיער: שטני. סוג שיער: בעיקרון גלי-תלתלי אבל אף אחד לא יודע על זה. אני מחליקה. אורך שיער: ארוך, אבל אני מסתפרת עוד מעט. צבע עיניים: תכלת- ירוק. מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? ממ..די...
אתה פוטוגני לדעתך? לא. אתה אוהב איך שאתה נראה? מממ...לא מתלוננת. מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? עיינים. מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? לא יודעת. אם בא לכם,צרפו תמונה! הכל נמחק
אגב, המועדפים נחמקו, אז למי בא לתת לי ת'כתובת של המדגיש?

Plaztyk

New member
../images/Emo48.gif

משקל: 56. פרה. גובה: 165 צבע שיער: אדום שחור. סוג שיער: חלק אורך שיער: עד סוף הציצי צבע עיניים: חום מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? כן. רק כי לא נעים להם להגיד תאמת. אתה פוטוגני לדעתך? לא אתה אוהב איך שאתה נראה? לא מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? כלום. את הפירסינגים שלי. וזה אפילו לא גנטי. מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? את הכל. במיוחד הגוף. אם בא לכם,צרפו תמונה! אחריותכם.

נקודונת

New member
../images/Emo9.gif

משקל: האמת, אין לי מושג
גובה: בערך 1.65
צבע שיער:|סגדש| במקור בלונדיני-דבש. כרגע הוא דוהה בהדרגה אחרי שבקיץ צבעתי לאדום, אז הגוון שלו כרגע הוא חום-אדמדם.
סוג שיער: חלק ויפה
אורך שיער: קצר מאוד, עם כל מיני שפיצים וקווצת שיער ארוכה במיוחד (יותר משאר השיער) מקדימה. קשה קצת להסביר.
צבע עיניים: ירוק
מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? ככה, לא הרבה ולא מעט
אתה פוטוגני לדעתך? אני לא חושבת שאני פוטוגנית, אבל הרבה אנשים אומרים שאני כן
אתה אוהב איך שאתה נראה? כן, האמת שכן.
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? את הפנים שלי (שיער, עיניים) ואת סגנון הלבוש (המוזר) שלי
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? את המשקל. זה לא שאני כזאת שמנה, אבל כמה קילו פחות היה עדיף.

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif.__.

משקל:46
גובה:1.65 או משהו..לא יודעת ככה זה היה בפעם האחרונה שמדדתי
צבע שיער:חום בהיר- בולנד כהה...מה שבא לכם
סוג שיער: היה חלק..אבל אחרי שהסתפרתי נהפך לגלי
אורך שיער:עד למתחת לכתפיים
צבע עיניים:כחולות
מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב?רק באירועים
אתה פוטוגני לדעתך?לא
אתה אוהב איך שאתה נראה?כן, רק אם השיער היה ניראה כמו שלפני שהסתפרתי
מה אתה הכי אוהב בך (במראה)?עיניים ואת העובדה שאני רזה.
מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)?השיער
אם בא לכם,צרפו תמונה!עטתק מאוחר כי אני עוד מעט צריכה ללכת אז עד שאני אמצא תמונה טובה._.
תודו,תודו שהיה מגניב.אני מודה

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifחחח בטח בגלל הפוני..

ויש לי עוד תמונה שעשיתי במצלמה מן אפקט כזה, אז בכלל השיער שלי נהיה אדום חחח רגע זו מחמאה נכון? ובלי הפוני אני בכלל לא דומה לה ניראה לי..+.+

בJדJה

New member
חחחח יווו גם אני חשבתי ככההה

איך שפתחתי תתמונה אמרתי ואי היא דומה לאליסיההה

almog9

New member
שלי....

משקל:63 גובה:1.65 צבע שיער: חום סוג שיער: דק אורך שיער: קצר (אני חייל, פעם היה לי ארוך) צבע עיניים: חום דבש מחמיאים לך הרבה שאתה נראה טוב? כן אבל לא משהו שהוא ביג דיל אתה פוטוגני לדעתך? כן אתה אוהב איך שאתה נראה? כן מה אתה הכי אוהב בך (במראה)? אין משהו ספציפי מה אתה הכי פחות אוהב בך (במראה)? גובה, הייתי רוצה עוד 10 סנטימטר צירפתי תמונה

למעלה