הנאה מרובה לכולם היום בהאנגר 11

Rinor

New member
הנאה מרובה לכולם היום בהאנגר 11

אני אהיה שם עם אחי וחבר...לכל מי שמגיע, תבלו ותהנו!

Rinor

New member
אני אישית מביא מצלמה

אמרתי לאחי שיביא מצלמה והוא יהיה האחראי לצילומים...
מקווה שלא יעשו בעיות כי אז יהיה צורך לחזור עד לאוטו להשאיר אותה שם...אני מאמין שאפשר, יש סיבה שלא?

Rinor

New member
תשובה

לא בדיוק הבנתי את השאלה שלך בנושא. התכוונת מה יש, כלומר איזה אירוע מתקיים או הגבת לשאלה של המצלמה בטון של מה יש? כאילו למה שיהיה אסור? בכל אופן, אם ידוע לך או לא, היום מתקיים ערב מחווה לפינק פלויד. התזמורת הקאמרית מארחת להקה ומנגנים את כל האלבום "החומה", כאשר בנוסף מדובר במופע עם 70 אנשי צוות(!!!) ובמהלך ההופעה בונים חומה ולבסוף הורסים אותה לצלילי - Break down the wall מתוך השיר The Trial.

holo

New member
התכוונתי מי מופיע שם...

אני רואה שאנשים באמת הולכים לזה. הופעות מחווה אף פעם לא עניינו אותי ובמיוחד לא כאלה...

Crazy Diamond85

New member
זו לא סתם עוד הופעת מחווה

מדובר בהפקה ברמה די גבוהה יחסית לארץ :) יש להקת רוק - האובלינס שמה, שהם מבצעים את כל האלבום מתחילתו עד סופו אותם מלווה מקהלת בנות - בת קול וכמו כן גם התזמורת הקאמרית, עם כלי הקשה, מיתר, נשיפה הכל... בנוסף לביצועים מעולים באמת, יש גם קצת אקשן על הבמה ברמה של ניצבים.

The Walrus

New member
תודה אחי

תהנה גם אתה!! האמת שאין לי ציפיות גבוהות מדי, מקווה שיהיה טוב...

Paranoid Eyes

New member
ע נ ק !

אני וידיד שלי חזרנו לפני כשעה וחצי מההופעה ונורא התלהבנו מהביצועים למרות שבהמון דברים היו עדיין ליקויים וחסרונות.. אבל סך הכול כהופעת מחווה ראשונה שלי היה פשוט אדיר. אוליב הסולן היה פשוט טוב מאד בגילום רוג'ר (למרות שרוג'ר זה רוג'ר וכבודו במקומו מונח) השילוב המנצח עם הקאמרית היה ענק ונהנו מהרגע.. הסאונד היה נחמד ולא יותר מזה מקהלת הילדות: בת קול עשו את תפקידם מצויין רק שהסאונד אצלם היה חלש בקטעים ממש חשובים. סך הכל אחלה של הופעה, שעתיים מהנות ,הופתענו לטובה ואני ממליצה לכולם ללכת להופעות הבאות שלהם ותהנו לכם!

Tomish

New member
עצום!!

סרטונים מחר... הבעיה היחידה הייתה לדעתי הסאונד, וממ שזה היה בישיבה כלומר יבש כזה אבל אוליב סולן ענק פשוט הלהקה ניגנה אחד לאחד את השירים שווה כל שקל!!

maymeital2

New member
לא מבאס שזה ישיבה?

יש שם אפשרות לעמוד ? נראה לי שזה די מוריד מההתלהבות כשיושבים..

Lodger

New member
באמת היה שווה כל שקל

דבר ראשון היה מושקע בטירוף במה יפה הכלב באמת שזה עלה על הציפיות שלי

DICKPARRY

New member
הקאמרית ON THE WALL

הייתה הופעה באמת מעולה .הם ניגנו מאוד מדויק ,הבמה היתה מושקעת מאוד,הלואי שיהיו לנו עוד הרבה הופעות ברמה כזו (של פינק פלויד).אוליב שיחק אותה בגדול.הסואנד היה חלש מעט,אבל בסך הכל לחובבי הפינק זו הופעת חובה. ד"א השליחים מבצעים היום פינק פלויד בבארבי ת"א.

Rinor

New member
אין מילים!!!

אם אוכל להגדיר זאת בצורה הטובה ביותר זה העמידה בסוף המופע ומחיאות הכפיים הבלתי פוסקות לכולם!!!!! מחאתי כפיים עד שכאבו לי הכתפיים ועדיין מחאתי כפיים כי הגיע לכולם. כל הכבוד, מופע מושקע, מהמם, אני לא אכנס לפרטים של סאונד או משהו אחר כי לדעתי זו תהיה קטנוניות. הסאונד היה סביר ולא רע בכלל, אל תשכחו שהם לא פינק פלויד ולא גילמור ווטרס אבל עשו זאת פשוט מדהים.... הסולן היה מבריק....הסצינות מהסרט שוחזרו....ממש הרגשה חיה של החומה. ממליץ בחום לכל מי שעדיין יכול ללכת, יש מופע מחר אם אני לא טועה או ראשון ועוד אחד ברעננה שבוע הבא. סרטונים לא אוכל לעלות אך תמונות אעלה לכם. :) יום טוב לכולם ו.... Tear Down The Wall ניר...

The Walrus

New member
היה מעולה

הייתה הופעה מקצועית ומושקעת. הבאסה העיקרית הייתה שזה היה בישיבה... אוף אני שונא הופעות בישיבה. בקשר לסולן, יצאתי ברגשות מעורבים. מצד אחד הוא שר טוב, מאוד ווטרסי, ומלבד כמה זיופים (בעיקר בשורה why are you running away) הוא שר מעולה. מצד שני, הוא פרפורמר משעמם במיוחד... הוא לא שיחק מספיק טוב, סך הכל עמד ושר, ואחרי כמה זמן זה נהיה משעמם. למרות שבone of my turns הוא היה סבבה... אבל הבנאדם לא מופיע טוב כל כך. וחוץ מזה, היו קטעים אינסטרומנטליים שבו הוא פשוט הסתובב על הבמה בלי מה לעשות (ואז הוא הלך לגיטריסטים כדי לעשות להם מסאז' או משהו)... אם אין לך מה לעשות על הבמה, רד ממנה. הגיטריסטים היו בסדר... בטח נמאס לכם לשמוע, אבל אף אחד מהם לא גילמור מבחינת הנגינה, אבל סך הכל הם עשו עבודה טובה. זה רק אני או שהגיטריסט עם הסטראט האדומה לא ניגן כל ההופעה תו אחד שגילמור לא ניגן לפניו?? בנאדם, תאלתר קצת! התזמורת הייתה מעולה, למרות שלא שמעו אותה מספיק בחלק מהשירים. אבל בthe trial הם היו מדהימים... סך הכל היה שווה. אחלה הופעה!

Rinor

New member
חוסר האילתור נבע בגלל

שההופעה היתה אחד לאחד כמו האלבום....אבל אני נהניתי. אני לא בא להכנס לדקויות של כן מסאז', לא מסאז', מסכים לגבי המקהלה, היו מעט חלשים לעיתים אבל סה"כ יופי של הופעה. הכי אהבתי את הפתיחה כמובן.....הכל מתחיל יפה ושקט עם התזמורת ואז המנצח קופץ במקום ונותן את האות ללהקה לנגן והבום האדיר הזה!!! ב- The Trial אהבתי שהסולן הסתובב ל"אשתו" ול"אמא" וזה היה כאילו הן שרו את המילים.....מאוד יפה... סה"כ כל הכבוד, באמת אם לא פינק אז לפחות משהו דומה.... הפתיחה של Run Like Hell היתה טובה מאוד, הופתעתי שלא היה פה זיוף....יפה יפה.... לכו אנשים לכו, מאוד מאוד מומלץ, אני עדיין מושפע.....תמונות משורה 7 בקרוב...
יום טוב ניר...

למעלה