הנאה מרובה לכולם היום בהאנגר 11

The Walrus

New member
דווקא ההחלטה להעתיק את האלבום אחד לאחד

היא טעות לדעתי... אפילו פינק פלויד לא היו עושים ככה בהופעות! run like hell אכן היה מעולה. דווקא ההתחלה לא הייתה מי יודע מה לדעתי... הפיצוצים האלה הקפיצו אותי כל פעם מחדש והם לא היו קשורים לשיר בגרוש! החלק השני של ההופעה היה הרבה יותר מוצלח. הקטע הכי טוב בחלק הראשון היה one of my turns. לדעתי הhighlight של המופע היה comfortably numb... גם בגלל האווירה בקהל (כולם אוהבים את השיר הזה), גם בגלל החלטה המאוד מוצלחת של הגיטריסט לנגן את הסולו מpulse (והוא אפילו עשה את זה לא רע), וגם בגלל שזה פשוט שיר כל כך טוב שתמיד טוב לשמוע אותו, בעיקר שהוא מוקף בשירים בינוניים כמו vera, bring the boys, the show must go on. אה וis there anybody out there עם התזמורת גם היה מעולה!

c h i r o

New member
אנשים, מי שמגיע לרעננה...

מתבקש לקום על הרגליים שההופעה מתחילה, אפילו אם הוא קנה כרטיסים באמפי עצמו ולא בדשא. לא יכולה לשבת בהופעות באופן כללי, על אחת כמה וכמה פינק פלויד (בערך). אז אל תהיו חנונים ותקמו שההופעה מתחילה.

האמת שדווקא אני יעשה הפוך חח

אם כבר שחזור של החומה אז עד הסוף כמו שווטרס הכריח את הקהל לשבת במופע רוק ככה גם הקהל פה ישב כדי להשלים את החוויה... לדעתי ככה זה באמת צריך להיעשות

מופע רוק זה גם הופעה

לא משנה אם זה עם ניצבים ומשחק הופעה זאת הופעה גם אם אקרא לה מופע

CrazySheep1

New member
אז..

כשאתה אומר "לשבת במופע רוק" אתה מתכוון גם ל"לשבת בהופעת רוק"... לשבת בהופעות רוק?!?! טוב שמע...זה בערך כמו לנגן על גיטרה חשמלית בלי מגבר.

נו בחיאת מה אתה תופס בקטנות

לשבת בהופעה הספציפית של החומהה לא בכל ההופעות רוק זה מופע רוק שאני אשב בו בדיוק כמו שכולם ישבו בו בעבר

CrazySheep1

New member
זהו שאני התכוונתי באופן כללי

זה היה בילבול. במופע הזה כן אמורים לשבת, וגם אני ישב. לא חשבתי לעשות משהו אחר.

Crazy Diamond85

New member
אתם ממש מגזימים

מה יקרה אם תשבו? חוץ מזה ש"החומה" ובכלל פינק פלויד הם לא תמיד כאלה... מרקידים מה שנקרא, וזו מוסיקה שאני למשל מעדיף יותר לשבת ולהקשיב, ובטח מופע שעוד משולב עם כלים נוספים מלבד להקת רוק

ביקורת מדויקת לחלוטין

היה כייף אבל ממש חלטוריסטי ולא פינק פלוידי דווקא ההופעה של אותה להקה לפני שנה בצוותא הייתה טובה הרבה יותר מכיוון שהיו בה את אותם ביצועים מעולים ומדוייקים אבל ללא היומרונות והחלטוריסטיות של התפאורה של טקס שבועות בקיבוץ והנפצים שלא קשורים לכלום ושחקנים שנראו אנשים טובים שמצאו את עצמם במעמד המביך הלא נכון חבל חבל חבל

Ivory Flower

New member
מסכימה

נתחיל בזה שלא נבנתה החומה המובטחת, והריסת החומה היתה מוקרנת. אולי זה בגלל שבאתי עם ציפיות, ואולי בגלל שזה היה פשוט, לא התלהבתי מזה יותר מדי. ההתחלה היתה טובה, וזה המשיך בבינוניות. היה מאוד חסר לי עניין ההצלבה של הידיים בקהל, בחצי השני. אם היו משלבים את הקהל, או לפחות משאירים זמן לקהל להשתלב בניפוף בהצלבה, זה היה בהחלט מוסיף. אולי גם לשלב אנשים מהקהל (עם הודעה מוקדמת מראש, כמובן) בשלב ה - get them up against the well. אוליב באמת שר דומה לפינק, וזה הוסיף המון. בתור פרפורמר הוא לא היה מלהיב, מצד שני, הוא זמר ולא שחקן, אז אם להתחשב בעובדה הזו, הוא היה בסדר. מילה על הסאונד - באמת היה די שקט. השחקנים לא כולם באמת שחקנים, משיחה שהיתה לי עם אחד הרקדנים, זו לא להקה קבועה, והוא עצמו בכלל חובבן (וסביר להניח שהוא לא היחיד). הגעתי להופעה עם חברה תאטרוניסטית, שהתמרמרה על רמת המשחק שם. (אני לא מבינה גדולה בתאטרון, מצד שני, לא היה שם יותר מדי כזה). היו תלויות בובות ענק של המנהל ושל השופט, שמשום מה לא שולבו בשלב המשפט, וסתם נשארו תלויות שם. לסיכום, המוזיקה היתה טובה. השואו שמסביב קצת פחות. יש דברים שיותר שווים את ההשקעה של הכסף, הזמן, והנסיעה (מהצפון הרחוק).

maymeital2

New member
זה לא אמור להיות הסרט אלא המופע!

במופעים של החומה אין שום שחקנים.

שמעי, לא הייתי שם, אבל

"ניפופי הצלבה"? אני מקווה שאת מבינה שבהקשר של הסרט, מדובר בארוע בעל אופי פשיסטי. הסרט - והיצירה כולה - יוצאים בדיוק כנגד דבר כזה. האם את באמת רוצה לראות את זה משוחזר על ידי הקהל כאן? אני לא. וגם ווטרס לא, אני בטוחה.

CrazySheep1

New member
נכון..אבל בהופעה של ווטרס בלטרון הרבה הצליבו

טוב, אפשר לומר כולם.

כי הם לא מבינים את המשמעות של זה

היינו, הם עושים בדיוק - אבל בדיוק - את הדבר שנגדו ווטרס יצא.לפחות מיושבי הפורום הזה, אני מצפה ליותר.

לא מסכים

אני בדיוק מבין את המשמעות של הנפת הידיים והצלבתן ובכל זאת עשיתי את זה בהופעה מכיוון שמבחינתי זאת המחאה בעניין , כל אדם לא משנה באיזה מצב שצובר כוח והשפעה יכול להשתלט בעזרת כוח פאשיסטי , וכאן מצליבים ידיים מכיוון שווטרס הוא כאילו האדם עם ההשפעה הגוררת שסוחף אחריו אנשים בגלל כלום! בגלל רק מוסיקה וצובר המון שסוגד לו וזה בעצם משקף עד כמה האדם נגרר בקלות ומשתף פעולה עם אנשים שרוצים לעשות רק רע! ווטרס בא כנגד הפאשיזם ובעצם משקף לנו כמה אנחנו קלי דעת שנסחפים אחרי רוקסטארים לדוגמא או כל דבר אחר בקלות יתרה! ושוב מבחינתי הצלבת הידיים שעשיתי הייתה שיתוף פעולה עם המחאה הזאת ולא הסחפות ואי הבנת המשמעות של האקט... ואני מניח שיושבי הפורום פה הם לא אלוהים ורובם פה אנשים צעירים שגם אם לא הבינו את המשמעות כשהם עשו זאת ,הם עשו זאת מהתלהבות ותמימות ולהגיד שמצפים מהם ליותר זה טיפשי אף אחד פה הוא לא אמא או אבא של יושבי הפורום שיכול לומר אם הוא מאוכזב או לא ויש פה דיונים שהם לא מתורבתים כל כך וכולנו בני אדם וכל אחד יעשה מה שבראש שלו ,אף אחד כאן לא צריך לייצג את הפורום או לחשוב פעמיים על מה שהוא עושה רק כדי לא לאכזב פה אף אחד...

אני חולקת עליך כאן

כתבת: בגלל רק מוסיקה וצובר המון שסוגד לו וזה בעצם משקף עד כמה האדם נגרר בקלות ומשתף פעולה עם אנשים שרוצים לעשות רק רע! ווטרס בא כנגד הפאשיזם ובעצם משקף לנו כמה אנחנו קלי דעת שנסחפים אחרי רוקסטארים לדוגמא או כל דבר אחר בקלות יתרה! אתה צודק. זה בדיוק מה שזה. אז למה אתה מוכיח לו שזה נכון? שהקהל שלו זה בדיוק מה שהוא חושש ממנו?

אז לא הבנת מה שכתבתי

אני ביצעתי את זה כי זה האקט המחאתי שלי ! אני לא בא מקטע של להוכיח שזה נכון כי לא חשבתי עליו אלא על בעצם להראות ולהביא מחאה על כך שאנחנו בני האדם קלי דעת ולכן עשיתי זאת לא סתם ... ואם הוא היה חושש מזה הוא לא היה מצדיע מלכתחילה כל הופעה וגם הזמרות ליווי שלו ואז הקהל לא היה מגיב לו גם... כל הביצוע והתקשור בין ווטרס זמרות הליווי והקהל מסמל את האקט המחאתי הזה שנעשה בשיתוף פעולה... ווטרס אף פעם לא הביע עמדה נגד זה מאז אנימלס והחומה שהקהל מצדיע לו, להפך! הוא רק המשיך להדגיש ולהראות לנו בדרך עקיפה והקהל שיתף איתו פעולה על מנת להראות גם לשאר העולם... ככה זאת דעתי

למעלה