יש "סיפור כזה" -
דברים שאני כותבת הם בד"כ מסקנות של מלומדים ממני שעבדו קשה מאד כדי לרכוש את אמוני, בתוספת הפילוסופיה שאני גיבשתי לאחר שנים של חקירת בריאות האדם, באשר למקורות הבריאות והחולי, הרפואה המודרנית וכד'. על התיאוריה לפיה מקור הסרטן הוא בקטריאלי למדתי בספרה של ג'ודית דה-קאווה: Conquering cancer: Illusions or Solutions, Judith DeCava, Ph.D. לא מצאתי עכשיו בספר את המקום שבו היא מציינת את הכרונולוגיה של המחקר על הסרטן, אבל מצאתי לפחות עמוד-שניים שבו היא מתייחסת לתיאוריה זו - מצורף סרוק, מקווה שתצליח לקרוא. אני מצרפת גם את הכריכה האחורית של הספר, שם תוכל לקרוא על דה-קאווה. לא הייתי מזלזלת במחקר שלה רק משום שאתה לא מצאת בגוגל מחקרים שכאלו עכשיו. אין לי ספק, שבמיקרו, אתה ואנשי מקצוע אחרים מבינים ויודעים דברים שאני לא מכירה בכלל בתחום הביולוגיה. אולם במאקרו, בהבנת התמונה הכוללת, המגמות, השגיאה העקרונית הבסיסית של הרפואה המודרנית לעומת החוכמה הצרופה של דרך הטבע, הגורמים לתחלואה והמפתח לבריאות - אני חושבת שאני מבינה בזה יותר ממך ומרבים אחרים אשר רכשו השכלה מקצועית בתחומי המדע הרלוונטים. אגב, לא יזיק לך קצת ענווה ופחות נחרצות וביטחון.