הנדסה גנטית- אמנם לא מחקר מדעי ספציפי

deathcaster

New member
תגובה

לרוב זו מילת המפתח, אם הון-שלטון יהיה מעורב, והמשטר יהיה מספיק מושחת... הכל יכול להיות

magal101

New member
יכול לקרות מצב שאנחנו ניצור...

זן מיוחד שפשוט ישרד טוב יותר מאיתנו ואז ילחם בנו (כמו במטריקס, כשמכונות שיצרנו נלחמו באדם ושיעבדו אותו לצרכיהם)- אז אפשר להגיד שהאדם יצר את אותו היצור (אבל אי אפשר להגיד שהאדם יצר את ה-DNA מלכתחילה- כך שאיך כאן תמיכה בתכנון תבוני...)

magal101

New member
למה את מתכוונת?

פןלספגן- את גם מאמינה בתכנון תבוני?

קומרן

New member
תכנון תבוני מול תאוריות מדעיות

האם לדעתך תאורית התכנון התבוני היא שוות ערך לתאוריות המדעיות מבחינת התקפות?

פולספגן

New member
תלוי אם אתה מסתכל על התקופה האחרונה או הקדומה

בתקופה האחרונה, הכוונה למה שאני מגדירה אותה כאבולוציה מודרנית.

Gidi Shemer

New member
אני אנסה לחדד את זה מכוון אחר

האם את חושבת שתכנון תבוני הוא תאוריה בלתי מבוססת באותה מידה שניאו-דרוויניזם היא תאוריה בלתי מבוססת. קרי- 1. האם העובדה שהמינים שקיימים היום לא נוצרו from scratch ע"י מתכנן, אלא התפתחו עם השנים ממינים קדומים יותר היא בלתי מבוססת כמו תאוריית המתכנן התבוני? 2. האם מנגנוני האבולוציה כפי שהם מקובלים כיום בתורה האבולוציונית מודרנית (סחף גנטי וברירה טבעית שגורמים לשינוי תדירות אללים באוכלוסיה עם הזמן) הם בגדר תאוריה בלתי מבוססת באותה מידה שאפשרות יצירת מינים ע"י מתכנן תבוני היא בלתי מבוססת? תודה

פולספגן

New member
מכיוון שאין לי חשק להיכנס לשרשורפלצת על הנושא

הזה, אסתפק בלקשר לך את תגובתי לשרשור הכמעט ראשון בנושא בפורום הזה. נראה לי שהפיסקה השניה שם משיבה לך על שאלתך. הערה:- בכדי שלא תעיר את אותם הערות כמו בשרשור ההוא, אז נא קרא את השרשור ההוא עם כל ההבהרות שלי.

Gidi Shemer

New member
תודה

אני אכן אמנע מלהיכנס לשרשורפלצת. היה נחמד לראות שאת רואה בתורת האבולוציה מדע סוג ג'. עד היום רק הכרתי את הגישה שלך שביולוגיה היא מדע סוג ב'. למדתי משהו.

למעלה