הנה דיון פתיחה

litaf1

New member
דרך חברה...

היא שיגעה אותי שאני אשמע את המוזיקה שלו וחברה אחרת הביאה לי את גרייס (האלבום).. זה היה לפני חודשיים שלושה ככה חח הוא פשוט כל כך מוכשר!!
חבל שהוא מת..

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifאלין../images/Emo3.gif

היא כל הזמן דיברה עליו ושמעה אותו, ויש לה טעם טוב במוזיקה אז החלטתי לנסות

Eowyn of Rohan

New member
לפני שנה בערך

הייתי בבית של דוד של חברה שלי וישבנו אצלו בחדר. הוא שם מוזיקת ג'ז והחדר היה חמים והאווירה היתה כל כך נעימה, שהחלטתי שאני צריכה לקנות אלבום עם מלודיה נעימה וויב ג'זי. בערך חודש-חודשיים אחכ היה לי יום הולדת. כולם החליטו לקנות לי דיסקים (היה כיף לקבל המון דיסקים אבל זה כבד עלי.. צריכה להתעמק בכל דיסק לחוד..) ואני, שחיפשתי איזה אלבום טוב כבר המון זמן, החלטתי שאני צריכה לקחת את אחד הדיסקים שקנו לי ולהחליף אותו לגרייס כי שמעתי כמה ג'ף באקלי מצויין והאלבום שלו מעולה. הלכתי לחנות והמוכר אמר לי "אלבום מצוין, את תהני ממנו" וזה עשה לי הרגשה טובה
. הלכתי הביתה ושמתי אותו במערכת.. פשוט זרמתי איתו, האלבום היה לי כל כך נעים, בדיוק מה שחיפשתי ומאותו רגע התחלתי לאהוב את ג'ף ממש.

Aline In Chains

New member
:]

המנהל של הקומונה פירסם את הקומונה בפורום אליס אין צ'יינס, והחלטתי להכנס ולנסות לשמוע גם..כי שמעתי עליו הרבה. ושמעתי בהתחלה את גרייס,ופורגט הר.. והתאהבתי.

MogaY

New member
אממ...

האמת ש"הכרתי" אותו לא מזמן, זה היה בתקופה שאירגנו לכבודו את המופע זיכרון הזה, 10 שנים לזכרו. קראתי על זה כתבה באינטרנט ובגלל שהשם שלו צלצל לי מוכר חשבתי לעצמי שאני חייבת לשמוע אותו. שמעתי את גרייס והתאהבתי! משהו בקול שלו, במנגינה, במילים הוא כל כך טהור, אמיתי! מאז לא עובר יום בלי שאני שומעת את גרייס [האלבום]
.

סיפור דיי מעפן..

זה היה כמה ימים לפני המגן בהיסטוריה ולא זוכרת איך אבל היו לי שירים שלו במחשב וכנראה שמעתי יום אחד על שאפל ופשוט התאהבתי בשיר גרייס. כמובן שאחרי זה הייתי חייבת לשמוע עוד... מיד אחרי המגן [שהלך חרא] רצתי לקנות את גרייס כפיצוי לעצמי ומאז אני מאוהבת.

i D O 1 9 8 9

New member
אממ זה היה לילה , גלגל"צ היה פתוח

משהו אמר ברקע והנה ג'ף באקלי שמבצע כ-קאבר את הללויה של לאונרד כהן. ואני חשבתי לעצמי, מי לעזעזל מעיז לעשות קאבר למלך, ואז התחלתי לשמוע ו -וואלה זה נשמע לא רע. והסוף כבר ידוע :)

הכי במקרה

בשיעורי מודרני המורה החליטה לגוון ומידי פעם הייתה מביא משהו אחר. פעם אחת היא שמה ג'ף ובסוף השיעור לקחתי ממנה את Garce ומשם הכל הסטוריה...

Incubus Creep

New member
../images/Emo18.gif זהירות, חפירה לפניכם!

אני גם כותבת בפורום אינקיובס, ויום אחד אני רואה שאנשים התחילו לדבר שם על איזה זמר שקוראים לו ג'ף באקלי. לא שמעתי עליו אף פעם אבל נראה שהמון שם אוהבים אותו ובאמת שכתבו עליו דברים מקסימים. חשבתי שהוא איזה זמר מזדקן משנות ה-60, השם פשוט נשמע לי ככה אז
אחרי כמה ימים ניתקלתי בכתבה עליו בynet אז החלטתי להציץ כי גם ככה רציתי לשמוע אותו בהזדמנות מאז ששמעתי עליו בפורום. קראתי את הכתבה ונכנסתי לקישור של הקאבר להללויה. ממש נידהמתי מהפשטות והיופי שבשירה והנגינה שלו. אחר כך גם שמעתי את גרייס והתאהבתי לגמרי בשיר! חרשתי עליו כל כך הרבה.. אז שמעתי גם את Dream Brother בגירסא של Live In Chicago והתאהבתי לגמרי. זה השיר היחיד שאי פעם ממש גרם לי לבכות.. חוץ מזה שגם הסיפור שעומד מאחורי השיר כל כך עצוב (כל הסיפור עם ג'ף ואבא שלו). בקיצור, אחר כך כבר הייתי מקרה אבוד והחלטתי שאני חייבת לקנות את הדיסק. אבל מה לעשות שאני עצלנית, אז דחיתי את הקניה וחרשתי על שלושת השירים האלה ביוטיוב. אבל אז, יוטיוב החליטו להוריד את dream brother מהאתר בגלל זכויות יוצרים וממש התבאסתי כי לא ידעתי שבכלל אפשר למצוא את זה בדיסק ששוחרר לקנייה. אבל זה מה שגרם לי ללכת ולקנות את הדיסק ממש יום אחר כך. וכשהגעתי לחנות אני אומרת למוכר "סליחה, יש לכם את הדיסק ש" המוכר קוטע אותי: "רגע, אל תגידי לי, Billy Talent נכון?" ואז אמרתי: "לא, ג'ף באקלי" והוא כזה בשוק ממנו ועושה פרצוף ממש מתרשם. ואז הוא מראה לי את גרייס ואומר לי, "יש את גרייס שהוא מושלם ויש עוד כמה אבל אני ממליץ להתחיל מגרייס" הודתי לו והלכתי לקופה. שם המוכרים גם לא כל כך האמינו שאני אוהבת אותו ושאלו אותי "מתנה או שזה לעצמך?" ואמרתי שזה לעצמי. ואז הם התחילו לדבר על איזו הופעת מחווה לג'ף ואיך שאף אחד לא יכול להשתוות לו. וכל פעם כשאני הולכת לחנות דיסקים אני שואלת אם יש דיסקים של ג'ף רק בגלל ההבעות פנים שלהםXD סליחה על החפירה, אבל זה כיף לחפור בקשר לג'ף

LimiMimi

New member
סיפור מהתחת. ../images/Emo6.gif

חצי שנה בערך הסתובבתי עם הידיעה שהסולן של סמאשינג פמקפינס זה ג'ף באקלי ושהוא התאבד. אין לי שמץ של מושג איך הגעתי לזה, מאיפה ולמה. אבל היה לי איזה שיר של הסולן (המקורי) ואצלי היה רשום ג'ף באקלי. ואז התלהבתי מאותו השיר, והורדתי אחרים וקלטתי שזה בנאדם אחר לגמרי. רק אחרי שבאמת פשפשתי וגיליתי עליו דברים ראיתי שמדובר באדם אחר לגמרי, אפילו די חתיך.
ביום הראשון שגיליתי איך מורידים מאימיול (ששש...) הורדתי את סקצ'ס.. והקשבתי לו בערך כל החופש הגדול של שנה שעברה. לפני חצי שנה בערך התחלתי לשמוע את גרייס, כל הזמן רציתי לקנות את הדיסק ובסוף הוא הגיע לידיים שלי לפני חודש בערך, כשהחלטתי שהגיע הזמן. במשמרות בבלוקבסטר (?) אני טוחנת את הדיוידי שלו. בתקופה האחרונה בעיקר התמכרתי, זה די מצחיק. אבל כמו שאמרתי כבר, אין די בגמילה...
מתחיל להמאס.

Leather

New member
ומי לימד אותך איך מורידים אלבומים שלמים משם?

(כן, אני יודעת שלא אני. מותר לי לקחת קרדיט אפילו על זה)

LimiMimi

New member
../images/Emo6.gif

כןכן, הבנאדם עם הכי הרבה דיסקים שראיתי בחיים לימד אותי איך להוריד דיסקים. יפה.

למעלה