../images/Emo18.gif זהירות, חפירה לפניכם!
אני גם כותבת בפורום אינקיובס, ויום אחד אני רואה שאנשים התחילו לדבר שם על איזה זמר שקוראים לו ג'ף באקלי. לא שמעתי עליו אף פעם אבל נראה שהמון שם אוהבים אותו ובאמת שכתבו עליו דברים מקסימים. חשבתי שהוא איזה זמר מזדקן משנות ה-60, השם פשוט נשמע לי ככה אז
אחרי כמה ימים ניתקלתי בכתבה עליו בynet אז החלטתי להציץ כי גם ככה רציתי לשמוע אותו בהזדמנות מאז ששמעתי עליו בפורום. קראתי את הכתבה ונכנסתי לקישור של הקאבר להללויה. ממש נידהמתי מהפשטות והיופי שבשירה והנגינה שלו. אחר כך גם שמעתי את גרייס והתאהבתי לגמרי בשיר! חרשתי עליו כל כך הרבה.. אז שמעתי גם את Dream Brother בגירסא של Live In Chicago והתאהבתי לגמרי. זה השיר היחיד שאי פעם ממש גרם לי לבכות.. חוץ מזה שגם הסיפור שעומד מאחורי השיר כל כך עצוב (כל הסיפור עם ג'ף ואבא שלו). בקיצור, אחר כך כבר הייתי מקרה אבוד והחלטתי שאני חייבת לקנות את הדיסק. אבל מה לעשות שאני עצלנית, אז דחיתי את הקניה וחרשתי על שלושת השירים האלה ביוטיוב. אבל אז, יוטיוב החליטו להוריד את dream brother מהאתר בגלל זכויות יוצרים וממש התבאסתי כי לא ידעתי שבכלל אפשר למצוא את זה בדיסק ששוחרר לקנייה. אבל זה מה שגרם לי ללכת ולקנות את הדיסק ממש יום אחר כך. וכשהגעתי לחנות אני אומרת למוכר "סליחה, יש לכם את הדיסק ש" המוכר קוטע אותי: "רגע, אל תגידי לי, Billy Talent נכון?" ואז אמרתי: "לא, ג'ף באקלי" והוא כזה בשוק ממנו ועושה פרצוף ממש מתרשם. ואז הוא מראה לי את גרייס ואומר לי, "יש את גרייס שהוא מושלם ויש עוד כמה אבל אני ממליץ להתחיל מגרייס" הודתי לו והלכתי לקופה. שם המוכרים גם לא כל כך האמינו שאני אוהבת אותו ושאלו אותי "מתנה או שזה לעצמך?" ואמרתי שזה לעצמי. ואז הם התחילו לדבר על איזו הופעת מחווה לג'ף ואיך שאף אחד לא יכול להשתוות לו. וכל פעם כשאני הולכת לחנות דיסקים אני שואלת אם יש דיסקים של ג'ף רק בגלל ההבעות פנים שלהםXD סליחה על החפירה, אבל זה כיף לחפור בקשר לג'ף