הנה דיון פתיחה

Ellabll

New member
לפני איזה 4 שנים

שמעתי כל מיני דיבורים על בחור בשם גף באקלי ועל גרייס, קניתי וזהו. ומג'ף הגעתי לטים, שהיום אני אוהבת אפילו יותר.

I Can Fly

New member
האמת שזה סיפור קצת מוזר..

חברה שלי המליצה לי על גרייס, ובגלל שאני יודעת שיש לה טעם מצויין המוזיקה- אז קניתי אותו. הקטע המוזר הוא שכששמעתי אותו, אז לא הכי התלהבתי [לכו תבינו], שמעתי פעם אחת ודחפתי אותו לארון. אחרי שנה בערך, פתאום נזכרתי בו, ושוב הקשבתי לאלבום והפעם התאהבתי מיידית, חרשתי עליו בצורה שלא תאמן ואז המשכתי לסקצ'ס וכו'..

bleeding guitar

New member
אני חייבת לענות על זה ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

*למרות שלא ממש אשאר חלק הפורום* בזכות kettercat (
) שכותבת כאן!!! שמעתי עליו כ"כ הרבה (מן הסתם בעיקר ממנה) שיום אחד שהייתי בחנות דיסקים (באילת, דיסק סנטר) ראיתי את הדיסק שלו ופשוט החלטתי לקנות!!! זה היה הדיסק של grace באריזה משולבת עם דיסק בהופעה חיה. אהבתי את מה ששמעתי (וקניתי בלי לשמוע לפני זה אף שיר) אבל גם לא ממש שמעתי את הדיסק שוב אחרי... אולי בהזדמנות ונעה מזל טוב על הפורום
שבת שלום

Kettercat

New member
אההה, אהובתי ../images/Emo99.gif

הכבוד כולו שלי
ויאללה, לשמוע שוב. ושוב. ושוב. ושוב.

Amit Enchanted

New member
חדש, בערך :)

[אני מכיר רק את האלבום grace, ככה שלא יודע עד כמה אני נחשב למישהו שמכיר את המוזיקה שלו] היה ספיישל שלו בגלגל"צ לפני המוווון זמן, ב-2 בלילה ככה. לא הקשבתי כלכך, לא עניין אותי יותר מדי.. ואז שמעתי את הביצוע שלו להללויה, הורדתי, נדלקתי. בספייס של המוזיקה שלו שמעתי קצת משירים אחרים אבל רק בקטנה, ואז קניתי את האלבום, ואני לא מפסיק לחרוש עליו. שירים אהובים- so real, grace, ואחד האהובים עליי מכל השירים בעולם - lover, you should've come over.

Incubus Creep

New member
ברוך הבא:)

וגרייס ועוד איך נחשב, בעיקר בגלל שזה דיסק האולפן הרשמי היחיד שג'ף הוציא ולהרבה פה יש רק אותו
lover, you should've come over
ואגב כל שבת ב-2 בלילה יש את הקאבר של הללויה בגלגל"צ

MogaY

New member
../images/Emo45.gif זו מסורת בגלגל"צ

כבר כבר שנים אני חושבת.

שלי קצת משעמם.. חח

זה היה בתקופה שלפני שאינקובוס הגיעו לארץ (אני יודעת שזה פורום של ג'ף באקלי.. לא התבלבלתי
) אז חרשתי עליהם ביו טיוב ושמעתי כל מיני אנשים שעשו קאברים לשירים שלהם.. אחד מהאנשים שר ממש טוב, אז החלטתי לשמוע עוד קאברים שלו כשבמקרה אחד מהם היה של גרייס.. ממש ממש ממש אהבתי, אבל ממש!! התחלתי להתלהב שסוף סוף אני מוצאת שיר לא כל כך מוכר בכוחות עצמי (כי יש לי אח שמכיר כמעט כל אמן שקיים בעולם- ועל ג'ף הוא לא שמע, ע-ל-ב-ו-ן-!) חיפשתי ביו טיוב עוד שירים של ג'ף באקלי, מצאתי את so real וכמובן שהתאהבתי, ואז, אחרי כל היו טיוב התחלתי לחפש בגוגל על ג'ף... גיליתי שהוא מת והייתי על סף דמעות שכזה כישרון הלך סתם ככה.. לבסוף הורדתי את גרייס, קניתי את הדיוידי של שיקאגו ואת live a L'olympia ומאז ג'ף באקלי הוא האמן האהוב עלי ושאני הכי מתגאה בעובדה שאני מכירה אותו... וזהו... סורי על החפירה המעמיקה

Guybrush Marley

New member
האמת../images/Emo118.gif

נועה כפתה עלי. טוב, כל מי שבסביבה של נועה חייב להכיר את ג'ף, כי חצי מהמוזיקאים שהיא מדברת עליהם (והיא מכירה המון. היא אנציקלופדיה בכל מה שקשור למוזיקה) זה ג'ף. אבל אני לא מתחרט, חס וחלילה. להפך! תודה, נועה
אגב, lollapalooza , אהבתי את הציטוט בשורה האחרונה בחתימה שלך. גם אצלי בשכבה יש אחת כזאת.

STU XD

New member
חחחחחחח

אבל אתה לא יכול לצפות ממנה ליותר מדי ^^

Kettercat

New member
והנה הסיפור שלי...

זה היה לפני כמה שנים (5? 6?). כבר יצא לי לשמוע את השם "ג'ף באקלי" פה ושם, בעיקר לקרוא עליו באינטרנט ולראות כל כך הרבה התלהבות סביבו... תהיתי במה מדובר אבל לא עשיתי עם זה יותר מדי. עד שיום אחד נכנסתי לפורום כלשהו ומישהי פרסמה את המילים של Last Goodbye... קראתי ובכיתי. פשוט ככה. הורדתי את האלבום Grace במלואו ישר מכיוון שידעתי שאני יוצאת למסע לפולין כמה ימים אחר-כך, ורציתי שיהיה לי "סאונדטראק" לשם, ויחד עם זה הזמנתי את האלבום מהאינטרנט, שיהיה לי כשאני אחזור הביתה. ומאז... כמו שאומרים, דרכינו מעולם לא נפרדו

Kettercat

New member
../images/Emo2.gif זה כבר הופך להיות מנהג

בכל פעם אני פוגשת אותך פה בפורום אחר
מה המצבבבבבבבבבבב?

hitchhiker218

New member
אוקי אצלי זה מעפן! חח

חבר של אחותי הגדולה השמיע לה את גרייס(הדיסק) והיא התלהבה... ואז הוא אמר לה לקנות את סו ריל.... אז היא קנתה... ואני שמעתי

למעלה