הנה הוא עלה - שרשור עמוד הבית החדש!

טל לוין

New member
הנה הוא עלה - שרשור עמוד הבית החדש!

כנסו לבלוג הבית- קראו על כל השינויים אני כאן - לשאלות, תהיות ולשאר ירקות.

כבר נתקל בבעיות../images/Emo10.gif

כשאני לוחץ על "המדוברים" אז הכל ניהיה שקוף, והשעון מסתובב ונעצר וזהו. נתקע.

טל לוין

New member
זה כנראה משהו זמני יקירי

אני לא רואה שם תקלה, ייתכן ויש עומס זמני על המערכת.

skaramoosh

New member
כרגיל, פיירפוקס

אבל יש עכשיו הרבה יותר בלוגים בעמוד הראשי, מעולה

suki da yo

New member
לא, אתם סתם עושים חיים קשים לגולשי FF ../images/Emo3.gif

נו, הבטיחו שהעמודים החדשים יהיו תואמי FF

אם כבר...

אתם אלו שעושים לנו את החיים קשים. אני לדוגמא משתמש פיירפוקס אדוק, אדוק עד לרמה שהסרתי לחלוטין את האקספלורר מהמחשב שלי. אם לא תהיה לי אפשרות לגלוש באתר שלכם היות שהוא לא תומך בדפדפן שלי... אני לא. כזה פשוט.

כשבונים אתר

בונים אותו קודם כל לפיירפוקס. ככה מבטיחים מינמיום בעיות ולבעיות עם אקספלורר פותרים עם פיקסים ממש לא בעייתיים. אתם פשוט לא עובדים נכון.

suki da yo

New member
מזל טוב!

אז ככה:
קודם כל, אני לא מאמינה שככה הורדתם את העדכונים שלי! את כל העדכונים על הבלוגים שלי הייתי מקבלת דרך הקוביה של הבלוגים שלי בעמוד הבלוגיה, והיה לי מאוד נוח שישאר ככה. אני מבינה שאני אמורה לעשות את זה דרך עמוד הבית החדש, אבל עמוד הבית החדש עדיין לא קיים, אז מישהו היה צריך לחשוב על איזה שלב מעבר, לא?
הכל תקוע לגמרי. אני מנסה ללחוץ על :החדשים" ונאדה. כלום לא קורה. אני מנסה ללחוץ על קטגוריה, ועדיין נאדה. נכנסתי גם באקספלורר ושם זה עובד בסדר, אבל עדיין איטי...
האם יש דרך לקבוע ברירת מחדל אישית? למשל שיציג לי תמיד את החדשים ולא את הנצפים?
אני מבינה שהחלק האמצעי הוא התחליף ל"עדכונים אחרונים", אבל : 1. שתהיה לזה כותרת, אחרת לא מבינים מה זה אמור להיות, וזה נראה המשך של הקוביה העליונה (כשיש חוסם פרסומות. כשאין חוסם פרסומות זה נראה מופרד בגלל הפרסומת, אבל לא מבינים מה זה אמור להיות) 2. אם לא לחצתי על כלום, זה מציג לי עדכונים של קטגורית ברירת מחדל או את של כולם? האם יש דרך לבחור שזה יראה לי את העדכונים בכלל ולא בקטגוריה מסויימת? או להפך? 3. משהו טוב- אני אוהבת את הרעיון שמראים את התמונה של כל בלוג ואת השורה הראשונה של הרשומה. הייתי מקטינה את התמונה, כי זה נראה נורא מקושקש ככה, בעיקר כשהפרסומות עובדות 4. כשאני לוחצת על הקטגוריה זה מעביר אותי לעמוד של הקטגוריה, אבל הוא לא מיושר (התוכן באמצע מתחיל רק מתחת לסרגל הימני) 5. חבל שלא מופיעה השעה שבה הפוסט פורסם. זה משהו שהייתי מסתכלת עליו. זה למשל משהו שאפשר להוסיף במקום שיפתנה אם התמונה תהיה קצת קטנה יותר. 6. זה בכלל לא באמת העדכונים האחרונים. מופיעים פוסטים שפורסמו מוקדם בבוקר היום. פוסט שלי שפורסם היום בשתיים וחצי בערך לא מופיע בשום מקום.
אולי אני מדמיינת, אבל זכור לי שהיתה הסכמה שעמוד הקטגוריות לא מאוד יעיל... אז למה הוא מקבל מקום כל כך גדול? ובכלל, מה התועלת בו?
אומרים שירה! אני יודעת שזה יהיה בעמוד הבית החדש, אבל, נו הוא לא קיים עדיין, והקוביה הזו ממש היתה מוצלחת.
כבר בניתם דף חדש, לא יכולתם לוודא שהוא יהיה מיושר? (מלמטה, שהסרגל בצד ימין לא יבלוט מתחת לתוכן של צד שמאל) אולי להוסיף עוד מקום לעדכונים אחרונים או משהו כזה כדי שיהיה ישר? (לא עוד פרסומות, כן?)
אם כבר דיברנו על פרסומות... המצב מחריד. באמת, פתחתי באקספלורר במיוחד כדי לראות מה הולך ואני חייבת להגיד שפשוט אי אפשר לקרוא את התוכן מרוב שיש צבעונים וזזים בעיניים. ברור שצריכות להיות פרסומות, אתר כלכלי, וכו', אבל קצת מוגזם. נורא צפוף..
הקטגוריה אומרת "כל הבלוגים" אבל מוצגים פוסטים. כמו כן, אם למשל תבחרו את הנצפים של החודש האחרון, תקבלו 4 של צפניה ומועצת השבט. אולי לקבוע בלוגריתם שלא יוצג יותר מפוסט אחד לכל בלוגר?
ובאותו נושא, היה נחמד אם היה אפשר לראות גם באמת את "כל הבלוגים" עם הבלוגים הפופולארים בתפוז, ולאו דוקא פוסטים ספציפיים
הכל כל כך איטי! בפיירפוקס במידה מחרידה, באקספלורר קצת פחות אבל עדיין לא מאפשר גלישה.
אמרתם שלא יהיה יותר סערת הטוקבקים, כי זה ברור שזה לא באמת אינדיקציה, אבל הנה, לא רק שסערת הטוקבקים כאן, היא חשובה מתמיד.
אני לא יודעת מה היו השיקולים להעלות את עמוד הבלוגיה לפני עמוד הבית, אבל אם כמה החשיפה האפשרית בעמוד הבלוגיה ירדה כל כך (ואני לא דואגת לעצמי, את הרי יודעת שהקידום שלי הכי פחות מעניין אותי..) מן הראוי היה לעשות את זה במקביל לעליה הכמות הקידומים האפשריים בעמוד הראשי, ולא להשאיר את הבלוגיה נטולת קידומים, באופן יחסי. פייר, אני לא אוהבת. אבל יש מצב סביר שזה בגלל שקשה לי עם השינויים. בעיקרון, מה שהכי מפריע לי (חוץ מהאיטיות הנוראית) זה שאין לי את העדכונים שלי בעמוד הבלוגיה, אבל בעיקרון, אני חושבת שעכשיו אני אכנס לעמוד הבלוגיה הרבה פחות, כי אין בו הרבה דברים שאהבתי, ומי יודע מתי הם יכנסו לעמוד הבית החדש. ו.... אני אחשוב על השאר.

suki da yo

New member
כבר יש לי עוד משהו...

מתחת לשורת החיפוש יש את הסרגל הזה: מודעות Google בלוג TV משחקים החיים תוכנות שירי מה זה הדברים האלה? ומה עם הסרגל שיכולתי להגיע ממנו לפורומים, לקומונות וכו'?

מה? החלק האמצעי זה עידכונים אחרונים?

חשבתי שעידכונים אחרונים זה מה שרואים אם לוחצים על "החדשים"

suki da yo

New member
אה, הבנתי.

זו קוביה אחת, שמופרדת באמצע בפרסומת. אני לא יודעת של מי היה הרעיון הזה, אבל הוא פשוט רעיון לא טוב (ותעריכי את בחירת המילים העדינה שלי). שיזיזזו את הפרסומת כך שתפריד בין זה לבין החלק של הקטגוריות כך שזה יראה הגיוני. וחבל, עכשיו אין בכלל חשיפה לבלוגים חדשים. זה דוקא היה אחד הדברים הבודדים שהייתי קוראת באופן רנדומלי בבלוגיה.

למעלה