הנה הוא עלה - שרשור עמוד הבית החדש!

suki da yo

New member
נכון יש קוביה עליונה ואמצעית?

אז הן בעצם קוביה אחת, והפרסומת באמצע היא כדי להטעות את האויב.

התכוונתי שאני לא מסכים עם הרעיון של סוקי

שמציעה לעשות שלא תפורסם שם יותר מרשומה אחת לכל בלוגר.

טל לוין

New member
יושבו הבלוגים שלי

*הכל תקוע - תני לזה קצת זמן. כמו כל תינוק, לוקח לו כמה דקות עד שהוא מתחיל לצרוך. *העדכונים שלי כאמור יוחזרו. *לעת עתה הדף יפתח עם 'הנצפים' בפרונט. לאחר שיעלה עמוד הבית החדש נבדוק האם צריך או כדאי לשנות את זה. מן הסתם הדעות חלוקות גם בקרב הגולשים. *הקטגוריות - דווקא מקל על החיפוש, ועל כניסה לתחומי עניין של כל אחד בבלוג. בסופו של דבר, יהיה מהלך שיהפוך אותן לאפילו יעילות יותר. כרגע אני לא יכולה לפרט. *עמוד הבלוגיה עלה לפני פשוט מפני שמדובר במערכת מורכבת שכדאי להעלות אותה בכמה שלבים. אני בטוחה שכולנו נתאפק. לשאר שאלותייך - נבדוק, נדבר....

דיאנה1

New member
שמחה לשמוע ומקווה שזה יקרה בקרוב

לא אהבתי בכלל את העמוד הראשי החדש, אבל מה שהכי חסר לי זה לראות את העידכונים בכל הבלוגים שלי. הרבה יותר נוח מאשר להרשם לעידכונים במייל או במסר, ואני מקווה שלא אצטרך להתחיל לעשות זאת מעכשיו.

קחי קישור

http://tapuz.co.il/blog/my_blogs.asp תשמרי אותו במועדפים - אלה העידכונים שלך

דנטל

New member
לגבי יעילות הקטגוריות

עכשיו כשזה בולט אולי זה יהפוך ליעיל. לפחות על פי הסטטיסטיקות אצלי בבלוג זה הפך לאחושילינג יעיל.

עוד הצעה

אם לוחצים על אחת הקטגוריות מגיעים לעמוד שמעוצב כמו עמוד הבלוגיה הקודם. זה לא מתאים מבחינת השפה העיצובית.

siv30

New member
שיהיה במזל טוב

2 הערות:
היכן הקישור לעידכוני RSS שלי?
היכן הלינק לאלבומים שלי? אני עובדת המון עם האלבומים וגישה לשם מאוד חיונית.

טל לוין

New member
קישורים

בתחתית העמוד למטה - תוכלי למצוא לינק קטן שנקרא RSS וימינה ממנו - קישור שנקרא 'תמונות' לאלבומים.

מה שהיה הוא שיהיה

ואין חדש תחת השמש. גם לפה אני מצטט את המשפט הזה, מהסיבה הפשוטה - אלו שבלאו הכי היו הנקראים ביותר, הם אלו שיזכו לחשיפה הגדולה יותר. ככה יוצא שכל הבלוגים שהם לא הכי חדשים (ומופיעים תחת הטאב של בלוגים חדשים) ולא כאלו שיש להם מאות אם לא אלפי כניסות ביום לא יקבלו חשיפה. על עניין הטקבוק אפילו אין מה לדבר. האם זה ראוי ששלוש רשומות מאותו הבלוג יופיעו בעמוד הראשון של הבלוגיה?

טל לוין

New member
הטענות תמיד היו

שהעורכים לא רואים מספיק בלוגים חדשים, בלוגים פחות נצפים וכן הלאה. התחושה הכללית הייתה, ואני מדברת איתך כמי שמרכזת בכל יום כמו די דרמטית של תלונות על קידומים - שהגולשים לא סומכים את ידיהם על העורכים כאן. תמיד היו כאלה שהרגישו מופלים, שיש נגדם קונספירציה ומה שלא תרצה. לכן החלטנו לשלב - עמוד הבלוגיה יאפשר בעצם לגולשים לתת את הטון לגבי הקידומים. ובד בבד ייתן עדכונים חדשים. עמוד הבית הראשי יהיה עבור קידומי תוכן של העורכים, ויפרש על מס' רב של קטגוריות.

למעלה