הנה הוא עלה - שרשור עמוד הבית החדש!

ר ש פ י ם

New member
ועוד משהו...

בשביל מה המדוברים ביותר??? זה לא סערת הטוקבקים והמלובבים במילים אחרות?! מיותר לחלוטין! בכל מקרה שיהיה בהצלחה.

טל לוין

New member
אין סערת הטוקבקים יותר

במקום זה יש את המדוברים. וזה גם לא הלבלובים. לצורך מציאת בלוגים מומלצים תהיה שיטה חדשה שתעלה עוד כמה ימים. קצת אורך רוח.

glitter8

New member
תודה, ממי,

הסתדרתי, כתבתי, פירסמתי, עכשיו אני רגועה
שבוע טוב ותתחדשו על הדף החדש, מקווה להתרגל במהרה!

מחריד!מחריד!ומעצבן ברמות היסטריות!!!!

אני לא מצליחה להיכנס לכתוב רשומה חדשה. לא רואה את תפוז אישי שלי, את רשימת העדכונים בבלוגים שאני אוהבת לקרוא. התבלבלו לי העיניים ונהייה לי כאב ראש. כדאי מאוד שתפוז יחזיר את העמוד הקודם אחרת לפחות 3 בלוגיסטים פה לא כולל אותי הולכים (הפחות נחשבת עם מספר הקוראים שלי) עוזבים.

כי

העצבים שלי בכזאת רמה שרק פתיחת הודעה חדשה תכיל 20% מהם שזה הכי הרבה שנצליח יותר מעניין למה לא לענות על השאלות למה אני לא יכולה לכתוב פוסט? איפה רשימת התפוז אישי שלי עם עדכוני הבלוגים הנבחרים שלי? למה נהייה לי כאב ראש כשאני נכנסת לעמוד הזה? ולמה, כל מי שהוא טיפה יותר מחנפן עלוב אומר לכם שהוא ממש לא מרוצה ואתם ממשיכים לא לספק הסברים/תשובות/פתרונות/שינוי למצב??

suki da yo

New member
אז ככה

דבר ראשון, אני לא עובדת תפוז, אלא גולשת, כך שאל תפני אלי את הטענון. שנית, אם את רוצה לפרוק זעם, לכי לשיעור קיקבוקסינג, לא לפורומים. ושלישית, יש פה שרשור שלם שרובו טענות. את חושבת שתפוז יתעלמו? או שאולי הגיוני יותר שזה לוקח יותר מ-20 דקות לשנות את מה שהעלנו כאן? בכל מקרה, גם ביקורת אפשר להעביר בצורה מנומסת.

לא זכור לי שפניתי ל"סוקי"

פרסמתי את דעתי בפורום הבלוגיה. את בחרת לענות בשאלה ועניתי לך תשובה. חבל שקודם מעלים בעיות ואז מנסים לתקן תיקונים. וסתם ככה, אם יש לך בכל זאת בתור מנהלת פורום טיפה יותר מגע עם "האנשים ההם", אז אולי יעניין אותם לדעת שאני בשיחה ערה מאוד במסנג'ר עם מספר בלוגיסטים שבניגוד אלי יש להם מעל 200 כניסות ביום, מפורסמים כל שני וחמישי בראשי (אחת מהם פורסמה היום שם) וכולם מחר מתחילים לחפש "בית" אחר. כשעושים שינוי אז א. מיידעים מראש ב. לא מעלים את השינוי עם בגים בלי שהודיעו מראש ונותנים לכולם "להיתקע" מול עובדה מוגמרת שפועלת ברמה ז'. צר לי אם ההודעות שלי לא מספיק "מנומסות" אבל אולי אם תעשי ביקורים קצרצרים בבלוג של חברתך טלי או דבורית, תכנסי לפורום השכן של הבעיות הטכניות ובכלל, תרחרחי אצל בלוגיסטיות שאת מגיבה להם באופן קבועה כפי שראיתי, תראי שאנשים מאוד לא נימוסיים היום. אלא ממורמרים וכועסים. ובצדק

suki da yo

New member
בהודעה שהגבת אלי

בהחלט פנית אלי. כמו שיכולת לראות אם הייתי רואה את ההודעה שלי בשרשור, גם אני ממש ממש לא מרוצה מהשינוי שנעשה ואני חושבת שהוא שוחרר בוסרי רק בשביל לסמן וי על מוצר לא מוגמר שלא שווה את המאמץ שהושקע בו, אבל אני מסוגלת להגיד את דעתי בצורה מנומסת, גם אם אני כועסת לפחות כמוך, כי ואללה, אני נותנת שעות פה בבלוגיה ועצוב לי לראות מה נהיה ממנה. ועם כל הכבוד, גם אם את, וכל בלוגר אחר פה בתפוז, תחליטו להביע את דעתכם באופן בוטה ולא מכובד, אני לא רואה סיבה לעשות את זה. אפשר לכעוס. לא חובה לעשות את זה בגועליות.

מה אני אגיד לך סוקי

שרשרתי את הודעתי לטל לוין נדמה לי ששמה, את פנית אלי ומכאן התחילה איזו התכתבות שעברה לדרך בה התבטאתי. נראה לי שקצת עשית סלט אבל זה לא ממש רלוונטי. אני לא יודעת מה תפקידך, אני כן רואה שאת אחת ממנהלות הפורום הזה ואני גם רואה אותך מגיבה בהרבה בלוגים. אז בואי נגיד שאת אחת משלנו עם אפשרות לשלוח יד קצת יותר גבוה ולהשמיע את קולנו - למרות שסידרו את עניין ניהול הבלוג וניתן לכתוב ושלמור רשומות, תפוז אישי עדיין מת. גם בעמוד הראשי של תפוז. ולהרבה אנשים שפירסמו רשומות לא מגיעים הקוראים שלהם פשוט כי הם לא יודעים שהם פרסמו רשומה. בקיצור, היום השני לשינוי התחיל ועדיין מתקשה לראות את החיוב בשינוי פה. ועוד משהו - חבל שבמקום שפוסטים חדשים שפורסמו יופיעו ישר עם עליית הדף של הבלוגיה עולים הנצפים ביותר שכבר כנראה זכו לחשיפה.

למעלה