הנה... הנה... הנה...

r66

New member
פיקולו../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

לא לבזבז את המילים. זוכרת???? שירה בציבור?!
איך שאני מחכה. הולכת להדפיס לנו מילים

pickit

New member
../images/Emo12.gif

את פה
רנההההההההההההההההההההה
עטור מצחך זהב שחור אינני זוכר אם כתבו כך בשיר מצחך מתחרז עם עיניים ואור אינני זוכר אם כתבו כך בשיר אך למי שתיהי חייו מלאי שיר
ג'רג'ר
שנים חשבתי שהסיומת היא: חייב להישיר

r66

New member
פיקה - את מקסימה../images/Emo23.gif ואני....

לעולם לא אזכור בכזו ספונטאניות מילים של שירים. אני מתה על השירים של המפרדינג אינגלברג, אבל הילדים איבדו לי את הקלטת

pickit

New member
אומרים שהיה פה שמח לפני שנולדתי

והכל היה פשוט נפלא עד שהגעתי שומר עברי על סוס לבן בלילה שחור על שפת ים כנרת טרומפלדור הי גיבור ת"א הקטנה חולות אדומים ביאליק אחד שני עצי שיקמים - אנשים יפה מלאים חלומות אני באנו ארצה לבנות ולהבנות כי לנו לנו לנו ארץ זאת
כשהייתי קטנה אבא שמע כל הזמן את השירים האלו
גדלתי עליהם אז זוכרת(בד"כ)
ויש לטום ג'ונס את אותו הסגנון
תפתיעי אותם עם דלילה

sjarjar

New member
היום השקמים נעלמו ואינם

רק שלט את שמם עוד מזכיר כמה צפורים וספסל מיותם ניצב בליבה של העיר ומושך הוא אליו כשהערב יורד ונושרים מעליו העלים זקן ערירי או הלך בודד או זוג צעירים אוהבים

pickit

New member
מקצף גל ועננה

בניתי עיר לי לבנה כמותם קוצפה כמותם שוטפה כמותם יפה עם בוקר צח חלון נפקח ואת ילדה צופה בו כך כמו יונה הנכונה למעופה כי בא השחר והאור וכל עירי תצא לסחור ועמוסה היא במשא - לעיפה הנה עירי גדולה כאור - ואת ג'רג'ר (
) אבק אפור ג'רג'ר אבק שנדבק לצעיפה (ונצלת מחורשת האקליפטוס
)

sjarjar

New member
עוד יש מפרש לבן באופק

מול ענן שחור כבד כל שנבקש לו יהי

pickit

New member
ספרי, איילת אהבים

על מה כיסת ראשך צעיף סגול על מה ריסייך עצובים וצווארך שחוח כגבעול

sjarjar

New member
הבוקר יבוא הבוקר יבוא

אנחנו לא נישן את כל הלילה לפניו נשב ליד הכביש על שפת התעלה נרכב על משאית ברוח הלילית נראה את הגבעות מתעוררות באור סגול ביתך יהיה צוחק וקיץ בחלון כשאנחנו נצא ביחד

pickit

New member
יום רגיל עם אור רגיל פשוטים כפת של

לחם! יום נשוק בסאון-השוק וג--עש - המדרכת יום גבו-ה ונישא עד ג-גות חבלי כביסה ומחוספס כאספלט ש-בכבי-שים אך מוזר איך יום כזה מתפעם לו, בחזה ומתנוצץ בעיני האנשים

sjarjar

New member
הלכתי לחברת חשמל לשלם חשבון

וחיכיתי עם כל הקהל די בדיכאון כולם שעות חיכו רק דבר אחד ביקשו: אור

pickit

New member
תראה דודינקה

אתה נכנס למסיבה אתה יושב על התופים אתה לוקח את התוף בונגו אתה לוקח את הטימפן אתה מכבה את האור ואתה מביא להם בולרו קטן בקצב ה: טם צו'קה טוקה טוקה טם אתה נתת להם את שלהם תזכור דודינקה טם צ'וקה טוקה טוקה קה טם צ'וקה טוקה טוקה טוקה קה (או משהו כזה אתה יודע...
)

sjarjar

New member
אבטיחים הרי ראיתם בצידי דרכים

עכשיו אתם יודעים מי מצייר את הפסים תודו שככה לא היה בכלל נראה פלפל לולא זה ידידנו הזעיר גם בו טיפל

bali

New member
מנהל
אבטיח אבטיח ../images/Emo176.gif ../images/Emo79.gif

לא על עץ ולא על שיח, על הארץ הוא גדל, גם בשמש גם בצֶל.

pickit

New member
המגדים אשר בטנא

אין יפים מאלה וימים אשר כאלה הם כולם בזמר הזה

sjarjar

New member
בפרדס ליד השוקת צל ערביים וירוקת

וציפור שותה אשכולית תלויה עדיין בין החורך והקיץ ואני כמותה

pickit

New member
בבוקר לח בשנת תרל"ח עת בציר הענבים

יצאו מיפו על סוסים... חמשת הרוכבים שטמפפר בא וגוטמן בא וזרח ברנט ויואל מוישה סלומון עם חרב באבנט

r66

New member
פיקה - מצרפת אתר

של מילים של שירים עבריים. אחרי שתסיימו את שיעור הזמרה שלכם, תראי מה כדאי לבחור. אני אדאג להגברה ונעשה לנו קריוקי

sjarjar

New member
את לא אתי, אני כאן לבד

כשאת לא אתי, אין טעם כמעט אני אש בלי אור, שדרה בלי כוכב כוכב בליל כפור, בלי זוג מאוהב אל האי שם, אובדות הדרכים סירה ללא ים, שדה בלי פרחים העצב תמידי, העצב חתום אם אינך לצדי אז אני לא כלום

pickit

New member
זה מכבר

אין איש מחכה לי שם ואם אין ים - הרי גם אין ספינה הדרך קצרה, החוג צומצם ובכן מה? עוד שבוע (לה לה לה לה לה ) עוד חודש... עוד שנה...? אחרי מותי עוד יהיה מישהו בעולם מישהו יאהב מישהו, מישהו ישנא הדרך קצרה החשבון לא הושלם ובכן מה? עוד שבוע (טאללללה) עוד חודש / עוד שנה (שיר מקסים אבל מילים דכאוניות
)

למעלה