הנה... הנה... הנה...

sjarjar

New member
באת אלי את עיני לפקוח

וגופך לי מבט וחלון וראי באת כלילה הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים

bali

New member
מנהל
הלילה הזה.... שום סימן הוא לא נותן

הוא מעוור ומסנוור את התנועה בשלל גחליליות ומספר מעשיות... והוא חושב שילדים מאמינים לזה, מן לילה שכזה - כזה....

pickit

New member
באלי! שיר מקסים!

אבל הוא פסול
שמתי אותו כבר פעמיים
מעל הצמרות עדי----ם העננים כשהירח אל הגן מניד ראשו - נותן סימן אפשר לשבת שם בפינה. אותו ספסל. קלט את כל. כמות הטל. והתרטב תיקח מגבת... אומר הלילה ושותק (מקסים מקסים מקסים מקסים
)

יניבניב

New member
איפה? איפה את אהובה?

למה? על מה את מתנכרת? את וודאי כבר לא זוכרת צליל נשימה עם לייל העצב בידייך ולהט שפתותייך שנצמדו בכח ולא נתנו מנוח זאת לא אוכל לשכוח לשכוח אהובה איפה הם הימים שלא ישובו עוד לא הם לא ישובו לא לא

sjarjar

New member
שני ע(א)רות בליל, בליל, בליל

לי רומזים רומזים לי פתאום מה אומרות עינייך, עינייך, עינייך בלי לאמר עד תום, עד תום

pickit

New member
עיני פקוחות מבלי לראות את השמים

מבלי לראות כחול של ים – ירוק של עץ מבלי לשמו--ע מנגינו-ת יפות כמו פעם, מבלי לראו-ת את הדברים כמו שהם

sjarjar

New member
יש ערימה של חברה על הדשא

אני דברים כאלה מחבב בנים בנות ביחד זה יפה ש- יש אומץ לפעמים להתערבב (אם אני לא טועה זהו השיר העברי בעל מס' הביצועים הגבוה ביותר)

pickit

New member
ו...

שיר מקסים שאין מה לענות עליו
מכירה רק את הביצוע המקורי, מספיק טוב, לא?

pickit

New member
../images/Emo13.gif

כשאני שפוף ורע לי על הלב אני הולך אל ברטה ואצלה יושב אני שותה קפה שחור - מראה לה את היד אומרת לי אתה נחמד <תשים עשיריה בצד
>

sjarjar

New member
כשתגדלי ותהיי לגברת

עם ניסיון שרכשת בחיים היש סיכוי שאותי את זוכרת היו לנו זמנים יפים

pickit

New member
לא נכון ! ! !

אתה לאמאמין מה קרה עכשיו ! ! ! אגדת דשא שהקלדת למעלה = מה שעבר לי עכשיו בראש !! אני בהלם! ואת סיון הקלדתי לך למעלה! אבאל'ה! שנינו שווים - פחות או יותר - רק לך יש עוד טמבל ששנוא לדבר

pickit

New member
כי שירי(../images/Emo70.gif) הוא ...בת קול ברוח

מכתבי השלו--ח מסילת חיי, געגועיי, הד תפי-לותיי עלה ברוח. הנידף, השכוח. הוא האור הרך הנפקח בלילותיי. הוא אתה ה-הול-ך א-לי

bali

New member
מנהל
שירו שיר שיר שיר

נירו ניר ניר ניר גילו גלי גיל גיל עוד יבואו (לא זוכרת ת'מילה)....

sjarjar

New member
אמרת אמרת

אמרת אמרת אנחנו לא נשבור לך את המילה מה שנאמר הוא שנאמר אני לא מתלוננת לא מתגוננת בסך הכול מאוד חשוב לי שנדע מה הנקודה בוא תגיד אתה

pickit

New member
מה שהיה היה

מה שהיה היה קיץ יפה אחד לבד איתך לבד... בקיץ מה שהיה היה מה שהיה היה קיץ יפה אחד לבד איתך לבד בקיץ שוב לחבק חזק ושוב אותו מחנק ושוב אותן שתיקות ו... (אוףףף לא זוכרת
)

sjarjar

New member
כי חורף, צריך ללבוש מעיל כל החורף

וגשם מטפטף על העורף וקר

pickit

New member
הנה בא הקיץ וכולם בים

מתמכרים. מתפנקים. על החול החם. אחד חושב על בית אחד - על עבודה הלוואי שלכולנו תהיה שנה יפה

sjarjar

New member
עם בגד ים יצאתי פעם

אל חוף ביום אביב שמיכה מבד, עיתון ביד ושמש מסביב

יניבניב

New member
רק אל תחזור הביתה כבד ושיכור

אל תתחיל לחתוך, לצעוק, לקרוע ולשבור אל תכה את הילדים על מי אתה גיבור אל תשחית מקום אליו תרצה לחזור ואל תוסיף מילים שלא תרצה לזכור הואיל וזה לא יועיל ממילא נסה גם לוותר על כמה ממרחים מאלה האמן לי האמן לי

למעלה