הנה... הנה... הנה...

beagle

New member
נודניק ../images/Emo3.gif

זה היה... בסוף הקיץ. האויר היה חמים.

sjarjar

New member
ובסוף מעגל בצל שמש בוערת

כיביתי לך בוקר, הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש, דקלמתי לך פרח

pickit

New member
אפילו ענני אוקטובר

הסגולים אל מול שקיעה לא עזרו לה אף לרגע לא עזרו להרגע... לא עזרו ל-הרגע אף כי שוב פרחו בעמקקקקקק שלל חבצל-ות ה-בר אך למרות הכל! למרות הכל! הכל נגמר...

bali

New member
מנהל
ולפעמים החגיגה נגמרת

כיבוי אורות החצוצרה אומרת שלום לכינורות

bali

New member
מנהל
כיייייי כולנו יהודיםםםםםם

וכל כך נחמדים יהודים במאה אחוז גם הצ'חצ'ח וגם הווזווז....

bali

New member
מנהל
פרח שלי הו פרח

למה ליבך כמו קרח באצבעך לגעת ורק לשים טבעת... אז למה לך לצעוק ולמה לכעוס אני רוצה לשבור את הכוססססססססס

יניבניב

New member
בסמטאות צרות מוקף עיניים

הולך בשלוליות של חול ומים ולחש התפילה כמו מסילה שמובילה את מבטו לתוך ליבה והיא כמו רוח על פני ים והיא מלטפת

bali

New member
מנהל
במדינת הגמדים רעש מהומ-ה

הצבא לבוש מדים יוצא למלחמה ובראש הגדוד צועד אצבעוני המפקד הוא חבוש כובע פלדה ובידו סיכה חדה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה...

bali

New member
מנהל
אחרי שספרתי את ה"לה" שיצא מדוייק?!

סתם סתםםםםם

pickit

New member
בלמ"צ ../images/Emo13.gif

אבל די בטוחה שגם במקור היה הטםטאלללםטאלהלהלהלהלם

bali

New member
מנהל
קרבתך וקרבת הים

גזלו את שנתי. נשמץ אפך נשבה מן הים ותחדור, מלוחה, אל ביתי. וגלים בדָכיַם עולים בבִכיַם ממרומי אהבתי. בואי כלה -

beagle

New member
שלח לי שקט ירחי.

שלח לי שקטים בין כוכבים. שלח לי שקט בקופסא מארץ רחוקה. שקט שקט שקט שקט נפשי מיום הולדתי עד יום מותי שקט עד יום מותי

יניבניב

New member
אומרים לנו שיש סקס אחר

טוב שמישהו יודע על זה אם יש סקס אחר הביאוהו לכאן ונדעהו נדבר גלויות יש או אין שכבר אנחנו עייפים מאוד מנשינו הבתולות וכל הזמן מראים לנו בתמונות יש משהו אחר אנחנו מרגישים שזה לא סתם

bali

New member
מנהל
סתם יום של חול

עם בוקר כחול בלי חג ומחול יום בין ימים שווים... (עוד שנייה יכתבו לי "כבר היה!" אז מה!!!
)

למעלה