הנה... הנה... הנה...

bali

New member
מנהל
אני אוהב שוקולד

ועוגות גבינה וארטיק וסוכריות ותות גינה אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח וגם כמה כוכבים

sjarjar

New member
הנה שוב היא מתקרבת

עם שיזוף ועם מגבת היא הולכת אל הים כל יום באחת ורבע עם הגוף ועם הצבע- ועם כל אוצרות הטבע

bali

New member
מנהל
כל יום כל יום אני מאבדת

בחור יפה ברחוב... בחור יפה ברחוב....

sjarjar

New member
אל תעברי לבד ילדה ברחוב

בשער גולש אל תעברי לבד ילדה ברחוב זה משחק באש כל הגברים כולם יביטו בך במבט עורג כל הגברים כולם יביטו בך במבט הורג

bali

New member
מנהל
שוב אנחנו מתגלשים

גולשים על הגלים הנה בא עוד גל גדול זהירות רק לא ליפול מחוף בת ים עד הרצל-י-י-ה זה רק אני והגלשן שלי.

יניבניב

New member
פתאום התחיל הקייץ רגעים למנות

ואז כבר באו המשאיות היא לא באה לנשיקה כמו יותר הבנות גם תור לכרטיסים יכול להיות לא משנה מקום גם זמן לא משנה ילדה קטנה אהבתי בגליל ואני הולך לפגוש אותה לגמרי במקרה אחרי שכבר אשכח אותה כליל

bali

New member
מנהל
אהבתי פעם נערה במשקפיים

שראתה אותי קצת מטושטש ילדה כל כך יפה אבל שנתיים היא לא ראתה אותי ממש...

sjarjar

New member
זה מה שקורה כשאתה לא לבד

זה מה שקורה כשאתה הולך לים זה מה שקורה, זה מה שקורה לך, טמבל

pickit

New member
גרה לבד עם הוריה, קמה כל יום בחמש

קשה לעמוד בפניה בגלל החיוך הכובש
לומדת ספרות ושומעת קלאסי וג'ז מנ"י הכל אני יודע עליה אני צריך לבקש אל תגידו לה שאני אוהב אותה (ואולי היא כבר יודעת, שאני שלהההההה)

יניבניב

New member
לך עליו עלה עליו עכשיו

לך עליו עלה עליו עכשיו מלאכי ציפורים מעליך מלווים את צעדיך מרחוק נדלק אור אל תסטה כדי שיוכל לחזור

bali

New member
מנהל
זה היה מקצת בנאלי

על מרפסת קרנבאלית שפנס שכח עליה להשגיח באורו נפגשו בהיסח דעת הוא דובר והיא שומעת היא פיירטה הוא פיירו... ואולי היא לא פיירטה ואולי, אולי פשוט היא בובה, מריונטה, שמושכים אותה בחוט. אם זה כך או אם אחרת אם אחרת או אם כך היא בכלל לא מכוערת בהחלט נחמדת גברת הוא אומר, ונאנח.....

sjarjar

New member
אסדר לסעודתא

בצפרא דשבתא, ואזמין בה השתא עתיקא קדישא.

יניבניב

New member
על הבוקר היא יוצאת

אל הוואדי ללקט עשבי בר ותאנים היא תביא לילדים מסתורין על השולחן בחצר טלה קטן

bali

New member
מנהל
ישוב טלה אל חיק האם

ישכב בדיר ויירדם והכבשה תישק אותו והיא תקרא אותו בשם...

sjarjar

New member
האם האם האם, אמרו לך פעם

שיש לך שתי עיניים בוערות כלהבה שאם את בי מבט שלך קולעת אני מרגיש כיצד אני נשרף מאהבה

beagle

New member
יש לה עיניים... כמו שני ספלי קפה

תורכי יש לה מותניים כמו של גיטרה איטלקית יש לה שיער כמו כתר יש לה את כל היתר אך מתברר באיחור שיש לה גם בחור...

למעלה