הנה התמונות שהבטחתי לכם:

ranch22

New member
לגבי הסרטונים...

יש לי כמה סרטונים מההופעה(עם השיר החדש) ואת "התקרבתי" אבל לא נראה לי שאפשר לעלות אותם לפורום כך שמי שרוצה שישלח לי מסר אישי ואני אשלח לו אישית... ויותר מאוחר-תמונות מערות הילדים-מה שהיה היום בבוקר!!

ranch22

New member
לגבי הסרטונים...

יש לי כמה סרטונים מההופעה(עם השיר החדש) ואת "התקרבתי" אבל לא נראה לי שאפשר לעלות אותם לפורום כך שמי שרוצה שישלח לי מסר אישי ואני אשלח לו אישית... ויותר מאוחר-תמונות מערות הילדים-מה שהיה היום בבוקר!!

ranch22

New member
כן רק שבד"כ את היחידה שמתעוררת

וגם חירות שהתעוררה עכשיו חח תודה לכם!!! (ולגל מי שרוצה חתימה ניתן לקבל אח"כ,רק אל תערבו את המגבות עם זה...והמבין יבין)

ayaliar

Well-known member
חחחחח אני רואה../images/Emo3.gif בכיף

אני עוד מתאוששת מההצגה שראיתי אתמול וחשבתי שחלמתי שראיתי שאמרת שאת מכורה ל.. ל... פוקימון?!

ranch22

New member
אל תדאגי ליאת!

אני אגן עליך אם תצטרכי עזרה!! והיי בפוקימון יש מסרים חינוכיים(בפרקים שראיתי לפחות)

צודקת בגלל זה אני לא מתביישת בעצמי

ayaliar

Well-known member
חחחחחחח../images/Emo6.gif

אני מודה שבחיים שלי לא ראיתי את התכנית הזו.. גם ככה אנשים טוענים שאני ברגרסיה, אם אני אראה גם פוקימון יאשפזו אותי

ranch22

New member
שמתם לב..

שעם כל הצחוק אנחנו צוחקים גם עצמנו,גם זה כיף לא??? (כותבת הודעה זו כנראה תהיה בעוד כמה ימים באברבאנל,עמכם הסליחה)

ranch22

New member
היי קבלתי חיבוק בתגובה-פעם ראשונה!!

וגם מישהו חדש התעורר ועוד מנהלת...

ranch22

New member
בחיי איזה כיף לראות כ"כ הרבה הודעות

הבעיה היא שהם רק שלי.... וליאת וחירות-אל תצחקו עליי אני מנסה רק לעורר פה את כולם אבל זה לא עוזר(מה הם לקחו לעזאזל 20 כדורי שינה?)

וכנראה שאנחנו לקחנו 20 כדורי מרץ../images/Emo6.gif

הערנו את עצמנו לא את הפורום... חחחחחחחחחח חכי כולם יתעוררו בערב, ויקבלו שוק, מה שעשינו פה

למעלה