אבל ליאת... אל תגידי שזה לא כיף??!!
H herut123 New member 28/8/05 #40 חח באמת כיף ../images/Emo6.gif ועוד בכמה דקות, או שסתם הזמן עבר מהר... ובלי קשר, וואי אין לי את התמונה עם אוהד שהצטלמתי איתו כי המחשב של ענת קרס טוב לא נורא, תודה בכל זאת ענת
חח באמת כיף ../images/Emo6.gif ועוד בכמה דקות, או שסתם הזמן עבר מהר... ובלי קשר, וואי אין לי את התמונה עם אוהד שהצטלמתי איתו כי המחשב של ענת קרס טוב לא נורא, תודה בכל זאת ענת
R ranch22 New member 28/8/05 #44 לא נורא... אם תרצי אני אצלם לך את התמונות בפעם הבאה וככה אני אהיה אותה אחת שחשבת שאני בהתחלה...
H herut123 New member 28/8/05 #47 חחחח ../images/Emo6.gif התבלבלתי בין כולם סורי למי ששיגעתי אותו עם זה ותודה שתוכלי לצלם אותי אבל נראה לאיזה הופעה אני אבוא
חחחח ../images/Emo6.gif התבלבלתי בין כולם סורי למי ששיגעתי אותו עם זה ותודה שתוכלי לצלם אותי אבל נראה לאיזה הופעה אני אבוא
H herut123 New member 28/8/05 #35 כן באמת אף אחד לא פה בזמן האחרון... מישהווו? עוד 4 ימים מתחילים הלימודים לחלקינו ואז לא יהיו פה הרבה ואם כן אז קצת לפעמים אז נצלו את הימים האחרונים ותדברו
כן באמת אף אחד לא פה בזמן האחרון... מישהווו? עוד 4 ימים מתחילים הלימודים לחלקינו ואז לא יהיו פה הרבה ואם כן אז קצת לפעמים אז נצלו את הימים האחרונים ותדברו
R ranch22 New member 28/8/05 #42 אנשים!!!!!!! יש לי שרשור אמיתי משלי!!!!!!! ותחשבו שזה לא שרשור על הופעה!!!!!!!!! ישששששששששש (הכל מהשפעת כדורי המרץ,ליאת את בטוחה שלקחנו רק 20?)
אנשים!!!!!!! יש לי שרשור אמיתי משלי!!!!!!! ותחשבו שזה לא שרשור על הופעה!!!!!!!!! ישששששששששש (הכל מהשפעת כדורי המרץ,ליאת את בטוחה שלקחנו רק 20?)
L love billy zane 2004 New member 28/8/05 #43 חחחחחחחחחחחחח רינת דיי כואבת לי הבטן כבר מרוב צחוק. וזה לא נגמר, כמה מרץ יש לנו
R ranch22 New member 28/8/05 #54 הוא שייך לי!!!!!!!!!!! יששששששששש בואו נשבור עושד שיאים!!!!!!!!1 גינס הנה אני באה!!!!!!!!!
ע ענת 19 New member 28/8/05 #57 אתם יודעים לדעתי אוהד קצת מזכיר בתמונות מ"לא כולל שירות" את עידן אלתרמן. (אבל כמובן שהוא יותר יפה) והיום הוא דווקא יותר מזכיר את רמי קלינשטיין.... מסכימים?
אתם יודעים לדעתי אוהד קצת מזכיר בתמונות מ"לא כולל שירות" את עידן אלתרמן. (אבל כמובן שהוא יותר יפה) והיום הוא דווקא יותר מזכיר את רמי קלינשטיין.... מסכימים?
H herut123 New member 28/8/05 #60 וואי נכון!! הוא מזכיר את עידן אלתרמן שהוא היה בצעירי תל אביב! עכשיו את רמי קלינשטין ממש ממש אבל רק בסגנון בשירה מאודד גם אני חשבתי ככה אבל לא במראה.
וואי נכון!! הוא מזכיר את עידן אלתרמן שהוא היה בצעירי תל אביב! עכשיו את רמי קלינשטין ממש ממש אבל רק בסגנון בשירה מאודד גם אני חשבתי ככה אבל לא במראה.