הנה התמונות שהבטחתי לכם:

ranch22

New member
יופי!!

תראי משהו יפה-פורום אוהד חיטמן שולט-ואנחנו נשתלט עליו חחח

herut123

New member
חח נכון :)

אממ זוכרת את הפרס שמגיע לי? חח
טוב ועכשיו אני הולכת ומגיעה בערב אז בי לבינתיים ותנסי לשכנע אנשים לבוא גם את ליאת

herut123

New member
יופי עוד אחת :)

אז עכשיו אנחנו שלוש ורינת תודה :) אממ תקשיבו, אולי נארגן מתישהו מיפגש עם כולם שנכיר אני לא מכירה פה את כולם. כאילו, זה יכול להיות בהופעה אחת שלו וזה, בהופעה הקודמת בסוף לא היה כלום, רצינו משהו לא?

ranch22

New member
בהופעה הקודמת...

אוהד יצא החוצה כך שלא יכולנו להכנס לחדר שבו קבענו להפגש וגם אפשר לומר שהרוב הבריזו אני פגשתי רק את עדי(שישבתי איתה בשולחן) וליאת,ובאמת כדאי לעשות פעם מפגש אמיתי הבעיה שעכשיו להרבה תהיה בעיה להגיע בגלל שנת הלימודים שנפתחה עכשיו(אני למשל לומדת כל יום כמעט עד 4) כך שבקיצור כרגע יש הרבה בעיות אפשר לנסות שוב בהופעה הבאה(שאני וענת לא נהיה כי זה בשישי) או שבזמן החגים ככה סוכות למשל..

herut123

New member
אממ אז אפשר

מתישהו שכולם באים להופעה אחת שלו אבל לא ביום שישי, אפשר להיפגש כולם בחוץ בכניסה לפני שניכנסים לא?

ranch22

New member
עדיף אחרי

כי לא כולם יגיעו מוקדם...וקודם נראה מתי כולם יוכלו להגיע להופעה...

herut123

New member
חח כן אה?

וואי אני מנסה לשכנע מלא אנשים לאהוב את אוהד ואף אחד לא רוצה

herut123

New member
מי? רק אחד?

אף אחד לא אהב למלא השמעתי אמרתי ואף אחדדד :| כאילו, איך אפשר שלא לאהוב את אוהד אני בשוק! פשוט הילדים של היום אוהבים מוסיקה יותר רועשת מאשר שקטה, חבל :( אבל רק אחד אמר שהוא ממש בסדר ולא יותר מזה

ranch22

New member
טוב אני מבינה אותך..ולילדים של היום

אין פשוט ערך אחחח הדור הזה....(חוץ מאיתנו כמובן)

herut123

New member
כן את צודקתתת ../images/Emo4.gif

וואי אני ממש לא אוהבת את הדור שככה לא אוהב את השקט הזה ו"אנטימיות" כמובן חוץ מאיתנו מי שאוהב את אוהד =] ודווקא ההורים שלי די אוהבים אותו, שיגעתי אותם כבר איתו חח כל הזמן "תגידי לו, תגידי לו.." וכל השירים ככה, והם כבר מתחילים לשיר את השירים ועוד שמתי בפלאפון להם את הרינגטון תגידי לו כי אין לי פלאפון אז רציתי את זה. וגם להופעה באו איתי חח שיגעתי אותם
וגם בהופעה הקודמת שלו בתמונע, אז ממש ממש ממש לא הרגשתי טוב שהגעתי והיתה לי סחרחורת וכאב הראש ואז שהוא התחיל לשיר לא כאב ואז בבית שוב =\ אבל הוא פשוט תמיד מרחת אותי מהכל, מכל הדברים הלא טובים ואני שומעת רק אותו וזה עוזר באמת. (טוב סליחה שכתבתי הרבה)

ranch22

New member
ככה זה גם אצלי

הבאתי כבר את כל המשפחה להופעה...כולם כבר נדלקו עלין

herut123

New member
חח איך אפשר שלא? ../images/Emo9.gif

וואי איך הייתי רוצה שליומולדת 13 עוד 3 חודשים בדיוקקק לא לפני ולא אחרי אז שאוהד יגיד לי מזל טוב או משהו כזה או יבוא ליומלדת שלי (שאני לא עושה נראה לי) אבל אולי אני אעשה לכמה חברות וואי הייתי רוצה כל כךךך

ranch22

New member
תנסי להזמין אותו...

למרות שלא נראה לי שהוא ממש יבוא אולי הוא יאחל לך מזל"ט בהופעה באותו חודש..

למעלה