עוד תמונות מההופעה!! קבלו!!
L love billy zane 2004 New member 28/8/05 #89 תודהההההה../images/Emo13.gif "הרגל המעופפת" חחחח קרועה!
ע עדי פסקל New member 28/8/05 #95 יוו כמה תמונות!!!!!! המון תודה ו... את קרועה לגמרי ראנץ'... אבל זה טוב!!! חוץ מזה... אני צריכה קצת מרץ להכין את שיעורי החופש באנגלית.. בעעע.... אולי תיתנו לי מרץ??
יוו כמה תמונות!!!!!! המון תודה ו... את קרועה לגמרי ראנץ'... אבל זה טוב!!! חוץ מזה... אני צריכה קצת מרץ להכין את שיעורי החופש באנגלית.. בעעע.... אולי תיתנו לי מרץ??
ע עדי פסקל New member 28/8/05 #99 עזרה לו... מרץ כן!! חבל שנגמר!! אבל כרגע גיליתי שיש לי פחות שיעורים לעשות!! זה טוב!!! כבר מעודד... אני אלך לשמוע את אוהד- זה יעודד אותי!!
עזרה לו... מרץ כן!! חבל שנגמר!! אבל כרגע גיליתי שיש לי פחות שיעורים לעשות!! זה טוב!!! כבר מעודד... אני אלך לשמוע את אוהד- זה יעודד אותי!!
ע עדי פסקל New member 29/8/05 #110 מה עבר עליי!! **לא!!! זה מה שקורה כששומעים תגידי לו תוך כדי כתיבת הודעה... חחחחח דיי אנשים אני במצב קשההה הצילו!!!
מה עבר עליי!! **לא!!! זה מה שקורה כששומעים תגידי לו תוך כדי כתיבת הודעה... חחחחח דיי אנשים אני במצב קשההה הצילו!!!
ע עדי פסקל New member 29/8/05 #112 מה נסגר איתי? **לא!! זה מה שקורה כששומעים תגידי לו תוך כדי כתיבה... אני קרועה רצינייי
ע עדי פסקל New member 29/8/05 #113 אווףףף למה זה פעם ראשונה לא שולח ופעם שניה כןןן בעע זה לא היום שלי!!!