הנה זה בא. האירוח שכולנו חשבנו

הנה זה בא. האירוח שכולנו חשבנו ../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

בשבילו אל שאלות. ב21 כלומר בעוד שלושה ימים. אז אם יש לכן/ם שאלות לגבי האלבום החדש, או סתם שאלות בלי קשר אליו- כול השאלות נא לשרשר לכאן. אז תחשבו טוב טוב מה לשאול. מזכירה לכולנו להתנהג בנחמדות ולתת לרונה קבלת פנים נאותה לראש ממשלה שהיא באמת. שכולנו נהנה, מי יודע זו אולי הפעם האחרונה לפורום הזה.

שאלה לרונה היקרה

באלבומך החדש מופעים מספר שירים, שהם בעצם לא חדשים למעריצים הוותיקים יותר שלך. השירים הללו מופיעים בעיבוד מוזקלי שונה, למה בעצם רצית שהם ישמעו אחרת ולא כמו שהם נשמעים במקור. לדוגמה הקולב והפרש המהורהר נשמעים אחרת לגמרי. מיותר לציין שאני גם מעוד נהנת להקשיב לדיסק החדש כמו שאני נהנת להקשיב לקודמים. תודה לך רונה

שלום לכולם+תשובה

שלום וסליחה על האיחור. אין לי מושג איך כותבים כאן הודעה שהיא לא תשובה לשאלה אז אנצל את השאלה הזאת להגיד שלום לכולם ולכולן. אני מאוד שמחה להיות כאן סופסוף! עבר הרבה זמן מאז הפעם הקודמת. בתשובה לשאלה: כל זמן שהשירים האלה לא הוקלטו, אין להם "מקור". המקור מבחינתי הוא ההקלטה הרשמית. כל הגרסאות ששמעתם לשירים האלה היו לרוב גרסאות אקוסטיות או גרסאות הופעה למיניהן. כשאני נכנסת עם שיר לאולפן אני מנסה להתייחס אליו כאל דבר חדש

שאלתה של יפעת (yifat991 )

הייתי בהופעה במוצ"ש,היתה הופעה מדהימה! זו תהיה חוצפה לשאול מאיפה החולצה המהממת עם הלבבות? כשדיברנו איתך אחרי ההופעה פרחו לנו המילים ושכחנו לשאול :) תודה! יפעת.

ROTEM30035

New member
כי אני תמיד שוכחת לשאול

*יש לקרוא במבטא פולני* אבל רונה מותק, מה עם ילדים? יש דיבורים בכיוון? מחשבות בנושא? הרהורים? חלומות? לא שאני דוחקת בך חלילה, לשעון הביולוגי בימינו יש הארכה ותמיד ניתן לאמץ. אבל אני מתעניינת את מבינה, כי כאלה אנחנו כאן בפורום, מתעניינים. ואם חשבתן ויש חלומות והרהורים, מהם? כמה ילדים? וכיצד? ומי מכן...? וכו'. אני אגב, הייתי הולכת על גידי כתורם. סתם שתדעי. ועכשיו זה גם נמצא לך בתודעה. *ובאותו הנים הפולני* אבל את באמת שלא חייבת לענות, אנחנו יכולים לכבות את האור ולהמשיך לתהות עם עצמנו. לבד. זה יהיה ממש בסדר ואין שום צורך שתרגישי אשמה באם השאלות מביכות או שסתם כך אין לך רצון לשתף. לגיטימי. ומובן. ואנחנו אוהבים אותך. תודה על שנים של עשייה מוזיקלית נוגעת ומטלטלת. רותם.

ROTEM30035

New member
ואגב מבוכה וכו' - עוד שאלה אחת

בין אז אז והיום היום, במבט מהצד, נראה שהתרגלת לכל הטאררם סביבך ולמקומך וכוחך על הבמה. לא רק קול יפה ושירים נוגעים, אלא גם עומדת מול הקהל, מדברת, משתעשעת, מספרת אנקדוטות מחייך בחיוך ונעמדת מאחורי אמירות חברתיות בגאון ומתי שרק אפשר. אעצור לרגע בכדי להחמיא, זה תענוג לראות אותך מתפתחת. ובכל זאת, איך את מתמודדת עם להיות סלב'? נהנית? מוחמאת? מובכת? זה נחמד כשמזהים אותך ברחוב ובכל מקום או שהיית רוצה לפעמים כמה ימים של אנונימיות מוחלטת?

סלב

בואו נודה על האמת - אני לא ממש סלב. רוב ה"אנשים ברחוב" לא ממש מזהים אותי. מפעם לפעם זה נחמד לשמוע מישהו פונה אליך ואומר שהשירים מלווים אותו ומשמעותיים עבורו.

בכוח לשאול שאלות שהיא לא תענה עליהן? ../images/Emo6.gif

מה הלאה? לנסות שוב לשאול למה היא התכוונה בכל מיני שורות? על מה נכתב המעיין הזוהר? ואגב, אם כבר מדברים על זה, רק הוכחת שלא הקשבת לכל ציפורי לילה כי היא כן התייחסה לזה באחת התוכניות. ובנוסף, אם אני לא מתבלבלת, אז בראיון לקובי מידן היא גם התייחסה לנושא. בין כך ובין כך: רותם, סימנתי לך נקודה שחורה בספר המעריצים. שלוש נקודות שחורות ישלחו אותך ישירות לשבוע של שהייה בפורום המעריצות של אבי פרץ. משם כבר תחזרי מתוקנת
.

ROTEM30035

New member
אכן מודה, לא התפנתי להקשיב לציפורי לילה

נראה לי שהעובדה שיש ארכיון הקלטות תמיד נתן לי את התירוץ שאוכל יום אחד להשלים... אני מאשימה את... זו שאחראית על הארכיון. תפני אליה באיומים על מפגש מעריצים של משפחת פרץ. וחוצמזה, מותר לנסות ולשאוף ולהתעקש. אם מיכל חלבין לא הייתה מתעקשת לא היינו מקבלים את רונה בפזור, אם יזהר אשדות לא היה מתעקש לא היינו מקבלים את מבול בעברית, אם פורום רונה קינן לא היה מתעקש לא היינו מקבלים מופע בי-סיידס בהפתעה. עקשנות מביאה לתוצאות. או כמו שאמרה אישה חכמה ועתיקה אחת: well behaved woman rarly make history

יש לי את אותה הבעיה (שאלה נוספת)

עם ההקלטות של ציפורים, פשות לא מקשיבה להם בסופו של דבר. רונה, את חושבת שתחזרי להנחות עם דורי את התוכנית? אהבתי מאוד את הסגנון שלך כמגישת תוכנית

הכי כייף להקשיב לציפורים במכונית

אבל מאז ששידרגנו את המכונית הרדיו שלנו השתנמך
ולחשוב שקניתי לאוטו הישן רדיו עם שקע USB במיוחד בשביל לשמוע ציפורים בנוחות. אין צדק בעולם המכוניות הצרפתיות
.

למעלה