הנה זה בא. האירוח שכולנו חשבנו

מטאל

כשהייתי צעירה הייתי בעניין של מטאליקה לתקופה. זה הכי קרוב למטאל שהגעתי אבל אני מאוד אוהבת את system of a down אם זה נחשב. מפגש מעריצים? למה לא

Gul the Great

New member
שלום!

אין לי שאלה, אני רק מנצל את ההזדמנות בשביל לומר לך שאני מאוד אוהב את המוסיקה שאת יוצרת. המוסיקה שלך מרגשת ונוגעת בי במקומות שלא הרבה מצליחות. אני יודע שזה שיר יחסית ישן, אבל "המעיין הזוהר" הוא השיר האהוב עליי (ממה שאני יודע, לא חל חוק התיישנות על שירים אהובים). מאוד התלהבתי מהדיסק החדש. וכמו שאומרים, כן יירבו. אני מאחל לך רק הצלחה ואושר ואני מאחל לי שתמשיכי בתחום עוד הרבה שנים. שנה טובה לכולם.

DMoan

New member
כלמני

היי רונה, תמיד כיף לשמוע ממך (ואותך, כמובן)! * האם יש קאברים שאת נרתעת מסיבה כלשהי מלעשות? נניח, את לא יודעת מה לעשות איתם או שמבחינתך שיר מסויים הוא כל-כך מדהים שאת לא רוצה לגעת בו? * פעם נהגת להשתמש הרבה במיני הו-הו-הו בקול גבוה (מקווה שהצלחתי להבהיר למה אני מתכוון), היום הרבה פחות. האם זה משהו מודע או שזה פשוט קרה? * האם למדת פיתוח קול בצורה מסודרת? * ועוד שאלת קול - איך (אם הכלל) את מרגישה שהעישון משפיע על הקול שלך? * נראה לי שאפשר להגיד שבדיסק הזה היה קצת יותר 'רוק בועט' מאשר בשאר הדיסקים. האם זה כיוון שאת חושבת להמשיך בו? * האם את רואה סיכוי בקרוב למפגש שתוכנן עם חברי הפורום? (בהנחה שלא פספסתי אותו בטעות...) תודה ושבוע נפלא!

צארמד

New member
שאלה :)

שלום! רציתי לשאול - האם יש סיכוי שיבוא היום ותנגני שוב כמה מהשירים היותר ישנים שלך בהופעות, כמו למשל השירים באנגלית מהאלבום הראשון, למען הדור שלא זכה לראות הופעות שלך בתמונע בתחילת הדרך? בכל מקרה, אני מאוד אוהבת את המוסיקה שלך ותודה שאת קיימת!

תשובות

* אני בוחרת קאברים בצורה מאוד אינטואיטיבית. רק מה שבא לי לעשות. כמובן שיש קלאסיקות שלא הייתי רוצה לגעת בהן אבל לא כעיקרון. אני משתדלת לבצע רק מה שאני מרגישה שאני יכולה לתרום לו משהו חדש. *פחות הו-הו-הו זה לא עניין מודע. יכול להיות שפשוט קצת נמאס לי מזה וניסיתי לחפש טריקים חדשים. *אני לא יודעת אם העישון משפיע אבל אין ספק שלטווח הרחוק זה הרסני וחייב להיפסק *יותר רוק זה בהחלט כיוון שבא לי לחזור אליו. זה מאוד טבעי לי ובאמת התגעגעתי לזה. *אשמח למפגש פורום. בואו נארגן את זה

chasing time

New member
היי רונה

ראשית, הרשי לי להחמיא לך ולפרגן מכל הלב על היצירתיות שבך, התחכום הפשוט שלך והשירים הנפלאים שלך. אני מודה שגיליתי אותך יחסית לא מזמן, ועם זאת אני מצטערת וחבל לי על הזמן בו פספסתי את ההתפתחות המוזיקלית שלך.. עכשיו אני מפצה על הזמן האבוד
שנית... אשמח לשמוע מה עומד מבחינתך מאחורי השיר "טיול בהיר". השיר הזה מתקשר מבחינתי לחוויה רוחנית מאוד גבוהה, ואני כל פעם מחדש מתחברת אליו כאילו שמעתי את מילותיו לראשונה. מתחברת ומתרגשת. האם אכן זו חוויה רוחנית? או פרי הדימיון? תודה והצלחה רבה בכל שתבחרי במהלך הדרך.

טיול בהיר

האמת היא שהשיר הזה נכתב מזמן. אני לא יודעת אם חוויה רוחנית אבל בהחלט אווירת חלום שמקיפה אותו. עשית לי חשק לחזור אליו. לא ניגנו אותו המון זמן..

שאלה קולינרית

מה את אוהבת לאכול? על איזה מאכל לא היית מוותרת? בטיים אווט אמרת שאת שותה קפה עם חלב סויה. אידיאולוגיה או עניין של טעם?

אוכל

שאלה מאוד קשה. אין כמעט דבר שאני לא אוהבת לאכול מלבד פלפל ירוק, וגם זה רק כשהוא מבושל. חוץ מזה אני בחורה של בשר (הלוואי ולא הייתי אבל בשלב זה זה חזק ממני). אני מאוד אוהבת אוכל ים תיכוני, מבוסס שמן זית, ירקות ותבלינים טריים ודגים. טוב, עכשיו נהייתי רעבה.

מאיימים לסגור את הפורום הזה

מה דעתך על זה? האם בעידן הפייסבוק יש מקום גם לפורום? מה ההבדל בעיניך (אם יש הבדל) בין הפורום הזה לפייסבוק שלך?

איומי סגירה

קטונתי מהלהגיד אם בעידן הפייסבוק יש מקום לפורומים. נראה לי שימי יגידו. בתחושה שלי, מדובר בשני מרחבים שונים לגמרי ויהיה לי עצוב מאוד אם הפורום הזה, או פורומים בכלל, יתחילו להיסגר. אני חושבת שיש משהו יותר עצמאי במבנה של פורום והוא מאפשר דיון מסוג אחר לגמרי, לפעמים מעמיק יותר אבל כנראה גם פחות מיידי ואולי זה מה שמאיים על עתידו. הפייסבוק הוא דרך קלה ונעימה לשמור על קשר, לעדכן, להתעדכן, אבל אני חושבת שאין בו את מרחב הנשימה שיש בפורום

תודה לך רונה על התשובות

ואף המשכת לענות מעבר לזמן הקצוב. כולי תקווה שהפורום לא יסגר ושתהיה הזדמנות לאירוח נוסף מתשהו.

mmmmika

New member
לא יודעת איך בדיוק לנסח זאת...

אבל את מאמינה במזל או בעבודה קשה? בדברים שנקבעים מראש? במקריות? בכך שקיימת אפשרות להשיג כל מטרה ע"י מאמץ? תודה על היחס ועל כך שאת באמת עונה ברצינות על כל תהייה. מדהים לחשוב על כמות האנשים שיושבים כעת על קצה הכסא בציפייה לתגובותייך.

למעלה