הנה זה בא. האירוח שכולנו חשבנו

הדר 0

New member
קודם כל, מה שלומך?

שאלה 2, מה צופן לך העתיד, או מה את צופנת לעצמך בעתיד הקרוב? 3. מה עם לכתוב מוזיקה להצגה אולי?........ 4. איפה הכי נעים לך להופיע? 5. יתכן שבזמן כתיבת שיר הנוצות קראת את "יונה ונער"? תודה, על הכל, הדר.

תשובות

הי הדר, העתיד הקרוב צופן נסיעה לסיציליה עוד כמה ימים ואחר כך חזרה להופעות , קידום פרוייקט מוסיקלי שאני עובדת עליו עם יהוא ירון ומחשבות על האלבום הבא. מוסיקה להצגה - אולי מתישהו אני מאוד אוהבת להופיע במרתף עשר בחיפה לגבי יונה ונער - דווקא לא..

Ayachii

New member
גם אנחנו מאוד אוהבים שאת מופיעה במרתף 10!

אז מתי באמת את באה להופיע פה שוב? D: ו, אין לי שאלות, רק המון המון הערכה והערצה! הלוואי ותמשיכי לעשות מוזיקה שמלווה אותי בכל כך הרבה רגעים, לעוד הרבה שנים שיבואו... גרי

שנת הלימודים מתחילה אחרי החגים

אני אנחש שההופעה תצא בדיוק על שישי שבו אני אעשה תורנות בחירום
.

GDE

New member
הידעת?

'תוגה שיכורה' הוא אחד השירים היפים שכתבת. מדוע הוא לא מבוצע בהופעות?

תוגה שיכורה

רציתי לבצע אותו בהופעה בשבת אבל הלהקה הצביעה בעד בלאק טייגר. אני בטוחה שנבצע אותו בהופעה הבאה

שאלה קצת מוזרה ../images/Emo8.gif

איך את עם השם שלך? אוהבת אותו? היית מעדיפה שם אחר, או קלעו בול במקרה שלך?
צליל

שם

אני די מבסוטית ממנו. יש לי חברה שתמיד אמרה לי שכשאהיה בת ארבעים אני צריכה לחזור לשם המקורי שלי - אהרונה. אולי.

EVS1

New member
היי רונה

קודם כל אני רוצה לומר שהייתי בהופעה האחרונה שלך עם יהודית רביץ והיה פשוט מעולה. כבר היתי בכמה הופעות שלך ואני יכולה להגיד בלב שלם שזו היתה המוצלחת ביותר! בנוסף היה ממש נחמד לשמוע קצת יותר את הנגנים בהופעה (הסולו של יהוא ירון למשל) ועכשיו לשאלות- על איזה גיטרות ומגברים את מנגנת? בכלל אשמח לשמוע פירוט על הציוד שלך. אם היית לומדת משהו, מה את חושבת שזה היה? אך את כותבת ומלחינה שירים? יושבת 'בכוח' או שזה יותר ענין של מוזה? יש כבר רעיונות ומחשבות על הפרויקט הבא? שתהיה לך שנה נהדרת.

תשובות

* חשמלית: פנדר ג'אזמסטר 1966, מגבר: פנדר דלוקס טוויד שנות התשעים ובבית יש לי פנדר דלוקס משנת 1964. יש הרבה אפקטים ישנים ועוד המון צעצועים. בקרוב אשתתף בבלוג שנקרא "מאחורי הכלים" ושם יהיה פירוט מלא *הייתי לומדת גסטרונומיה ופילוסופיה *לא ממש מצליחה לשבת בכוח. לרוב יש לי פרצים של כמה שירים ביחד בתקופה של כמה ימים או כמה שבועות ואז שוב שקט. *יש כמה, חלקם מפורטים למעלה וחלקם עוד קצת סודיים..

2BeerOrNot2Beer

New member
רונה שלום!

יש לי שתי שאלות שהן דומות אבל שונות: 1. כשאת חושבת שיר ילדות, מן שיר נוסטלגי שאולי שרו לך בילדותך ואולי התנגן לו בפטיפון או רדיו-טייפ, מהו השיר? 2. מהו שיר הילדים האהוב עלייך? אפשר גם דיסק שלם.

שירי ילדות

מיהו המייל ברוח, נגן קתרוס, (לא בדיוק שירי ילדים אבל זה מה ששרו לי)הפתיח של שלוש ארבע חמש וחצי והפתיח של החתול שמיל לאחרונה יצא לי להשתתף בפרויקט שירי ילדים והתאהבתי ב"אולי זה מעליב לפעמים" של מתי כספי שירי מרים ילן שטקליס בלחנים של שמוליק קרוס שוברים את ליבי

SVE

New member
היי רונה ../images/Emo13.gif

מי ומה את שומעת בימים אלו?

הרבה lhasa זה טוב

יש לי את הדיסקים שלה..יש לה קול פשוט מצמרר ומיוחד..היא מרגשת אותי ממש.. Con toda palabra , Rising, love came here שירים שאני ממש אוהבת

mmmmika

New member
אין שאלה- המון הערכה!

ההופעה ביום שבת הייתה אחת הטובות ביותר שהייתי בהן. מעולם לא הייתי בהופעה שלך לפני ויצאתי נרגשת. תודה לך.

למעלה