הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

פולספגן

New member
הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

שלא תגידו שלא הזהרנו.

הקטע גם שהם רוצים לבטל לרופאים את זכות החשיבה‬

"לפי ההצעה, נגד הורים סרבני חיסון יינקטו הליכים משפטיים בגין הזנחת ילדיהם ופגיעה בחברה. ההצעה קוראת לפעול משפטית גם נגד כל רופא שימליץ להורים לא לתת חיסונים."

squalus

New member
כמובן! יוזמה מבורכת!

אגב, מי זה "הזהרנו"?
את איזה ארגון את מייצגת?

penholders

New member
סרטון מעניין על נושא החיסונים.

http://www.youtube.com/watch?v=P0ZZTjChW4o

ורציתי להגיד שקראתי את הויכוח בינך לבין לורד וטינרי, והוא היה ממש מעניין. למדתי דרכו הרבה על חיסונים, והשתכנעתי עד כמה הם חשובים.
בנוגע להצעת החוק, הליברל שבי רוצה למחות, אבל נראה לי שהתוצאות של אי התחסנות פשוט כבדות מדי בשביל לקחת סיכון.

deathcaster

New member
נהדר!

אז בדיון שהיא מעורבת בו על חיסונים, היא למעשה גרמה לאדם להשתכנע שכן חשוב להתחסן!

כל הכבוד לך פולספגן! המשיכי כך! עוד בסוף |הדגש
סדגש| תשכנעי את כולם!

פולספגן

New member
כשיש מישהו ברמה גבוהה שמנהל דיון, אז הדיון

נראה בהתאם.

אולי, כך תבין, למה איתך הדיונים אף פעם לא ממריאים ...

להערתך, אני כאן לא בשביל לשכנע אף אחד לא להתחסן, כי קשה לשכנע קיצוניים בעמדתם הפרו חיסונים, אלא מטרתי לספק מידע ושככל אחד יעשה את ההחלטות שלו ע"פי הבנתו.
המידע שאני מספקת בתחילת השרשור הוא מידע
בדיוק כשם הפורום "חדשות המדע" ובדיונים כמובן גם עולה המידע שכבר קיים.

deathcaster

New member
מטרתך לספק מידע?

אפילו נעמהמה עושה עבודה טובה יותר ממך בלספק מידע מהימן.

רוב המידע (בדגש על רוב ולא כל) שאת מספקת הוא הודעות שלך ובמקרה הטוב כתבות מוואללה..

נעמהמה לפחות משתדלת ומכבד את פורום חדשות המדע ומביאה קישורים למחקרים בנושא הומאופתיה.

"אולי, כך תבין, למה איתך הדיונים אף פעם לא ממריאים ..."- אני לא מצפה שדיונים על שרלטנות וקונספירציות שאני מעורב בהם ימריאו הם מראש נמוכים מבלי סיכוי להמראה.

הדיונים שלך איתי לא ממריאים, נכון... אין סיבה שימריאו, ברגע שתנהלי דיון בלי הקונספירציות שלך, ומבלי לזלזל באחרים ועם סימוכין כמו שצריך (ולא לכתוב "אני לא מתכוונת להאכיל בסכין ומזלג מבלי לגבות את טענותייך).... אולי יש סיכוי... אך כפי שהבהיר זאת גידי מצוין.... זה לא קרה, לא קורה..... וגם לא יקרה לדעתי.

וכעת הולכת לבוא תגובה עם אייקונים .... תגובה בוטה נגדי.... ואיזה קישור מהעבר על טעות שעשיתי? (פנקסנות ימי הפנקס האדום בהסתדרות)

פולספגן

New member
לא צריך תגובה מהעבר הרחוק, אלא מספיק לתת

את תגובתך בפורום ביולוגיה שמראה איזה אדם אתה וגם כשמסבירים לך אתה לא קולט וממשיך בשלך.

בקיצור חביבי, המלצת שם לאותו אחד ללכת לפסיכולוג ונראה לי שאתה צריך ללכת במקומו בכדי להוציא את התסכולים שלך על זה שלא מצאת עבודה במקצוע לאחר שסיימת את המאסטר שלך ונאלצת להמשיך בלי רצון באקדמיה.

אגב, לא רק הדיונים שלי איתך לא ממריאים אלא דיונים של הרבה גולשים לא ממריאים כפי שניתן לראות גם מהתגובות שקשרתי מעלה מפורום ביולוגיה.
לך כאמור מספיק כתבות מוואלה, כי מאמרים מקצועיים, אתה לא מבין ואם יש מישהו שמבין כמו בדוגמתינו האבלוק וטינרי שהתדיינתי איתו, אז הוא מקבל אותם.

קומרן

New member
אני דווקא מצאתי משהו מהעבר הלא מאוד קרוב

מעניין לראות את הדואליות שלך בתחומי המשפט , היות ובשרשור עבר - הצעת לסרס את זכות הביטוי למתנגדי ברית המילה - שאגב, אינה פעולה הנטולת תופעות לוואי.

לפי אותו היגיון, אולי שווה לוותר על הצעת חוק זו , אך להוציא אותך ואת "חסון" אל מחוץ לחוץ.

פולספגן

New member
איפה הדמיון בין הדברים?

אני הצעתי הצעת חוק כנגד הסתה כנגד ברית מילה ולא כנגד המעשה עצמו שהוא אנטי ציוני וזלזול בשורשנו.
אין לי (יותר נכון, יש לי, אך אין לי זכות להתערב) כל בעיה שכל אחד ייעשה עם גופו מה שהוא רוצה.

מנגד, יש לך את deathcaster שאמר להורה מודאג, שילדיו צנחו בעקומות ושרופא אנדוקרינולוג ילדים מצא אצלו חוסר בהורמון גדילה ודאי (לאחר 2 טסטים שונים), ללכת לפסיכולוג כי הוא רוצה לתת לילדו הורמון גדילה.
קרא למשל את תגובתה של מנהלת הפורום אליו, אך כאמור זה היה לקירות, כפי שצרפתי בתגובתי הקודמת שהיה מענה אליה והיא אפילו ניסתה שוב להשיב לו.

אני אישית רשמתי מסר לאותו הורה להתעלם ממנו, כי מי שלא מכיר את הייצור (deathcaster), לך תדע לאן הוא ייקח את זה.
מדהים שאותו הורה ניתח את אופיו של deathcaster מבלי להכיר אותו בכלל.

קומרן

New member
הינה הדמיון

לברית מילה , כמו לחיסונים , תופעות לוואי שליליות שלצידן גם רווח בריאותי מסויים (בברית מילה) וגבוה מאוד (בחיסונים).

על פי תפיסת רוב רובם של המדענים העוסקים בנושא - ההשלכות הבריאותיות של עליה במספר הלא מתחסנים תהייה מאוד מאוד מסוכנת לבריאות הציבור - הרבה יותר מעליה במספר הלא נימולים.

את מציעה להוציא חוק שיאסור על אנשים המאמינים כי אין צורך ממשי לבצע הליך כירורגי בתינוק בן 8 בשם הדת להפיץ את דבריהם, בזמן שאת , ואירגון חסון (אנשים טובים באמצע הדרך כדבריך בעבר) למשל , יכולים להיות אשכרה סיכון לבריאות הציבור ובוכים על חוקים ש"מפלים" ילדים שאינם מחוסנים.

לדעתי האישית - אסור לכפות הורים לחסן אך יש בהחלט לעודד אותם לכך ולתת להורים אחרים זכות להחליט האם הם מוכנים לתת לילדים שהוריהם בחרו שלא לחסנם לסכן את בריאות ילדיהם בגני הילדים.
ולגביך - אם כבר חוק שאוסר על "הסתה" כנגד ברית מילה , הייתי מציעה חוק שיאסור על דיס-אינפורציה בהסתה נגד חיסונים.
ובנימה קצת יותר אישית - מספיק לכתוב את השם שלך במנוע החיפוש של תפוז בשביל לאבד את חוש התאבון אז בלי קשר לשרשור שהפנת אליו למעלה - יש פה ריח חריף של מוסר כפול ומעוות.

Gidi Shemer

New member
קראתי את ההפניה שלך בפה פעור

אני לא מתכוון למה שאתה כתבת, אלא למה שפולספגן כתבה באותו שרשור.

חשבתי שהפה שלי פעור, עד שקראתי את התגובה שלה פה, תוך כדי הגדרת אי-מילה כמ"מעשה בלתי ציוני". אז גיליתי שהפה שלי מצליח להיפתח אפילו יותר.

חשבתי שב- 2012 לא אראה ביטויים שכאלו בכזה הקשר, אבל מסתבר שטעיתי.
אני משער שמה שאולי יירצה את פולספגן יהיה נפנוף בדגל ישראל שבו המגן דוד יהי עשוי מעורלות. זה יכול להיות אחלה מעשה ציוני.

מדהים, כשאתה חושב שאי אפשר לרדת יותר נמוך.....

פולספגן

New member
בתור אחד שירד מהארץ, ההגדרה שלך לציוני לא

מעניינת.

היה לך קצת קשה בארץ, אז לקחתי את מזוודותך וברחת ...

אכן מדהים

מילא "אנטי-יהודי", את זה עוד הייתי מבין, אבל מה הקשר בין מילה לציונות?

נקודה למחשבה: החרדים הכי אנטי-ציונים מלים בקפידה, ולעומת זאת, בנימין זאב הרצל לא מל את הבן שלו.

למעלה