הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

Gidi Shemer

New member
אולי זה בגלל האייקיו הנמוך של הרצל?

יש תמונות של הדיסקית שלו?

בספר שקראתי הוכח שבגלל הבושה מהאייקיו הנמוך

הוא החליט לגדל את הזקן, שלא יראו את הדיסקית.
ואם אתה לא מאמין לי אז לך תברר בעצמך שאין ספר כזה אין לי זמן לבזבז על דיבורים איתך

Gidi Shemer

New member
קצת פיספסת בשורה האחרונה

ההדגשות צריכות להיות יותר סלקטיביות:

ואם אתה לא מאמין לי אז לך תברר בעצמך שאין ספר כזה אין לי זמן לבזבז על דיבורים איתך

פולספגן

New member
מדובר כאן על הזהות שלך בתור יהודי -

אבות אבותך הקריבו את חייהם בכדי לשמר את זה ובא ילד שמנת וזורק הכל לפח.

הצד הבריאותי של ברית מילה הוא בכלל לא הסיבה בכדי לעשות את זה, אלא בסה"כ ערך מוסף כבונוס.
הסיבה לעשות את זה היא זהותך היהודית.

אגב, השטויות שכתבת על חסיונים רק מראים לי, שאתה לא לומד כלום מהשרשורים בנושא שהראו לך שבריאות של ילדים לא מחוסנים טובה יותר מילדים מחוסנים ולא פלא שאתה מפחד ממגיפות, כי אתה יודע שעצם ההתחסנות שווה לת*ת וראינו בשנים האחרונות שדווקא אלו שהתחסנו חלו ואלו שלא התחסנו לא חלו

בנוסף, ההתחסנות שלכם מקבלת בונוס שלילי לטמטום והיא זנים אלימים יותר, כמו הדוגמאות שהבאתי מאמרים עליהם ב-HIB, בפרבנר וגם באבעבועות רוח שאין מה להשוות את חומרת המחלה היום לעומת שאנחנו היינו ילדים.

שורה תחתונה, השפעות של ברית מילה ידועות לכל בעוד ההשפעות של החיסונים בינתיים ידועות רק לקובץ קטן של אנשים שלא מפחדים לצאת כנגד העדר המקובע.

קומרן

New member
באמת מדהים...

בקשר לברית המילה - אם יש מישהו שטוען שהוא מעדיף לא לעשות ברית מילה כי הוא מעדיף לא לבצע הליך רפואי לא נחוץ בילד בריא , שיהיה לו לבריאות. לכל אחד יש את זכות הבחירה בנושא הזה - שלא פוגע באחרים - והרצון שלך להוציא חוק נגד ה"מסיתים" לכך הוא בלתי דמוקרטי לחלוטין ועל כן המוסר הכפול.

"שורה תחתונה, השפעות של ברית מילה ידועות לכל בעוד ההשפעות של החיסונים בינתיים ידועות רק לקובץ קטן של אנשים שלא מפחדים לצאת כנגד העדר המקובע"

למרות שאת טוענת כי את מדענית העוסקת בתחום הקשור לחיסונים בצורה עקיפה (ביטוי מעניין ובכל אופן את מסרבת לשתף בתחום התמחותך) הוכחת שהידע הביולוגי/רפואי שלך רדוד ביותר ולכן ככל הניראה אין לך את התכונות הנדרשות על מנת להחליט האם אותם קומץ קטן של אנשים הם נביאי אמת או חבורת הזויים.

קיצר - תמשיכי לכתוב שטויות , להרוס את שארית האמינות שלך ולריב עם אנשים בפורומים השונים... על פניו ניראה שאת מאוד מאוד אוהבת את זה

פולספגן

New member
ולכן אף אחד לא ידע להשיב לטעוניי

אגב, ממש הצחיק אותי שהרצת עליי חיפוש בפורום הריון ולידה, או שאתה גולש סמוי שם

בקיצור, אין גבול לאובססיה שלכם כלפיי

קומרן

New member
זה היה עבור דיון ספציפי מפעם שחיפשתי

אבל למרות זאת, הפתיע אותי הדברים האחרים שכתבת...

מה כתבת שם בפורום "הורים למחוננים"?
טענת בתוקף שלאביך יש אי קיו של 168 ושזה היה רשום על הדיסקית שלו כי פעם היה נהוג בצה"ל לרשום אי קיו על דיסקית הזיהוי ביחד עם המספר האישי (שקר)? LOL

בכל מיקרה... למען הדיון - מה ההתמחות המקצועית שלך?

פולספגן

New member
אני רואה כאן קינאה?

אתה מחדד את העובדה שאתה אובססיבי לגביי

תגיד, עד כדי כך יש לך ריגשי נחיתות

פולספגן

New member
בי

אתה לא רואה שכל אחד מכם פוחד להתעמת עימי 1:1 ורק בחבורה מעיזים, אך גם אז בסוף נופלים, כפ שקורה תמיד

מעניין שרק הביולוגים יוצאים נגדי
, כי להם הריגשי נחיתות הכי גבוהים: שניים ברחו כי כשלו בארץ, השלישי נשאר באקדמיה, כי לא יכל להשתלב בעבודה בתחומו (לא פלא, כי הידע שלו שואף לאפס) ואתה פרש שרק סיים תואר ראשון בביולוגיה.

Gidi Shemer

New member
אחד על אחד? בוא נחשוב..

משהו שקשור לסרטן, לקשר בין בקטריות לסרטן, מה עוד היה שם?

אני ממש לא רוצה לרדת לרמה שלך, אז אסתפק רק בשתי הערות ומשם נעלה בחזרה מכיתה ד'-

1. יש בפורום ביולוגיה בחור בשם "ישבן רותח". הוא חושב בדיוק כמוך שכל מי שענה לך פה הוא לוזר (כל אחד בדרכו המיוחדת). אני ממליץ ליצור קשר. אולי הוא נפש תאומה. מי יודע, אולי יתפתח פה רומן אינטרנטי מסעיר.

2. אין אני יכול להעיד על אחרים, ואין לי בעיה שתחליטי שברחתי (?) כי כשלתי (?) בארץ, אבל חשבתי שבתור אחת שעוקבת אחרי העתונות המדעית בעקביות (כיאה למדענית רצינית כמוך!!) את בטח קראת את הגליון הנוכחי של Science ואולי אחד מהאנשים שציינת הוא לאו דוקא "כשלון" במונחים שלך (במיוחד שזהו Science שני שלו).

מצד שני, science הוא ירחון של מדע סוג ב', אז לכי תדעי....

פולספגן

New member
היושרה שלך היא כבר מזמן בקנטים

שאתחיל להגיד כמה דברים לא ידעת, כמו למשל כספית.
אגב, אם אתה רוצה, אתה מוזמן לשים קישור, אך אני בטוחה שתחליט לא לשים

Gidi Shemer

New member
אושר ועושר, בריאות ואריכות חיים

גם לך וגם לאביך.
המדד אצלך, פולספגן הוא מאד ברור. כשאת גולשת לכתיבה של קקי ופיפי (כמו בשרשור הזה) זה בדיוק הנקודה שבה ברור שהבנת שפספסת ואין לך שום גיבוי למה שכתבת. דוגמא לכך היא התובנות שלך על הכתבים של קןך, הידע שלך באשר לחוקים של פורומי תפוז למיניהם, מהי הביולוגיה שעומדת מאחורי הסרטן, מהי ביקורת עמיתים ועוד אינסוף דברים אחרים.

עד לאותה נקודה את מנהלת דיון אגרסיבי עם הרבה רמיזות וסימונים, אבל עדיין לא נכנסת לכתיבה מאד נמוכה. נראה לי שאאלץ להיפרד. אני , לעומתך לא נהנה מלהשתתף בדיון כזה.

דרך אגב, אם את באמת רוצה לרדת עלי, רק דעי לך שלו היו לי בנים (יש לי רק שלש בנות אז זה לא יצא רלבנטי) לא הייתי מל אותם.

בהצלחה עם "ישבן רותח"- you deserve each other

פולספגן

New member
לא חשבתי אחרת

אני יכולה ללמדך מהי בקורת עמיתים ועוד הרבה דברים שבתור ביולוג אתה אפילו לא נכסף אליהם, כמו למשל המונח ההזוי "חומר משמר" ותופעת לוואי של תרופות/חיסונים.
בנוסף, כמו שחשבתי, לא שמת קישור ל-Science

פולספגן

New member
שוב, קישור לא רלוונטי, כי הבנת הנקרא שלך חלשה

אתה פשוט כ"כ מקובע שלא מבין מה ההבדל בין הצעת ייעול לבין מה שקורה בפועל.
לא נורא צריך בעולם טכנאים כמוך, שיודעים רק לדקלם ואין להם שוב חשיבה מחוץ לקופסא

הסיבה שאני רוצה, היא בכדי שתפנה אותי לאיפה שאתה רשום וזאת כמובן לא תעשה מסיבותך "שרק" אתה יודע אותם

אם יורשה לי להתערב...

כשמדברים על משהו שקיים באמת, לא כ"כ קשה לשים אליו קישור.
למשל:
http://www.sciencemag.org/content/335/6073/1232.abstract

[הערה: גידי - כל הכבוד!!]

לעומת זאת, כשממציאים משהו מנבכי הדמיון הפורה, לא כל כך פשוט למצוא... שהרי מדובר בהמצאה לא קיימת - ואז עדיף להסתפק ב"לא אעשה עבורכם את העבודה, לכו חפשו בעצמכם", לא?

למעלה