הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

Gidi Shemer

New member
מעניין למה אתה

לא מעוניין
לגלות
את הגובה שלך

פולספגן

New member
העיקר שאתם מבינים אחד את השני

בקיצור, מצא מין את מינו ושלום כיתה א'

Gidi Shemer

New member
תודה רבה סקאולוס

אבל כל המחמאות שלכם לא מספקות. אני רציתי שפולספגן תעריך את המדע שלי, והיא לא..

מה שווה לי הכרה של ביולוגים, מדע סוג ב' ועיתונים מדעיים לא נחשבים, לעומת שפיץ כמו המדענית?

deathcaster

New member
אגב, מה עם המרתון?

הפרק האחרון של THE WALKING DEAD (פרק 12...פרק 13 שישודר בשבוע הבא יהיה אחרון לעונה) היה פשוט מטורף....

squalus

New member
התחלתי בסופ"ש הקודם מפרק ראשון

והגעתי עד פרק 10 של עונה שניה במהלך השבוע.
היום או מחר אצפה בפרקים 11 ו-12, ופרק 13 ישודר אצלנו ביום ראשון.
אחלה סידרה! חבל שלא נתנו קצת רקע אפידיומיולוגי על התפשטות המגפה כשהם היו ב-CDC

קומרן

New member
הכרתי פעם שקרן פתולוגי...

תמיד שתפסנו אותו באיזה שקר - הוא היה משנה לגמרי את הנושא ועובר להתקפה...

האמת... שלפי סיגנון הכתיבה ה"מרשים" שלך והמאמרים הלא קשורים שהפנת אליהם מפעם לפעם , הייתה הרגשה שמדע או חשיבה לוגית זה לא הצד החזק שלך והירידה שלך לפסים אישיים דירבנה אותי לרדת לרמה שלך ולעשות חיפוש קצרצר שהניב פירות.

כמובן שאני לא יכול להיות בטוח אם את מדענית בכירה , כימאית מתוסכלת או סתם מיסיונרית/סיינטולוגית עם שלל כינויים ובגרות בינונית אך הרושם שלי הוא שאת מתוסכלת שמעמידה פני גאון.

אה, והקישור שנתתי... יש סיכוי קלוש שהצדק איתך , אך שעולים כל כך הרבה סימני שאלה... אני יותר נוטה להאמין שאת ה"מתוסכלת"...

פולספגן

New member
ואתה מדבר על קישורים לא קשורים

נו, בוא ותגיד לי מה לא נכון במה שרשמתי?

כ"כ הרבה כרוב יש לכם בראש, שאתם יורים על אוטומט כמו עיוורים בתקווה שתפגעו

אגב, התחלת לחפש עבודה כבר?
אופס, רק משרה של תועמלן פתוחה בפניך

קומרן

New member
שבגרות לא הייתה תנאי

ולמי בדיוק יש כרוב בראש?

אני באמת תוהה מדוע את כל כך נמנעת מלספר לנו מהו תחום התמחותך... מצד אחד את דיי משוויצה במעמדך האקדמאי ומצד שני לא מוכנה לחשוף מה התחום שלך... אולי את מפחדת שיגלו שאת לא באמת מי שאת מנסה להראות שאת?

ותתפלאי לשמוע אך לא רק משרת תועמלן פתוחה לפני אך אהבתי את העקיצה - מקווה שעזר לך עם הדימוי העצמי הנמוך שלך

פולספגן

New member
זה שתכתוב את זה לא יהפוך את זה לנכון

נו, מצאת עוד שפן גוסס בכובע שלך?

פולספגן

New member
כי אני לא מתכוונת לעשות אאוטינג ועוד בשביל 0

אגב, כתבתי בכללי במה אני עוסקת ואתה יכול לשאול את חברך לנשק שהיה במצבך ונשאר באקדמיה בכדי למשוך עוד 4 שנים.

קומרן

New member
מזכיר לי סיפור

אני חושב שזה מאחד הספרים של אוליבר סאקס אך בכל מיקרה, דובר על אישה שהייתה משותקת ביד אחת אבל הכחישה זאת מכל - אני לא זוכר את שם התסמונת אך יש תסמונת כזאת של אנשים שקיבלו שיתוק בשל שבץ ושהם מתכחשים לנכות שלהם.

ישב מולה הרופא ושאל איך היא מרגישה והיא ענתה שמצויין
שאל אם משהו מפריע לה ואמרה שלא
שאל אותה איך יד ימין וענתה שבסדר גמור
שאל על יד שמאל (המשותקת) וענתה שהכל מצויין
ביקש ממנה להרים את שתי הידיים , הרימה רק את יד ימין
ששאל אותה למה היא לא מרימה את יד שמאל , היא ענתה שלאחרונה כואבת לה היד ולא מתחשק לה להרים אותה. לא משנה כמה ניסה הרופא, היה מאוד קשה לשכנע את האישה שתכיר בבעיה - בשיתוק.

קיצר... הביטחון העצמי שלך בגובה הפופיק ואת מנסה לסובב את המציאות שתתאים לתפיסת העולם שלך... חבל, את דווקא טרול דיי חמוד...

פולספגן

New member
אני לא אמורה לספק לך קישורים לשום דבר ובמיוחד

לא לדברים שהתדיינו עליהם.

Gidi Shemer

New member
רגע, רגע, רגע

אם יש לך אייקיו כל כך גבוה, איך זה מסתדר עם זה שעברת לאוסטרליה רק כי שם היו מוכנים לקבל אותך לדוקטורט, ועוד בפילוסופיה של המדע (אם אני לא טועה, בסולם פולספגן זה דרג ז')?

למעלה