הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

Gidi Shemer

New member
ושוב..

חוזר על תגובה קודמת שלי:
אושר ועושר, בריאות ואריכות ימים גם לך וגם לאביך (בהנחה שהוא חי ושיזכה לשנים ארוכות, בהנחה שאת הדמות שלו את לפחות לא ממציאה).
המדד אצלך, פולספגן הוא מאד ברור. את פותחת דיונים עם נסיון לעורר מריבות, ומהר מאד את עוברת לדיון אגרסיבי עם הרבה רמיזות וסימונים, מלא התנשאות וקצת פנטזיות, אבל עדיין לא נכנסת לכתיבה מאד נמוכה.
הנקודה שבה את צונחת לתהומות העליבות ("אתה לא גבר אם יש לך בנות" למשל כאן) היא בדיוק ברגע שמישהו חשף את ערוותך. על ה- science עכשיו כבר אין לך מה לכתוב כי מה לעשות, שמו לך קישור, אז תנסי לפגוע באגו הגברי שלי (סורי, לא עובד).

ושוב, בהצלחה עם "ישבן רותח"- you deserve each other.

פולספגן

New member
עובדה שלא הצלחת לשים בעצמך קישור

אגב, אני לא קוראת את ה- science ורק אם אני צריכה משהו ומנוע החיפוש שלי מוצא משם, אז אני מסתכלת רק על מה שחפשתי.
קרי, עדיין לא התרשמתי.

אגב, זה כל מה שיש לך? (2 פרסומים
)

קומרן

New member
לא יאומן

את אשכרה מזלזלת ב"רק" שני פירסומים בסיינס?

כניראה שאת באמת רחוקה מעולם המדע...

איזה מצחיקולה,

את באה אליו בטענות שהוא לא קישר למאמר בסיינס שהוא בעצמו כתב? מה חשבת, שהוא שכח איפה באינטרנט הוא שם אותו?

לשאלתך, אגב, ממבט ברשימת הפירסומים של גידי, יש לו לפחות שנים-עשר, והג'ורנאלים נראים מכובדים מאד אפילו אם לא סופרים את אלה של סיינס.

פולספגן

New member
לא הוא שם, אלא הירחון שם, אך עזוב זה פרט קטן

שאתם כבר הייתם עושים מטעמים אם אני הייתי כותבת את זה

איזה מצחיקולה (2)

ברור ש"לא הוא שם". אם לא הבנת, צחקתי על זה שאת חשבת בכלל לטעון שגידי "לא הצליח" למצוא את הקישור למאמר של עצמו. תקראי את זה עוד פעם-פעמיים ואולי תביני.

סיינס איננו ירחון. הוא יוצא פעם בשבוע. אולי התבלבלת עם "לאשה" או מה שזה לא יהיה שאת קוראת.

לא, אני לא אעזוב.

אני חושב שאני אמשיך. רק בשרשור הזה צברתי לי מקבץ נאה של שטויות שאמרת - החל ב"קב"ה", דרך "ירחון", עבור בטעות שלך בוגע לזמני השירות בצה"ל, וכל הקטע שבו האשמת איש קבע לשעבר ב"אנטי-ציונות", והסתירה העצמית שלך בנוגע ללימודים בישראל ובחו"ל, וכלה, כמובן, ב-IQ המפואר, וזה עוד בלי להזכיר את ההתפתלויות המרשימות שלך בנסיון להוציא איזשהו שמץ של כבוד עצמי מחילופי הדברים עם גידי, שבו הסתבר שהוא מפרסם ב-science ואילו את לא ממש יודעת מה זה.

(מעניין איזה מין "בתר-דוקטוראט" עשית בארה"ב, במקום שבו לא שמעו על science. פוסטדוקטוראנטים במדעים בדרך-כלל מודעים היטב לקיומו ולחשיבותו של הג'ורנאל הזה. סימני השאלה שיש לי לגבי ההשכלה המדעית שאת טוענת שיש לך רק הולכים וגדלים. )

פולספגן

New member
איפה כתבתי שאני "לא ממש יודעת מה זה"?

תמשיך לכתוב שקרים שייעשו רק לך טוב עם עצמך.
במחשבה שניה, לא רק לך, אלא לכל התרנגולות שיחד עימך או ליתר דיוק סוריקיטות.

deathcaster

New member
קישור ל"תמונות גוגל"?
נחמד.. את באמת לא

מתכוונת להתאמץ עבורנו... אם את שולחת אותנו לשם

כשאת עושה פאדיחות... זה בא בצרורות

deathcaster

New member
נכון רק את יודעת... דווקא ביום שבת

הייתי בגן החיות בחיפה וראיתי... חמודות.

פולספגן

New member