הנה זה הגיע - כפיית חיסונים‬

deathcaster

New member
את לא הבנת....ועשית שוב טיפשה בעצמך

הבהרתי לך שאביך שיקר עלייך.... ואם הייתה ביחידה שלו מכונת דיסקיות הוא היה גם יכול לרשום עליה "אבא מיקי מאוס" ואת היית מאמינה שהוא מיקי מאוס..

לא נורא... אז אבא עבד עלייך... לא קרה כלום..

פולספגן

New member
דרכתי לך על עוד יבלת

deathcaster

New member
ככה זה שאת מבינה שאבא שיקר...

את מנסה בילדותיות את התסכול שלך על אחרים.

deathcaster

New member
זה תמיד עושה לנו טוב לראות אותך עושה צחוק

מעצמך.... רק חבל שאת לא מספיק מכובדת להודות בטעותך (או לחילופין מספיק מכובדת לנסות לגבות את השטויות שלך.... כמו פינוקי.... קורצתם מאותו חומר.... )

לכי תבכי למנהל הפורום שוב שימחק גם את ההודעה הזו...

שימי לב עד כמה ירדת לפסים אישיים נגדי (ולא רק נגדי) במשך כל השרשור הזה ולא רצתי להתבכיין.... זה רק מוכיח כמה אינך מסוגלת לנהל דיון נורמאלי כאשר את לא בטוחה בעצמך ומבינה שטעית... זוהי עובדה.

פולספגן

New member
עוד שקר מבית היוצר שלך

אני בחיים לא פניתי למנהל פורום למחוק תגובות ואתה מוזמן לשאול אותו.

deathcaster

New member
זה לא היה שקר

שכן אין לי מושג אם זה נכון או לא.... ייתכן שגם את משקרת עכשיו... ייתכן שאת דוברת אמת...

אם את טוענת שלא הלכת לבכות לו... אין לי בעיה להאמין לזה.... בניגוד לקשקושים האחרים שלך.

פולספגן

New member
אני לא עושה לאבי את מה שלא הייתי רוצה שייעשה

לי ולהוריד אותו בכמה רמות בשביל שיוכל לדבר איתך לא אעשה זאת גם תמורת מליון דולר.

Gidi Shemer

New member
אולי היא לא דייקה בעניין ה- IQ

אבל לפחות היא דיברה אמת ביחס לעובדה שאבא שלה היה בצבא ושהייתה לו דיסקית

מצורפת תמונת דיסקית פול(ק)סוגן כראיה

פולספגן

New member
איזה בדרן

לא פלא שיש לך רק בנות כי אתה לא מספיק גבר בשביל לעשות בנים.
חוץ מזה, זה שמיים בכדי שלא תהיה התבוללות.

פולספגן

New member
אני לא ביולוגית

אגב, אני לא אתפלא אם השם של בתו הקטנה הוא לא שם של בן

את זה שאת לא ביולוגית כולם כבר הבינו מזמן

רק מההודעה שלך על "סרטן בקטריאלי" רואים שאת לא מתמצאת במושגים הכי בסיסיים של ביולוגיה. הבן שלי מבין בביולוגיה יותר ממך, והוא בן 4.
(ויש לו שם של בן, כדי שלא תתפלאי, חלילה)

אני לא אתפלא משום שם שגידי בחר לתת לבת שלו; אני גם לא אתפלא אם את נתת לילדים שלך שמות של עיזים.

בצדק.

אני מאד אוהב את בעלי הבאסטות בשוק שאני הולך אליו. הם נחמדים ונבונים ומנומסים ועובדים קשה למחייתם, ומה שהכי חשוב - כשהם אומרים לי משהו (כגון "העגבניות האלה מצויינות לסלט") הם בדרך-כלל צודקים. בדוכן הפירות והירקות הקבוע שלי הם גם נותנים לשבלולון תותים, שיהיה לו נחמד.

אם את סנובית שחושבת ש"אנשי בסטות בשוק" זה עלבון, זה רק מעיד עליך. וזה לא מעיד עליך משהו טוב.

למעלה