הנה חומר למחשבה...

Lara F

New member
הנה חומר למחשבה...

לפעמים כשאני מהרהרת לעצמי, כמו כל אדם נורמלי, (למרות שחלק ממכם עלולים לחשוב שאני לא...חחח) כמה ילדים יהיו לי, איך יקראו להם, איך הם יראו, אני מרגישה מוזר... תכלס חשבתי על זה- ואני לא רוצה ילדים... באמת שלא... אפילו לא 1.... ויש לזה הרבה סיבות- תסתכלו על העולם שלנו היום, זה לא מפחיד אותכם להביא ילד לעולם הזה? כמה מופקרות, זנות, עישון, סמים, אלכוהול -אנשים פשוט מתנהגים כמו עדר ועושים שטויות אחד אחרי השני... ומילא אם זה היה רק בני נוער- ניחא, אבל כשאני רואה את שכנה שלי בת ה-12 עם סיגריות ושומעת מאחות של חברה שלי שבכיתה ח' שהם כבר מקיימים יחסי מין בשרותים של בי"ס זה מזעזע אותי... ומי שלא מבין על מה אני מדברת עד עכשיו שיזכר בתוכניות ילדים שהוא היה צופה בהן, אני לדוג' ("גינת ההפתעות" "המחסן של כאילו" "צבי הנינג'ה") וישווה את זה למה שמראים היום בערוץ הילדים "קח אותי רודריגו" "הפיג'מות" למה לעזאזל מרגילים את הילדים של היום? מה מראים להם שבסדר? והיום ילד בכיתה ד' יודע הרבה יותר ממה שאני ידעתי בכיתה ו'... לא אבל לי אישית נראה שבעוד כמה שנים ילדים בכיתה ו' כבר, עזבו זה נורא אפילו לחשוב על זה! מה אתם חושבים?

ethanguy

New member
מסכים איתך

זה די מפחיד מה שקורה היום, כל שנה שעוברת ילדים צעירים יותר עושים דברים מחרידים יותר. לי נדמה שזה בעיה של חינוך, אפילו שאנשים מפרסמים שטויות ויש השפעה מבחוץ זה לא אומר שהמפשחה לא יכולה לחנך את הילדים שלהם. בכל זאת לדעתי עדיף להביא ילדים לעולם, אפילו עם כל החרא שיש, הרי אלה בעצם עוד חיים שזה תמיד דבר טוב. נגיד בתאוריה אם היו נותנים לך אפשרות להיוולד או לא להיוולד לעולם הזה במה היית בחורת ? לדעתי הבחירה ברורה לא ?

bariska

New member
יאאאאא

גדלתי על "המחסן של כאילו" אדון כאילו אותכם יארח וכמוני יתן לו יד כמוני הוא כמעט כמוך וכמוך אין אפ אפ אחד
חח... ובאמת אני מסכים אם כל מילה שלך

bariska

New member
ו.....

זה גם תלוי בבית.. כי אם ההורים מעשנים ושותים ומקללים ומדברים לא יפה אז זאת הדוגמא שהם נותנים לילד וילד חושב שזה בסדר להיתנהג ככה...אז הוא יקח את הדוגמא מההורים דבר ראשון הכל מתחיל מהבית!!

Lara F

New member
תאמין לי...

שאני מכירה אנשים מכ"כ הרבה בתים טובים- אפילו טובים מידי... והם יותר גרועים מאלו שבאים מבתים גרועים... אני מכירה מישהי שהורים שלה מהזה אנשים רציניים כאלה ומקפידים איתה על כל שטות, היא חייבת לחזור ב-10 כל יום לצאת רק בשישי וכל מיני כאלה דברים- אבל רק כשיש לה הזדמנות...-אתם לא רוצים לדעת... וזה רבותי- תלוי בסביבה של הבנאדם ובהשפעה החיצונית עליו... וכשילד מתחעיל לעשן מלחץ חברתי זה ממש מעציב אותי, ועזבו אותכם מלעשן, מה אם להסתמם? להזדיין (סליחה.) בגיל 12?

Multik

New member
I want to say

That i drinked in age of 15 and had sex in 16 grass i tried only in university but my sister (17) have for times more boys than i had in my 22 and belive me i am not the last man in the world. Your living place really influence even more than family my parents is high educated but we lived in awful place. And when on tv every 5 min said that sex is a pleasure. For what we can wait?

Dynamo1929

New member
יאאא :( אני מרגיש מה זה חרא..

מה זה?!?! כולם כבר התנסו ורק אני לא?!? :(

vk3

New member
אנחנו כבר קבוצת תמיכה לדכאוניים...

אז אתה רוצה שנהפוך גם לקבוצת תמיכה למתוסבכים

vk3

New member
הייתי מטורף אחר " המחסן של כאילו"

עם כמוני גדול האוזניים...
איזה עליזים אנחנו חחחחחח... וגינת ההפתעות
בכלל פצצות לגבות

vk3

New member
לא מסכים איתך יקירתי... ../images/Emo4.gif

את בעמדת הימנעות... המצב קשה, אז אני לא אנסה לשפר... ראי, אם היום היו אומרים לי שלא יהיו לי ילדים בחיי, הייתי מתאבד
נשבע לך... טוב, אולי חושב קודם על אימוץ... אנחנו חיים בשביל הילדים שלנו
הילדים הם ה- עתיד שלנו וכול ה- תקוות שלנו, הם אנחנו בטעם חדש
אני רוצה להביא מינימום שני ילדים לעולם הזה... העולם
והאנשים בו עוד יותר
לכן אביא ילדים לעולם זה במטרה לשפרו
אני יודע שאני נשמע כזה פרפקציוניסט, אידיאליסט וכד', אבל מה לעשות זה אני...
אני נלחם ולא מוותר
אני מבטיח לך שהילדים שלי יהיו נהדרים ולא יושפעו מכול החרא, כי הכול מגיע... מהחינוך
הם יהיו בני אדם, מחונכים היטב, בעלי הבחנה בין טוב לרע, טובי
וכו' וכו' וכו'... ואני אתן חיי למען מטרה זו
אני רוצה אישה, משפחה, ילדים... אני לא רואה את חיי בלי זה
חייבים להילחם בחרא, חייבים לשאוף ליותר טוב והכול תלוי בנו
הטוב לא יכול להתקיים ללא הרוע... והרוע הוא מרכיב חיוני בחיינו. הוא נועד להוות לנו מדגם למה לא לעשות ואיך לנהוג נכון
אני מאמין שדעתך עוד תשתנה בעשור הקרוב...

leahle

New member
אתה צודק!!

ואני מסכימה עם כל מילה שלך!!! זה בדיוק הענין, שלו יש את הכוח לשנות, אנחנו הדור הבא....

Lara F

New member
רק תיזהר...

שבמקום שהילדים שלך ישפרו את העולם, העולם יטמא אותם... ותאמין לי קיריל, אנשים כמוך יש מעט מאד, שלא שותים ולא מעשנים ועוד רשימה ארוכה... ובתכלס זה לא "הכל" מה שהורים שלנו מלמדים אותנו, זה גם אנחנו העקרונות שלנו שמובילים אותי לא להכנע ללחץ חברתי, זה העקרונות שלנו שמובילים אותנו להמנע משטויות, זה העקרונות שלנו שעוזרים לנו להבחין בין טוב ורע- ותאמין לי... מעט אנשים יש אם כאלה עקרונות... ויש המון הורים מצויינים...

למעלה